توی درایو ی که فتوشاپ روش نصبه چند مگ فضای خالی داری؟سلام
من روي يه فايل بزرگ كار مي كنم (90*200) سانتي متر با رزولوشن 300
هر كاري كه ميخوام انجام بدم مثلا نوشته اي اضافه كنم يا گردينت بزارم يا هر كاري اين خطا رو ميده
could not use type tool because the scartch disks are full
علتش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون و متشكر
سیستم قوی که میگی مشخصاتش چیه بعنی؟کلا کار بر روی فایلهای چاپی بزرگ یا باید تو برنامه هایی مثل کرل یا فری هند و ... انجام بشه یا اگر لازمه تو فتوشاپ انجام بشه حتما باید سیستم قوی داشته باشید.
عزیزم سیستم منم همینه.زیاد تابلو نکن که چکشه:دیببينيد دوستان بزاريد خيالتون رو راحت كنم ،* من با سيستم چكش خودم كه CPU:2100 celeron و Ram:512 و GraphicCard : 128 بيلبورد به طول 18 مترمربع رو هم طراحي كردم ، اونم با Photoshop و اينكه كارهاي بزرگ رو حتما بايد با نرم افزارهاي Vector طراحي كرد رو قبول ندارم ...
اون درسته نوید جان ولی سیستم هم مهمه عزیز....مهم سيستم نيست حميد جان ، مهم اينه كه طرف چه جوري ازش استفاده كنه ...
نوید این بیلبورد 18 متری رو که میگی با رزولوشن چند کار کرده بودی؟
در مورد سیستم هم فتوشاپ تو کارای بزرگ با رزولوشن 300 سریع کم میاره . باید حتما رزولوشن پایین باشه.
فتوشاپ توي درايو c نصب است كه ويندوز هم آنجا نصب است
اين كارو براي چاپ يك stand ميخوام يعني اين كار قراره يه stand بشه منظورم اين چهار چوب ها است
كه روي خود چاپ چهار تا گوشه را سوراخ مي كنن و چاپ روي اون نصب ميشه يه چيزي مانند بنر و فلكس
سيستم من cpu 2.8 full, ram 512 , graphic 128
لطفا به جاي بحث و جدل با هم به من كمك كنيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون و متشكر
دیگه بیلبورد 18 متری رو اگر با رزلوشن بالاتر هم کار کنی آخه اشتباهه!اون كارو رو با رزولوشن 40 يا 50 فكر كنم كار كردم