علیرضا| (untitled) | تری دی مکس

ali_118

کاربر VIP
سلام
بالاخره منم تاپیک کارمو زدم :cool:
(موقتا عنوان نداره ، اگه تموم شد ! شاید اسمشم گفتم بهتون:wink: )

و اما در مورد کار !

ایده ی این کار همینجوری وقتی عنوان مسابقه رو دیدم اومد تو ذهنم

کار یه تصویر از یه راهرو هست که یک در رو نشون میده و مثل ساختمون های دانشگاهی در اطرافش یه برد و یه تابلو و یه سری جزئیات دیگه دیده میشه. ( پس احتمالا اینجا قراره یه تیکه از مجید آنلاین باشه !)
در ترکیب بندی کار هم از ترکیب قالب انجمن استفاده میشه :paint:

در ضمن از تری دی مکس ، وی ری و فتوشاپ قراره استفاده بشه !

و به عنوان اولین نما از کار هم یه تست رندر رو که صرفا جهت ست کردن تکسچر دیوار گرفته شده ضمیمه میکنم .

"رندر نهایی هم ضمیمه شد "
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

پیوست ها

• mmj10tst1.jpg
    mmj10tst1.jpg
    94.6 کیلوبایت · بازدیدها: 31
  • mmj14final1ps.jpg
    mmj14final1ps.jpg
    395.1 کیلوبایت · بازدیدها: 28
آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
خب به سلامتی تو هم اومدی علی...
خیلی خوشحال شدم دیدم تاپیک زدی...

خیلی لذت بردم از طرحت! اتاق گرافیک سه بعدیه اینجا؟! با حاله...
کاغذ دیواریش هم خیلی ایده ی جالبیه... فقط عمودی نصبش میکنن معمولا...!
30upn9j.gif

یه تیکه از مجیدآنلاین یعنی بقیه هم داره؟ یا روی همین کار میکنی فقط؟

Farrokh

Active Member
سلام

چقدر خوب که شرکت کردی عزیز

کارت جالبه
منتظر اتود های بعدیت هستیم

ولی یه چیزی که در اکثر تاپیک ها می بینم اینه که عنوان مسابقه فراموش شده

من و مجید آنلاین

یه جوری باید این ارتباط نشون داده بشه
کار شما کمتر توش این مساله فراموش شده ولی بقیه ی بچه ها تقریبا فراموش کردن این مساله رو

موفق باشید

ali_118

کاربر VIP
کاغذ دیواریش هم خیلی ایده ی جالبیه... فقط عمودی نصبش میکنن معمولا...!
جدا ؟ آخرین باری که دیدم یه جا رو کاغذ دیواری میکنن دو سالم بود :d . احتمالا دیگه فرصت اصلاحش رو پیدا نمیکنم !

یه تیکه از مجیدآنلاین یعنی بقیه هم داره؟ یا روی همین کار میکنی فقط؟
نه ، فقط همین تصویر هست

من و مجید آنلاین
کار شما کمتر توش این مساله فراموش شده ولی بقیه ی بچه ها تقریبا فراموش کردن این مساله رو
خب زمانی که ایده ی این کار به ذهنم اومد عنوان مسابقه بود "مجید آنلاین کجاست" ،شاید منم اگه دیرتر میومدم ایدم فرق میکرد !

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سوژه فراموش شده !!!!

من و مجید آنلاین

موفق باشید

سلام به همه دوستان

راستش من هم با نظر F_Tabande در مورد سوژه مسابقه کاملا موافقم ، احساس می شه بعد از این که در کنار سوژه "من و مجیدآنلاین" ایده هایی نوشته شد مثل همین مورد " مجید آنلاین کجاست ؟" ، کمی دوستان از اسم اصلی مسابقه فاصله گرفتن و بیشتر دوستان فقط مجیدآنلاین رو نمایش دادن ، نه خودشون و مجیدآنلاین رو ...
در کمال احترام به همه دوستان و مدیران زحمت کش انجمن باید بگم ای کاش فقط به بیان نام سوژه مسابقه که انصافاً خوب انتخاب شده بود ، اکتفا می شد و ایده ای داده نمی شد تا همه با فکری کاملا باز به دنبال ایده برن . خود من این سوژه رو از یکی از دوستانم شنیدم و فقط همین رو " من و مجید آنلاین" ، چیزی بهم نگفت تا فقط ببینه چی به ذهنم می رسه که منم چندتا ایده به ذهنم رسید و گفتم ولی در هیچ کدوم فقط مجید آنلاین رو بیان نکردم و خودم رو در کنار انجمن ترسیم کردم ، حتی اول به ذهنم زد که با خوده آقا مجید شوخی کنیم وکاراکتری که نماد مجید آنلاین هست رو به شکل آقا مجید در بیارم که خب ایده بهتری به ذهنم زد و کار رو شروع کردم .

باز هم از همه معذرت خواهی می کنم .

موفق باشید .
:rose:

Sherlock_Holmes

Active Member
البته من هنوزم فکر میکنم چندتا مثال برای کلیت طرح لازم بود...
من فکر نمیکنم چندتا مثال جلوی خلاقیت رو بگیره... یعنی اگر بخوایم هم نمیشه...! جلوی تخیل رو گرفتن کار سختیه.. حتی مسیر دادن به اون هم سخته...
طرحهایی که من از بچه ها میبینم همشون ایده های پیچیده ای هست که در کنار یک تکنیک قوی کارای بی نظیری میشه و زیاد حتی به چیزی که خودم تو ذهنم بود شبیه نشده و با کیفیت تر از اون هم شده...
.
علی میبخشی تو تاپیکت بحث باز شد...
ادامشو تو تاپیک اصلی مسابقه حرف میزنیم اگر لازم شد...

ali_118

کاربر VIP
در کمال احترام به همه دوستان و مدیران زحمت کش انجمن باید بگم ای کاش فقط به بیان نام سوژه مسابقه که انصافاً خوب انتخاب شده بود ، اکتفا می شد و ایده ای داده نمی شد تا همه با فکری کاملا باز به دنبال ایده برن . خود من این سوژه رو از یکی از دوستانم شنیدم و فقط همین رو " من و مجید آنلاین" ، چیزی بهم نگفت تا فقط ببینه چی به ذهنم می رسه . . .
اول "مجید آنلاین کجاست " موضوع مسابقه بود !
رفتیم مسافرت و برگشتیم دیدیم شده " من و مجید آنلاین " ، خب ما هم ایده رو تحت موضوع قبلی پرورونده بودیم .
خب الان همینطور که میبینید عنوان جدید مسابقه بیشتر افراد رو به طراحی کاراکتر سوق میده ، در حالی که کار من با موضوع جدید تقریبا هیچ سنخیتی نداره :-?

البته من هنوزم فکر میکنم چندتا مثال برای کلیت طرح لازم بود...
100%

علی میبخشی تو تاپیکت بحث باز شد...
ادامشو تو تاپیک اصلی مسابقه حرف میزنیم اگر لازم شد...
نه بابا ، چه حرفیه :wink:

ali_118

کاربر VIP
سلام

بالاخره امروز تمومش کردم :D

دقیقه 90

به نظر خودم این کار از اکثر جهات یه کار متوسط رو به پایین هست ، دلم میخواست خیلی بیشتر از اینها روش کار کنم اما به تعویق افتادن مسابقه و یک سری مشغله های دیگه ای که در این میان به وجود اومد باعث شد که انگیزم برای پیشبرد کار کمرنگ تر بشه . دلم میخواست جزئیات بیشتری به کار اضافه کنم و همچنین اون برد رو هم شلوغ تر کنم که متاسفانه علاوه بر یاری نکردن وقت کفگیر ایده هم به ته دیگ خورد و خیلی از مواردی که قرار بود اجرا کنم هم یادم رفت !
مشکلات مکس 2009 هم که دیگه جزو قسمت های جدا نشدنی کاره:mad:

همینجا هم یه خسته نباشید میگم به همه ی دوستان و باید تشکر کنم از اون عده که با انتقاد ها و راهنماییهاشون کمک بزرگی برای بالاتر رفتن سطح مسابقه بودند .

:rose:

موفق باشید

Sherlock_Holmes

Active Member
خسته نباشی علی...

نمیدونم چیا تو سرت بوده بسازی اما به نظرم کارت خیلی خوب از آب در اومد...
ارزشش رو داشت که باز جزییات اضافه میکردی...

امیدوارم رای خوبی بیاری...

Farrokh

Active Member
آفرین جالب شده
ایولا

سرامیکا ی کف می تونه بهتر باشه ها
رزولوشن هم که ایشالا بیشتر از این حرفا باشه

موفق باشی

ali_118

کاربر VIP
ممنون

نمیدونم چیا تو سرت بوده بسازی اما به نظرم کارت خیلی خوب از آب در اومد...
ارزشش رو داشت که باز جزییات اضافه میکردی...
خیلی چیزها !!! :)
حتما همینطوره اما دیگه امکانش نیست
سرامیکا ی کف می تونه بهتر باشه ها
رزولوشن هم که ایشالا بیشتر از این حرفا باشه
همه چیز میتونست بهتر باشه :D
میفرمایید بزرگتر از 935*1400 بزارم ؟

___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
(در ضمن علاوه بر لینک مستقیم پرشین گیگ ، تصویر بزرگتر ضمیمه پست اول هم شده )

آخرین ویرایش:

H.S

Member
ايول علي جان. ميتونستي خيلي بهتر كار كني چون تواناييش رو داري. ميدونم به خاطر كمبود وقت بوده.

موفق باشي.

ali_118

کاربر VIP
یه سوالی داشتم دیدم ارزش نداره تاپیک بزنم واسش
همینجا می پرسم
با مکس 2009 که کار میکردم به یه مشکلی برخوردم ، وقتی در متریال از مپ noise (یا cellular و اینها ... ) استفاده میکنم به هیچ عنوان نمیتونم از UVW map برای تنظیم مپ روی شئ استفاده کنم
چجوری این مشکل رفع میشه ؟

Navidmilan

Well-Known Member
با مکس 2009 که کار میکردم به یه مشکلی برخوردم...
سلام ،دو تا چيز رو بايد دقت كني :

1- گزينه Real-World Map Size تو UVW Modifier بايد خاموش باشه. تو نسخه Design به طور پيشفرض
روشنه.
2-تو تنظيمات Coordinates بايد گزينه Explicit Map Channel رو انتخاب كني تا از تنظيمات UVW Modifier
استفاده كنه. معمولا هم بايد Size نويز رو خيلي كم كني.

uvw.jpg

shayanboy

Active Member
تبریک می گم. طراحی 3D همین لذت ها رو هم داره . :)
خیلی خوب کار کردی .
موفق باشی دوست جان :rose:

شایان

ali_118

کاربر VIP
1- گزينه real-world map size تو uvw modifier بايد خاموش باشه. تو نسخه design به طور پيشفرض
روشنه.
2-تو تنظيمات coordinates بايد گزينه explicit map channel رو انتخاب كني تا از تنظيمات uvw modifier
استفاده كنه. معمولا هم بايد size نويز رو خيلي كم كني.
نوید خان ممنون ، این موارد رو هم چک کردم اما هیچ تاثیر قابل قبولی روی خروجی نداشت
ممکنه مشکل از نسخه ای که دست منه باشه ؟

خیلی خوب کار کردی .
موفق باشی دوست جان
متشکرم

amin2001

Active Member
دوست عزیز آخرین مهلت ارسال کار نهایی تا 12 شب همین روز میباشد
چنان چه تغییری در کار پایانی خود میخواهید انجام بدید و یا هنوز روی کار پایانی کار میکنید . لطفا تا ساعت 12 شب در تاپیک خود ارسال کنید
هر ارسالی بعد از ساعت 12 شب مورد قبول نمیباشد و آخرین کار ارسالی شما که قبل از 12 شب بوده برای رای گیری قرار داده میشه

دوستانی که چند رندر نهایی قرار دادن لطفا همه را در یه فایل قرار بدن چون از هر فرد تنها یک عکس برای رای گیری قرار داده میشه

(پست ارسال شده به تمامی تاپیک ها )

جدیدترین ارسال ها

بالا