عوض کردن مقدار متغییر new URLRequest با هر بار کلیک روی یک button

شروع موضوع توسط persiangolf.ir ‏11 ژوئن 2013 در انجمن Action Script 3

  1. persiangolf.ir

    persiangolf.ir Member

    ارسال‌ها:
    88
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    8
    سلام دوستان یک سوال داشتم....

    من یک button دارم و یک مووی کلیپ داخل stage ,که داخل اون مووی کلیپ چند خط کد دارم در فریم اولش که یک فایل xml لود بشه .
    حالا تو لایه بالاتر میخوام وقتی هر بار روی button کلیک شد یک فایل جدید xml لود بشه حالا نمیدونم چطوری به اون کدهای داخل مووی کلیپ دسترسی داشته باشم ؟؟؟و مقدار new URLRequest رو عوض کنم؟

    [PHPS]import flash.net.URLRequest;
    import flash.net.URLLoader;
    import flash.events.Event;
    import flash.display.MovieClip;
    //////////////////////////////////load xml/////////////////////
    var xml:XML;
    var xmlreq:URLRequest = new URLRequest("sample.xml");
    var xmlloader:URLLoader =new URLLoader();
    xmlloader.load(xmlreq);
    xmlloader.addEventListener(Event.COMPLETE,xmlcomplete);
    function xmlcomplete(e:Event):void
    {
    xml = new XML(xmlloader.data);
    createContainer();
    //var my_images:XMLList;
    //my_images = [email protected];
    //trace(my_images);

    }[/PHPS]
     
    نوشته شده توسط persiangolf.ir در ‏11 ژوئن 2013
  2. myfirst

    myfirst Member

    ارسال‌ها:
    110
    تشکر شده:
    104
    امتیاز دستاورد:
    16
    PHP:

    var xml:XML;var xmlreq:URLRequest = new URLRequest();function LoadXML(url:String){
    xmlreq.url = url;var xmlloader:URLLoader =new URLLoader();xmlloader.load(xmlreq);xmlloader.addEventListener(Event.COMPLETE,xmlcompl  ete);
    }function xmlcomplete(e:Event):void{    e.target.removeEventListener(Event.COMPLETE,xmlcomplete);    xml = new XML(xmlloader.data);    createContainer();    //var my_images:XMLList;    //my_images = [email protected];    //trace(my_images); }

    توی کد دکمه فانکشن LoadXML رو با مقدار ورودی (آدرس جدید) صدا بزنید
     
     
    نوشته شده توسط myfirst در ‏13 ژوئن 2013
  3. persiangolf.ir

    persiangolf.ir Member

    ارسال‌ها:
    88
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    8
    سلام دوست عزیز ....من این کدها رو تست کردم خطا میداد مخصوصا [PHPS]xml=new XML(xmlloader.data);[/PHPS] و همچنین موقع صدا زدن هم کار نمی کنه من اینجموری می نویسم تو کد دکمه PHP Code:

    LoadXML("sample.xml");

    چه جوری باید بنویسم؟ و همچنین دفعه اول میخوام یک فایل همیشه پیش فرض لود بشه چیکار باید بکنم
     
    آخرین ویرایش: ‏17 ژوئن 2013
    نوشته شده توسط persiangolf.ir در ‏17 ژوئن 2013
  4. persiangolf.ir

    persiangolf.ir Member

    ارسال‌ها:
    88
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    8
    البته ببخشید چون من زیاد as3 مسلط نیستم این سوال های ساده رو میپرسم
     
    نوشته شده توسط persiangolf.ir در ‏17 ژوئن 2013
  5. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,801
    امتیاز دستاورد:
    36
    اگه پستی که پ.خ کردید همینه ببینید اگه تعداد xml ها کمه ،بهتره یا همشون رو در قالب یه ایکسمل همون اول لود کنید و اگه نه ،یه بار همه ایکسمل ها رو لود کنید و اگه تعداد زیاده که هیچ باید رو هر کدوم کلیک شد همون لحظه لود شه...
    در این مورد به روش زیر عمل کنید :
    فرض کنید 4 تا دکمه دارید به اسامی b1 , b2,b3,b4 ،البته همشون از کلاس SimpleButton
    PHP:

    //Coding By ++Hadi++
    import flash.events.MouseEvent;
    import flash.net.URLLoader;
    import flash.net.URLRequest;
    import flash.events.Event;
    import flash.events.IOErrorEvent;


    var uloader:URLLoader=new URLLoader();
    var xml:XML=null;

    uloader.addEventListener(Event.COMPLETE,comp);
    uloader.addEventListener(IOErrorEvent.IO_ERROR,err);
    //
    b1.addEventListener(MouseEvent.CLICK,fun01);
    b2.addEventListener(MouseEvent.CLICK,fun02);
    b3.addEventListener(MouseEvent.CLICK,fun03);
    b4.addEventListener(MouseEvent.CLICK,fun04);

    function fun01(evt:MouseEvent):void
    {
        uloader.load(new URLRequest("X01.xml"));
    }
    function fun02(evt:MouseEvent):void
    {
        uloader.load(new URLRequest("X02.xml"));
    }
    function fun03(evt:MouseEvent):void
    {
        uloader.load(new URLRequest("X03.xml"));
    }
    function fun04(evt:MouseEvent):void
    {
        uloader.load(new URLRequest("X04.xml"));
    }

    function comp(evt:Event):void
    {
        trace("complete");
        xml=XML(evt.target.data);
        txt.text="";
        for(var i:int=0;i<xml.items.item.length();i++)
        {
            txt.text=txt.text+xml.items.item[i][email protected]name.toString()+"\n";
        }
    }
    function err(evt:Event):void
    {
        trace(evt.type);
    }
     
     

    پیوست ها:

    • XMLSample.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 152.1
      نمایش ها:
      139
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏20 ژوئن 2013
    mds.fabulous، mohammad.sub7 و persiangolf.ir از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. persiangolf.ir

    persiangolf.ir Member

    ارسال‌ها:
    88
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    8
    ممنونم اقا هادی....ولی در اصل قراره من یک zoom scroll دزست کنم شبیه google map که با هر بار کلیک کردن و ظوم کردن یک سطح دیگه لود بشه به نظرتون این کار درسته یا نه؟
     
    نوشته شده توسط persiangolf.ir در ‏20 ژوئن 2013
  7. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,801
    امتیاز دستاورد:
    36
    بله درسته ...در هر زوم اطلاعات منطقهجدید لود شه ،ولی بهتره به یه سیستمی مثل asp متصل باشید که در هر بار زوم و ... اطلاعات بهینه سازی شده همون منطقه رو به شما ارسال کنه...این جور برنامه ها نیاز به یه تحلیل اساسی داره و نمی شه به این راحتی نظر داد...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏20 ژوئن 2013
    mds.fabulous از این پست تشکر کرده است.
  8. mds.fabulous

    mds.fabulous Member

    ارسال‌ها:
    42
    تشکر شده:
    9
    امتیاز دستاورد:
    6
    آقا هادی این اسکرول نمیخوره چرا ؟؟ :cry:
     
    نوشته شده توسط mds.fabulous در ‏11 آگوست 2013
  9. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,801
    امتیاز دستاورد:
    36
    چون به محض لود یکی ،تکست فیلد رو خالی می کنم.البته فک کنم کلا اسکرولی نیست.برا اسکرول خوردنش باید از کامپوننتای فلش استفاده کنید...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏12 آگوست 2013
    mds.fabulous از این پست تشکر کرده است.
  10. mds.fabulous

    mds.fabulous Member

    ارسال‌ها:
    42
    تشکر شده:
    9
    امتیاز دستاورد:
    6
    text در حالت dynamic و classic کامپوننت اسکرول خود فلشو قبول نمیکنه :(
    باید کامپوننتو از کتابخونه لود کنیم که تست کردم بازم نشد.
    این چیزی که نوشتین خیلی خوبو کامله، خیلی جاهام به درد میخوره، اگر اسکرولم داشت خیلی خوب میشد :)
     
    نوشته شده توسط mds.fabulous در ‏13 آگوست 2013
  11. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,801
    امتیاز دستاورد:
    36
    اسکرولش آب خوردنه...فقط یه کم به همت شما نیاز داره و یه کم توجه به امضای من و استفاده از کلاس اسکرولرم....باور کن بیست دقیقه زمان بزاری ،یه اسکرول عالی گیرت می یاد...نه فقط اینجا....به درد همه جا می خوره...یه جورایی مشکل اسکرولت 100 در صد حل می شه...فقط بیست دقیقه...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏14 آگوست 2013
    mds.fabulous از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید