عملياتي كردن كنسرسيون سايت هاي همراه

kiyanosh

Member
دوستان عزيز
دارم روي عملياتي كردن و پيدا كردن راهكارها و ايده خوب براي همكاري متاقبل و صميمانه مبحث تاسيس كنرسيون فكر ميكنم ميخوام شما موارد همكاري را بدون پيش زمينه اگه به ذهنتون مي رسه بفرماييد؟
اگه كسي در جريان موضوع نيست توي انجمن عمومي هست

H-assan

Well-Known Member
يعني مي خواهيد سايت رو با هم هماهنگ كنيد ييخشيد ميشه بگيد شما مسوليت تون چي توي اين زمينه

kiyanosh

Member
assan گفت:
يعني مي خواهيد سايت رو با هم هماهنگ كنيد ييخشيد ميشه بگيد شما مسوليت تون چي توي اين زمينه
با سلام البته اين ادامه اين تاپيك هست
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=12757
كه كل مطلب به نظر خواهي گذاشته شده بود
و اگه با اين پيش زمينه را ببينيد مشكلي نيست
اما : 1- سايت ها را نمي خواهيم هماهنگ كنيم ميخواهم سايت هايي كه دوست دارن همكاري بيشتر داشته باشيم
2- اما مسئولیت ما چیه؟ راستش اول قرار بود ما چایی بیاریم ولی مهرداد اومد زودتر گرفت توی همون تاپیک . حالا احتما لا باید کفش های شما ها را با اون گالری قشنگتون جفت کنیم :wink:
بگذریم یک پیشنهاد بود یک عده اعلام موافقت کردند و حالا آقا مجید و خیلی از دوستون جزئی تر می خواستن . و چون دوستان از این پیشنهاد مطرح شده استقبال کردند . با اجازه دارم تکمیل می کنم.

sarallah

Member
اگه من منظور آقا كيانوش رو درست فهميده باشم ٬ منظورشون اينه كه كسايي كه سايت دارن اگه دلشون ميخواد بيان همه باهم يه تشكلي ايجاد كنيم به نام كنسرسيون وب سايت دارن كه به اين وسيله بين تمام سايتهايي كه عضو هستن يه هماهنگي و اتحادي ايجاد كنيم و در كارها با هم همكاري داشته باشيم

kiyanosh

Member
sarallah گفت:
اگه من منظور آقا كيانوش رو درست فهميده باشم ٬ منظورشون اينه كه كسايي كه سايت دارن اگه دلشون ميخواد بيان همه باهم يه تشكلي ايجاد كنيم به نام كنسرسيون وب سايت دارن كه به اين وسيله بين تمام سايتهايي كه عضو هستن يه هماهنگي و اتحادي ايجاد كنيم و در كارها با هم همكاري داشته باشيم
با سلام
كاملا
خيلي ممنون
از اين به بعد من حرف هامو به شما مي گم شما تاپيك بزني خيلي بهتره
اين مشكل جدي منه ميگن از خواص رشته مخابرات !!
بسيار ممنون و دقيقا همين حالا مي خواهم راهكار عملي ارائه بديد.
مثل تبادل بنر - اطلاع رسانی برنامه ها . در صورت علاقه ارائه سایت های مشارکتی .
برنامه ریزی برای اقتصادی کردن و راهکارهاش . مشاوره در اکثر موارد به هم. پشتیبانی و...

جدیدترین ارسال ها

بالا