[علی اکبر]

lind

Well-Known Member
سلام به همه اساتید گرامی و هنر دوستان
امروز تفلد حضرت علی اکبر و روز جوانه!
loveshower.gif

ما که پیر شدیم ولی جوانان را دوست میداریم!منظورم همون تبریکو این صوبتاست!!
3120.gif

اینجا بچه ها تو کارای مذهبی خیلی فعالن و کار میکنن!
2i1d1co.gif

البته اون اوایل خیلی سخت بود برای یک شمسه یا یه اسلیمی کل نتو زیر پا میزاشتی هیچی گیرت نمیومد و اکثرا یا خودشون میساختن یا اسکن میکردن...
251.gif

حالا که به لطف مجموعه های تذهیبی که جدیدا تو بازا اومده کار مذهبی زدن خیلی راحت شده!(من که هنوز موفق به گرفتنش نشدم!
147fs45142.gif
)

اما این موضوع یه بدی هم داشته به نظرم!
iq.gif

کارا دیگه نو آوری و خلاقیتی توشون دیده نمیشه اکثرا یه نوشته و چنتا طرح تذهیبی هستن!البته این متود از مد افتاده ای نیست ولی همیشه میشه توی رنگ و ترکیب بندی به نو آوری رسید!!
grinning-smiley-047.gif

بگذریم...
این کاری که من زدم اصلا ربطی صحبتای بالا نداره بیشتر یه جور تایپو گرافی هست!!
910.gif

پیشاپیش از نظرات و نقدای ارزشمندتون تشکر میکنم!
birgits_snill.gif

galagoola

Active Member
چقدر حال میده نفر اول پست دادن

در مورد صحبتهای گرانقدرت موافقم
اما در مورد کارت
رنگهاتو میتونی سنگینتر کنی یکی دیگه آپ کنی ببینم چی میشه
از اونجایی که یه بار طرح یکی رو که نمیگم اسمش سارا خانمه رو دستکاری کردم و یکی دیگه دعوام کرد دوستدارم خودت رنگشو عوض کنی
مر30

alireza-metal

Active Member
طرح بسیار زیبا و با کیفیتی هست - ولی یه مشکلی که داره از نظر من اینه که چرا به صورت نصفه نوشته در طرح قرار گرفته ؟ مثل علی و اکبر که ر کلا از کار خارجه - اگه کل نوشته رو در طرح قرار میدادید به نظر من خیلی زیبا تر میشد - چون حداقل این هست که باید حروف در طرح باشند نه اینکه اصلا نباشند !!! البته از نظر طولی و کمی هم از لحاظ عرضی برای ی علی

موفق باشی

belderchin

Member
عليكم سلام عزيز دل انگيز ( البته به عنوان يك هنر دوست پا به محدوده تاپيك شما نهادم نه استاد )

مگه روز جوانه هم داريم ؟!
297.gif

ميگن اينا كه پير ميشن خيلي حرف ميزنن ها بعدم نميفهمن چه ربطي به اوني كه ميخواستن بگن داشت ! پس راست گفتن ؟
283.gif

اما در مورد طرح زيباتون بايد بگم كه زيباست ولي چرا نصف و نيمه است ؟ اگر منظور طرح خاصي بوده فكر بقيه رو هم ميكرديد كه ميخوان دو ساعت زور بزنن تا بفهمن علي اكبر نوشتيد ( منم از روي عليش فهميدم اون اكبره
270.gif
)

هيچكدوم از صحبتاي بالا ربطي به اين يه جمله كه ميخوام بگم نداره :
كارت قشنگ شده ولي منم نظر عليرضا جان رو دارم .
ياعلي

آخرین ویرایش:

lind

Well-Known Member
در مورد صحبتهای گرانقدرت موافقم
اما در مورد کارت
رنگهاتو میتونی سنگینتر کنی یکی دیگه آپ کنی ببینم چی میشه
از اونجایی که یه بار طرح یکی رو که نمیگم اسمش سارا خانمه رو دستکاری کردم و یکی دیگه دعوام کرد دوستدارم خودت رنگشو عوض کنی
مر30
منظورتونو از سنگین تر متوجه نشدم!
نه شما هر گونه ادیتی که فکر میکنی کارو جالب میکنه انجام بدید تا من بهتر منظورتونو بفهمم!
باز ممنون
thankyou.gif

طرح بسیار زیبا و با کیفیتی هست - ولی یه مشکلی که داره از نظر من اینه که چرا به صورت نصفه نوشته در طرح قرار گرفته ؟ مثل علی و اکبر که ر کلا از کار خارجه - اگه کل نوشته رو در طرح قرار میدادید به نظر من خیلی زیبا تر میشد - چون حداقل این هست که باید حروف در طرح باشند نه اینکه اصلا نباشند !!! البته از نظر طولی و کمی هم از لحاظ عرضی برای ی علی

موفق باشی
راستش نمیخواستم کار روتین و معمولی باشه قرار نیست ظاهر همه چیز موجود باشه بلکه منه نوعی روی ناخود آگاه بیننده هم حساب میکنم!اینکه من صرفا یه کتیبه یا هرچیزی به اون معنا ایجاد کنم مدنظرم نیوده بیشتر دلم میخواسته از روح حروف برای و رنگها برای بیان موضوع استفاده کنم!
در واقع نمیخواستم همه چیز رو جویده به خورد بیننده بدم و از اون سمت هم یه جور احساس ماورای کادری رو ایجاد کنم!
میتونم بگم منظورم این بوده ولی اینکه تا چه حد تونستم اجراش کنم دیگه بستگی به مخاطب داره و بضاعت هنری اندک من!
hangin.gif

ممنون از نظریات مفیدی که دادین!
bouquet2.gif

عليكم سلام عزيز دل انگيز ( البته به عنوان يك هنر دوست پا به محدوده تاپيك شما نهادم نه استاد )

مگه روز جوانه هم داريم ؟!
297.gif

ميگن اينا كه پير ميشن خيلي حرف ميزنن ها بعدم نميفهمن چه ربطي به اوني كه ميخواستن بگن داشت ! پس راست گفتن ؟
283.gif

اما در مورد طرح زيباتون بايد بگم كه زيباست ولي چرا نصف و نيمه است ؟ اگر منظور طرح خاصي بوده فكر بقيه رو هم ميكرديد كه ميخوان دو ساعت زور بزنن تا بفهمن علي اكبر نوشتيد ( منم از روي عليش فهميدم اون اكبره
270.gif
)

هيچكدوم از صحبتاي بالا ربطي به اين يه جمله كه ميخوام بگم نداره :
كارت قشنگ شده ولي منم نظر عليرضا جان رو دارم .
ياعلي
والا من منظورم روز جوان بود ولی مثل اینکه شما کلا قضایا رو برای خودتون خیلی پیچیده میکنید!
joytears.gif

در مورد چرایی طرحم که توضیح دادم!
4743.gif

ممنون از توجهتون!
flowerysmile.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شطوري مهدي!؟
cheers2.gif

كار خوبي شده. جالبناك بود و بسي لذت برديم!
61x9etx_th

با توضيحي كه تو پس بالا دادي كاملا موافقم. اگر قرار بود (علي اكبر) كاملا داخل كادر باشه كه ارزش هنري نداشت و يه نوشته معمولي حساب ميشد و نظرخواهي نداشت.

همين كه باعث بشه بيننده طرح يكمي روش دقت كنه و سعي كنه متوجه بشه چي نوشته شده كافيه و رسالت هنري طرح حفظ شده!! (چه كتابي!)
glassesf.gif

البته به نظر من اگر طرح رو سبز كار ميكردي و نقطه و سركش حرف (ك) رو هم همرنگ كادر دور طرح ميزدي يكمي بهترتر بود.
البته الانم خيلي خوشمل شده.

حالا که به لطف مجموعه های تذهیبی که جدیدا تو بازا اومده کار مذهبی زدن خیلی راحت شده!(من که هنوز موفق به گرفتنش نشدم!)
biggestgrin.gif

تایپوگرافی خیلی جالبیه...
حالا کار خوبی و بدی طرح رو هم که نداشته باشیم...
هرچی باشه یه طرح خاصه...
یه نو آوری...
حداقل توی
حالا که به لطف مجموعه های تذهیبی که جدیدا تو بازا اومده کار مذهبی زدن خیلی راحت شده!(من که هنوز موفق به گرفتنش نشدم!)
در نیومده...
به کفته دوستان...
یه خورده توی رنگهاش بازی کن...
شاید یه چیزه بهتر در اومد...
تبریک می گم...
موفق باشی

lind

Well-Known Member
شطوري مهدي!؟
cheers2.gif

كار خوبي شده. جالبناك بود و بسي لذت برديم!
61x9etx_th

با توضيحي كه تو پس بالا دادي كاملا موافقم. اگر قرار بود (علي اكبر) كاملا داخل كادر باشه كه ارزش هنري نداشت و يه نوشته معمولي حساب ميشد و نظرخواهي نداشت.

همين كه باعث بشه بيننده طرح يكمي روش دقت كنه و سعي كنه متوجه بشه چي نوشته شده كافيه و رسالت هنري طرح حفظ شده!! (چه كتابي!)
glassesf.gif

البته به نظر من اگر طرح رو سبز كار ميكردي و نقطه و سركش حرف (ك) رو هم همرنگ كادر دور طرح ميزدي يكمي بهترتر بود.
البته الانم خيلي خوشمل شده.

biggestgrin.gif
ممنونم سارا جون!
pinkglassesf.gif

شما بیش از حد به من لطف داری اوستاد!
931.gif

در مورد رنگ راستش به این فکر کردم که ما وقتی میگیم جوون چه رنگایی درش وجود داره!سوای اینکه این رنگا هارمونی لازم رو دارن یا نه!
وقتی ما میگیم جوان انتظار پختگی یا یه چیز ملایم رو نداریم بلکه برداشتی که من از جوان دارم زیبا پرشور و سرکش هست!به همین دلیل نمیخواستم از رنگای مکمل تا حد امکان استفاده کنم!
البته قبول دارم که این بیشتر یه برداشت شخصی هیت تا یه چیز استاندارد!
251.gif

جالبه که رنگ سبز یکی از ارکان اصلی کارای مذهبی بوده و هست و به نظرم اصلا اشکالی نداره بلکه یه هویت مجزا داره!!
romansmile.gif

ترکیبی که من استفاده کردم آبی قرمز مشکی و سفید هست
اگه ترکیب بهتری به ذهنت میرسه بهم بگی خوشحال میشم!(اینو به همه دوستان میگم!)
flowerysmile.gif

بازم ممنون

تایپوگرافی خیلی جالبیه...
حالا کار خوبی و بدی طرح رو هم که نداشته باشیم...
هرچی باشه یه طرح خاصه...
یه نو آوری...
حداقل توی

در نیومده...
به کفته دوستان...
یه خورده توی رنگهاش بازی کن...
شاید یه چیزه بهتر در اومد...
تبریک می گم...
موفق باشی
ممنون
thankyou.gif

مشا هم اگه ترکیب جالب تری به ذهنتون خوشحال میشم راهنماییم کنید!
birgits_snill.gif

belderchin

Member
وقتی ما میگیم جوان انتظار پختگی یا یه چیز ملایم رو نداریم بلکه برداشتی که من از جوان دارم زیبا پرشور و سرکش هست!به همین دلیل نمیخواستم از رنگای مکمل تا حد امکان استفاده کنم!

مهدي جان من با توجه به اين نظر خودت يه پيشنهاد دارم ......

شما برداشتي كه از يه جوان داري زيبا پرشور و سركش هست ... به نظر من ميتوني كاري كني كه طرحت حرفاي زيادي رو براي جوانها تو دل خودش مخفي كنه ! مثلا" ميتوني سركش بودن جوانها رو با يه ايهام ظريف تو كارت به نمايش بگذاري ! اينكه ميگم ايهام منظورم اينه كه شما سركشي كه روي حرف " ك " هست رو ميتوني با يه رنگ تند نسبت بدي به سركش بودن جوانها ! در واقع سركش ك يه ايهام ظريفي پيدا ميكنه .............

با متمايز كردن رنگ سركش ميتوني رنگ خود كلمه " كبر " نه " اكبر " رو هم با يه رنگ تيره متمايز كني كه مفهوم تيرگي صفت كبر و حسد رو برسونه ..........

ميمونه كلمه مقدس علي كه با يه رنگ سبز ميتوني يه طعم و بوي مذهبي بهش بدي كه با اين كار از صنعت تضاد هم تو كارت استفاده كردي ! سبز بودن و مقدس بودن كلمه علي ع رو با دو صفتي كه متضاد هست با صفات ايشون رو در كنار هم مياري !

همه حرفايي كه زدم نظر شخصيم بود و يه پيشنهاد دوستانه .......... بدون اين حرفها هم كار شما از ارزش بالايي برخورداره
ياعلي

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
كار جالبيه
ولي جسارتا رنگبنديش به دل نمي چسبه
شايد هم من بد سليقه ام
موفق باشيد

lind

Well-Known Member
مهدي جان من با توجه به اين نظر خودت يه پيشنهاد دارم ......

شما برداشتي كه از يه جوان داري زيبا پرشور و سركش هست ... به نظر من ميتوني كاري كني كه طرحت حرفاي زيادي رو براي جوانها تو دل خودش مخفي كنه ! مثلا" ميتوني سركش بودن جوانها رو با يه ايهام ظريف تو كارت به نمايش بگذاري ! اينكه ميگم ايهام منظورم اينه كه شما سركشي كه روي حرف " ك " هست رو ميتوني با يه رنگ تند نسبت بدي به سركش بودن جوانها ! در واقع سركش ك يه ايهام ظريفي پيدا ميكنه .............

با متمايز كردن رنگ سركش ميتوني رنگ خود كلمه " كبر " نه " اكبر " رو هم با يه رنگ تيره متمايز كني كه مفهوم تيرگي صفت كبر و حسد رو برسونه ..........

ميمونه كلمه مقدس علي كه با يه رنگ سبز ميتوني يه طعم و بوي مذهبي بهش بدي كه با اين كار از صنعت تضاد هم تو كارت استفاده كردي ! سبز بودن و مقدس بودن كلمه علي ع رو با دو صفتي كه متضاد هست با صفات ايشون رو در كنار هم مياري !

همه حرفايي كه زدم نظر شخصيم بود و يه پيشنهاد دوستانه .......... بدون اين حرفها هم كار شما از ارزش بالايي برخورداره
ياعلي
رایتش نمیدونم شما به چه رنگی تند میگید ولی به نظر من مشکی یکی از رنگای تندو تیزه!
upset.gif

در مورد(کبر) هم که فرمودین من زیاد رو این مسئله نمیخواستم مانور بدم چون به نظرم ربطی به موضوع نداره!
dontknow2.gif

اینکه چرا رنگ آبی رنگ غالب کار هست چون رنگ آبی رنگ غالب طبعته و هم وسعت روحی و معنوی رو میرسونه...
بازم از اینکه وقت گذاشتی ازت تشکر میکنم!و واقعا برام ارزشمند بود
rose.gif

تایپو گرافی زیبا به لحاظ crop خاصی که به نوشته دادی ...
:idea:
ممنونم نیما جان
bouquet2.gif

به آقا داداشم سلام برسون!
ugly_cafe.gif

كار جالبيه
ولي جسارتا رنگبنديش به دل نمي چسبه
شايد هم من بد سليقه ام
موفق باشيد
ممنون
thankyou.gif

حرف شما درسته!ولی هنوز به ترکیب رنگی نرسیدم که مفهوم کارو زیر سوال نبره!اگه شما هم چیزی به ذهنتون در این رابطه میرسه خوشحال میشم بفرمایید
birgits_snill.gif

pythoN

Active Member
سلام . تایپوگرافیه عالیی بود . اما مشکلش اینه که 100 به یه کادر نیاز داره ، اگر نه شیوه های دیگه ( قالب ، ایجاد ایهام یا ...)

lind

Well-Known Member
سلام . تایپوگرافیه عالیی بود . اما مشکلش اینه که 100 به یه کادر نیاز داره ، اگر نه شیوه های دیگه ( قالب ، ایجاد ایهام یا ...)
ممنون از توجهتون!
thankyou.gif

ولی اگه کادر دروش بزنم شاید از نظر هماهنگی بهتر بشه ولی دیگه طرح محصور میشه!
joytears.gif

Pixel

Member
سلام میخوام بدونم این کار رو چگونه میشه کشید
تایپوگرافی چیه ؟
نحوه درست کردن طرح رو میشه اموزش بدی ؟

آخرین ویرایش:

lind

Well-Known Member
سلام میخوام بدونم این کار رو چگونه میشه کشید
تایپوگرافی چیه ؟
نحوه درست کردن طرح رو میشه اموزش بدی ؟
upset.gif

خب اصل حروف رو توی کلک نوشتم و توی فتشاپ اونارو به شکلی که میبینی ترکیب کردم!
birgits_snill.gif

sinaafra

Member
کار جالبیه !
من بعنوان یه آماتور نظرم اینه اون قسمتی از نوشته علی اکبر که خارج از کادر آبی رنگ قرار گرفته را با یه استروک و یا ... مشخص بشه .
روی هم رفته کار خوبی شده ، تبریک میگم .

جدیدترین ارسال ها

بالا