سلام چرا ocean تو وی ری رندر نمیشه ؟ تنظیمات خاصی مورد نیازه ؟ سپاس از راهنماییتون
N navanama Active Member Feb 18, 2014 #1 سلام چرا ocean تو وی ری رندر نمیشه ؟ تنظیمات خاصی مورد نیازه ؟ سپاس از راهنماییتون
S shayan24 Member Feb 18, 2014 #2 دوست عزیز طبق این آموزش که الان براتون ساختم انجام بده: اینم یه نمونه کار البته بیشتر تمرین causics است:
دوست عزیز طبق این آموزش که الان براتون ساختم انجام بده: اینم یه نمونه کار البته بیشتر تمرین causics است:
N navanama Active Member Feb 18, 2014 #3 نشد! از ocean استفاده کردی این hypershad رو بگی چکار کردی فکر کنم راه بیفتم
S shayan24 Member Feb 19, 2014 #4 کافیه ocean رو با middle click به متریال وصل کنی و displacement رو انتخاب میکنی
S shayan24 Member Feb 20, 2014 #5 دوست عزیز برتون یه آموزش ساختم اینم لینک: http://www.aparat.com/v/kdIwR
N navanama Active Member Feb 20, 2014 #6 سلام ممنون که وقت گذاشتی فقط چرا وقتی ocean shader رو نسبت میدیم تو ویوپورت اعمال شده ولی بعد از رندر یه تصویر ساده بدون شیدر میده ؟ ماله من اینطوری شد فکر کنم تو آموزش هم همینجوری بود . بازم ممنون
سلام ممنون که وقت گذاشتی فقط چرا وقتی ocean shader رو نسبت میدیم تو ویوپورت اعمال شده ولی بعد از رندر یه تصویر ساده بدون شیدر میده ؟ ماله من اینطوری شد فکر کنم تو آموزش هم همینجوری بود . بازم ممنون
S shayan24 Member Feb 20, 2014 #7 خواهش میکنم ولی اون به این دلیله که متریال شما ویری نیست مثلا منتال ری هست.