علاوه بر نظر كمك بديد

به نظر شما براي صفحه تماس با ما براي يك سايتي كه در مورد يك برنامه نرم افزار ساختن آسان سايت هست؛ چي ميتونه جالب باشه :)

irania

Member
فکر میکنم جای این سوال اینجا نباشه! شانس بیاری شایان جان منتقلش نکنه!البته منتقلش کنه بهتر چون میزارش جایی که همه متخصص وب و این حرفان!

babakslt

Member
عزیز من منظورت شهرام بود دیگه نه؟
سایان که سالهاپیش مدیر بود.. گرچه اگه بره سر جاش بهتره...

تا بعد...

توضيح

irania گفت:
فکر میکنم جای این سوال اینجا نباشه! شانس بیاری شایان جان منتقلش نکنه!البته منتقلش کنه بهتر چون میزارش جایی که همه متخصص وب و این حرفان!
:nokte: عزيز جون من كاري به وب و اين حرفا ندارم كه برم اونجا و گرنه خودم عقلم ميكشيد درخواست من يك كار گرافيكي هست اونم در حوزه فوتوشاپ نظرتونو در مورد طراحي صفحه تماس با ما پرسيدم نه نوشتن برنامه اش كه برم حوزه وب
افتاد الان

irania

Member
اه اه چه قد بی جنبه ای فریبا خانوم! حرفتون رو محترمانه تر هم میتونستین بگین!
در ضمن سوالتونم مورد داره! آدمو به اشتباه میندازه! عین طلبکارا با ملت صحبت نکنید لطفا.
------
منظورم همون فاشیسته حالا اسمشو اشتباه نوشتم!

FashisT

Active Member
خب شما بگو که چی میخوای دقیقا ..اگه نمونه ای زدی بزار تا روش نظر بدیم یا اینکه کلی بگو که منظورت از طراحی گرافیکی فرم چی هست چون طاحی فرم که چیزه خاصی نمیخواد!
فعلا
13.gif

irania گفت:
اه اه چه قد بی جنبه ای فریبا خانوم! حرفتون رو محترمانه تر هم میتونستین بگین!
در ضمن سوالتونم مورد داره! آدمو به اشتباه میندازه! عین طلبکارا با ملت صحبت نکنید لطفا.
------
منظورم همون فاشیسته حالا اسمشو اشتباه نوشتم!
اگه بي ادبانه صحبت شده معذرت ميخوام چون بد جور اعصابم تحت فشاره اونم فقط به خاطر همين طرح
درضمن فاشيست جان من يه طرح معمولي كه يه تلفن باشه نمي خوام آيا ميشه با فتوشاپ سيم تلفن درست كرد؟
(اين قسمتش اصلا در حوزه نظر نبود . خودم اعتراف ميكنم :wink: )

irania

Member
FashisT گفت:
خب شما بگو که چی میخوای دقیقا ..اگه نمونه ای زدی بزار تا روش نظر بدیم یا اینکه کلی بگو که منظورت از طراحی گرافیکی فرم چی هست چون طاحی فرم که چیزه خاصی نمیخواد!
فعلا
13.gif
اينو راست ميگه!

FashisT

Active Member
خوب اگه به صورت اینترفیس میشه همچین چیزی رو درست کرد ولی من دقیقا نمیدونم چی جوری اموزشی هم به اون صورت ندیدم...
ولی فکر کنم تو براش هام یه همچین چیزی بود البته فکر کنم!
میگردم برات!
.....

فعلا
13.gif

FashisT گفت:
خوب اگه به صورت اینترفیس میشه همچین چیزی رو درست کرد ولی من دقیقا نمیدونم چی جوری اموزشی هم به اون صورت ندیدم...
ولی فکر کنم تو براش هام یه همچین چیزی بود البته فکر کنم!
میگردم برات!
.....

فعلا
13.gif
واقعا ممنون ولي واگذار گردم به يكي ديگه از شرش خلاص شدم :)

جدیدترین ارسال ها

بالا