Fa علت ویرایش نشدن اطلاعات با پلاگین sql

mmb4us

Member
دوستان سلام:oops: و سلامی وپژه هم خدمت آقا حامد عزیز دارم که هر وقت مشکلی با پلاگین SQL داشتم راهنماییم کردن ، ممنون میشم این دفعه هم راهنماییم کنن :)

دوستان عزیز
بنده تو فایلی که پیوست کردم نمی تونم اطلاعات رو ویرایش کنم . ممنون میشم بگین مشکلش کجاست

پیوست ها

• EDIT.rar
    694.9 کیلوبایت · بازدیدها: 28

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
شما برای تعیین رکورد موردنظر مقدار ID رو برابر متغیر R قرار میدید، اما در کدتون جایی که در ListView عبارت رو انتخاب میکنید، ID رکورد انتخاب شده رو به متغیر R اختصاص نمیدید
متغیر R فقط در اسکریپت Page Start مقداردهی میشه و مقدارش برابر 1 هست، اما شما هیچ رکوردی با ID برابر 1 در دیتابیس ندارید.

mmb4us

Member
شما برای تعیین رکورد موردنظر مقدار ID رو برابر متغیر R قرار میدید، اما در کدتون جایی که در ListView عبارت رو انتخاب میکنید، ID رکورد انتخاب شده رو به متغیر R اختصاص نمیدید
متغیر R فقط در اسکریپت Page Start مقداردهی میشه و مقدارش برابر 1 هست، اما شما هیچ رکوردی با ID برابر 1 در دیتابیس ندارید.

سلام جناب nevercom ممنون از پاسختون. ولی بنده متوجه نشدم دقیقا باید چکار کنم تا درست بشه :-?

ممنون میشم اگه وقت داشته باشین کداشو درست کنین و پیوست کنین:rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
تو اسکریپت Show list از کد SQL زیر استفاده کنید، تا ID مربوط به هر رکورد رو داشته باشیم:
کد:
SQL$ = 'SELECT ID,sub FROM sub;'
کدهای مربوط به بدست آوردن ID رو نوشته بودین، اما در کد SQL فیلد ID خونده نمیشد.
از اونجایی که شما رکورد ها رو به همون ترتیبی که از جدول میخونید در ListView ثبت میکنید (یعنی اولین رکوردی که می خونید رو اول از همه در لیست ویو ثبت میکنید و عمل مرتب سازی در لیست ویو روی اونها انجام نمیشه)، میتونید به وسیله ی Index اون آیتم در ListView، مقدار ID مربوط به همون آیتم رو بدست آورد.
کد زیر رو جایگزین کد موجود در اسکریپت LVClick کنید:
کد:
PluginGet("UO","Selected$")
PluginGet("UO","Index")
m$=Selected$
R = VAL(ID$[Index+1])
Object$ = 'EditBox_1'
LoadText("Object$","STRING:m$")

جدیدترین ارسال ها

بالا