علت error ها ؟؟

majid_a95

Active Member
سلام وقتی تو یولیدویدیو میخوام کلیپی که ساختم رو روی dvd رایت کنم (creat disc) یه کم که جلو میره errore اینو میده : unspiesiefid error :-? و وقتی میخوام به صورت فایل mpeg خروجی بگیرم روی هارد این error رو میده unable to load library :-?
از مهندسین این بخش خواهش میشه کمک کنن:rose: دیوونم کرده این error :mad: دلیلش چیه؟ چیکار باید کنم/؟؟؟؟:shock: تشکر!!!!!!!!!

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

احتمالاً نسخه ای که شما نصب کردید کامل نیست و بعضی از امکاناتش رو (برای تبدیل و رایت) نمی تونه پیدا کنه.
با فرمت avi خروجی بگیر و با نرو به هر چی که می خوای رایت کن.

التماس دعا
یا علی

majid_a95

Active Member
با Avi خروجی بگیرم و با نرو رایت کنم تو دستگاه دی وی دی پلیر قابل پخشه ؟؟ قبلا این کار رو کردم نشد(باmpeg خروجی گرفتم و رایت کردم روی دی وی دی)!! اصلا واسه پخش تو دی وی دی پلیر با چه فرمتهایی میتونم برایتم؟؟:shock:

saeed50

Member
Nero vision

وقتی avi خروجی گرفتی میتونی بری توی زیر مجموعه های nero بعد اونجا nero vision رو پیدا میکنی. سپس فایل avi رو import میکنی. بعد تنظیمات منو رو انجام میدی (البته اگه بخوای dvd منو داشته باشه). خبر خوش این که فارسی هم میتونی تایپ کنی بدون استفاده از فارسی ساز و سرانجام عملیات burn رو انجام میدی توی همه دستگاه ها هم پخش میشه. یه خاصیت دیگه که نرو ویژن داره اینه که میتونی 7 8 ساعت فیلم رو ببری توش و bit rate اون رو کم کنی و یه سری دیگه تنظیمات و یک dvd مشتی خروجی بگیری.:)

جدیدترین ارسال ها

بالا