عوض كردن پسوند در فلش 8

sicmalearn

New Member
با سلام چه كسي ميتونه پسوند swf رو در فلش عوض كنه و حتي آيكن مربوط به اون رو عوض كنه

Sunboy454

Active Member
عوض کردن Icon که ربطی به فلش نداره و با برنامه های جانبی انجام میشه ، حتی با برنامه های Icon-Changer ؛ عوض کردم پسوند SWF هم منظورتو متوجه نشدم ، به چی تغییر بدی ؟ خود فلش خروجی های زیادی داره ...

Security9776

Active Member
سلام ،
ببینید اگر فایل شما در فایل اصلی لود بشه مهم نیست پسوندش چی باشه . مثلا شما می تونید پسوند فایل swf تون رو به net یا exe یا هر چیز دیگه ای تغییر بدید .
فلش برای لود کردن کاری به پسوند ها نداره . بلکه به اطلاعات داخل فایل نیاز داره .
ولی باز اگر بخواهید یک پسوند خاص داشته باشید با یک آیکون می تونید اون رو به یک پسوند خاص که فقط در ویندوز 2000 و XP هست تغییر بدید . بعد با اضافه کردن چند خط کد باینری به فایلتون ، آیکون رو تغییر بدید که البته باید در هنگام اولین اجرای برنامه اون آیکون بر روی هارد کپی بشه .

اگه نیاز به توضیح بیشتری داشتید بگید تا کمکتون کنم .

موفق و سربلند باشید ، محسن

sicmalearn

New Member
هدف من از طرح اين سوال اينه كه كسي نتونه به سورس فلش من دستيابي پيدا كنه
چون ميدونين كه نرم افزارهائي هستند كه swf رو به fla تبديل ميكنن و حتي action هاي اون رو هم ميدن من ميخوام كسي نتونه با خروجي هاي من اين كار رو بكنه
.................
با تشكر
بابك نورزاد

Sunboy454

Active Member
فکر میکنم exe امنیت خوبی داشته باشه ، اگه اجباری به swf نداشته باشین ...
بازم باید نظر اساتیدی مثل امیر و محسن رو دونست ..

sicmalearn

New Member
بله exe امنيت خوبي داره ولي ما ناچاريم كه در پروژه هاي بزرگ از فايلهاي swf استفاده كنيم و اونها رو در فايل اصلي
كه exe هست فراخواني كنيم و نگراني من هم از بابت اين فايلهاي swf ميباشد.
..................
با تشكر
بابك نورزاد

Security9776

Active Member
سلام ، خوب از نرم افزار های دیگه مثل SwfProtect و ... استفاده کنید . ( Swf Encript هم خوبه ) .
حداقل اکشن ها در امان هستند .
در مورد فایل های exe هم می شه تبدیل به swf کرد و بعد دوباره اون رو Fla کرد .

موفق باشید ، محسن

جدیدترین ارسال ها

بالا