عوض كردن فايل Admin.php

iran-baby گفت:
سلام بچه ها . ميشه يكي بگه چطوري ميشه فايل Admin رو به نام ديگه تغيير داد كه موقع آدرس دهي هم تغيير كنه مثلا : www.majidonline.com/admin.php به www.majidonline.com/majid.php تغيير كنه ممنون 8) :?:
8O 8O 8O 8O
مگه تغيير نمي كنه؟ والا هر تغييري در اسم فايل بديد در آدرس هم تغيير مي كنه!

elvis

Member
اين مساله تو تمام نوك ها قابل اجراست ولي بايد وقت بزارين و تو سورسش اين كارو انجام بدين يعني هر جا كه به admin.php اشاره ميشه به چيزيكه مد نظرتونه تبديلش كنين مثلا majid.php من اينكارو از نسخه 6.5 تا 7.5 تو تمام شون تونستم انجام بدم حالا دنبال اينم كه ببينم چطوري ميتونم admin.php رو به يه شاخه مثلا admin انتقالش بدم و اسمش رو به index.php تغيير بدم فكر ميكنم اينطوري بشه يه قدم در مورد امنيتش جلو رفت

guilanict

Member
اگر دنبال امنیتی پس اسم پوشه رو هم ادمین انتخاب نکن چون براحتی می شه تمام فولدرهای سایتت رو بررسی کرد و کجا بهتر از پوشه ادمین.

برای تعویض کلی می تونین از برنامه advanced find and replace استفاده کنید اما دستی بهتره.

bibal

Member
آيا اينكار به صورت دستي مشكلي در دسترسي به قسمت مديريت ايجاد نمي كنه ....

elvis

Member
متاسفانه نشد نميدونم چرا خطا هم نداشتم ولي خوب مساله اين بود كه نشد كه بشه يعني صفحه جديدي كه ايجاد شده بود و تغييرات توش ايجاد كرده بودم نميتونست درست لود بشه

يه چيزي ناجور فكرم رو مشغول كرده نميدونم مطرح كردنش منطقي باشه يا نه ولي شايد بهتر باشه مطرحش كنم اونم ايجاد يه پرتال جديد هستش پرتالي كه خودمون شروع به نوشتنش بكنيم

راستي شايد براتون جالب باشه بدونين كه سايت آراز
tur2.com
يه پرتالي بود كه خود آراز طراحيش كرده
اينم يه نمونه ديگه از اون طرح
www.ildirim.com
نظرتون چيه به عنوان يه تاپيك مطرحش كنيم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

guilanict

Member
خوبه اما به این هم فکر کنید چرا ما همش می خواهیم از صفر شروع کنیم؟ نکته بعدی اینکه فراموش نکنید نوشتن پرتالی مثلا شبیه ناک اگر شرکتی در ایران بتواند از نظر فنی، حداقل چند ده میلیون هزینه بر می داره.

نگید چرا انرژی منفی می دی ها من فقط می خوام با دید باز اقدام کنیم و تا آخرش بتونیم بریم جلو.

موفق باشید

elvis

Member
ديدت كاملا منطقي هستش بلاخره بايد تمام جوانب رو در نظر داشت ولي فكر نميكني اگه بصورت سورس باز مطرح بشه بتونه جواب بده ؟
ما طراحاي php اونم حرفه ايش كم نداريم بهتر از اينه كه از سيستمي استفاده كنيم كه هر روز يك دنيا به باگهاش اضافه ميشه من نمي خوام بگن ناك بده نه چون خودم دارم رو نسخه پلاتينيومش كار ميكنم كه فارسيش كنم ولي خوب اميدوارم نظرات خودتون رو در مورد اينكه اين مساله رو يه تاپيكش كنيم يا نه مطرح كنين
ممنون از همتون

جدیدترین ارسال ها

بالا