[phpNuke] علامت سوال شدن جملات فارسی(مژدگانی)

aminking2005

New Member
به هر کسی بتونه مشکلم را حل کنه 10 هزار تومان جایزه میدهم

دوستان عزیز بنده تمام سایت را در حالت لوکال روی xampp اماده کردم و سپس همه چیز را روی هاست اماده کردم و سپس از دیتابیسم که توسط xampp اماده شده اکسپورت گرفتم و بعد که روی هاست ایمپورت کردم همه جملات فارسی (مطالب و خبرها) همگی علامت سوال شده
حتی دیتابیس اکسپورت شده را مجددا روی xampp ایمپورت کردم که باز هم جملات علامت سوال بود
یعنی تا وقتی در xampp مطلب مینویسی مشکلی نیست و مطالب در دیتابیس ذخیره می شود اما اگه از همون دیتابیس اکسپورت بگیری و سپس همون را ایمپورتش کنی همه جملات علامت سوال میشوند
گزینه latin1 را هم هنگام ایمپورت انجام دادم جواب نداد

و این هم لینک دانلود دیتابیسم
http://www.speedyshare.com/files/24813720/nuke.zip

آخرین ویرایش:

aminking2005

New Member
دوستان یک نکته ای را متوجه شدم
در xampp در داخل phpmyadmin طبیعتا 2 مرحله داریم:
1- ساخت یک دیتابیس خالی
2- ایمپورت فایل sql سایتمان در دیتابیس ساخته شده

اگر در هنگام ساخت دیتابیس خالی گزینه MySQL connection collation: را روی utf8-unicode-ci قرار دهیم(من دارم در رابطه با xampp 1.7 صحبت می کنم و نه حالت انلاین) و دیتابیس را ایجاد کنیم و سپس در آن دیتابیس اطلاعات ذخیره شود و بعد از ان اکسپورت بگیریم در زمان ایمپورت هیچ مشکلی پیش نمی آید

اما اگر در هنگام ساخت دیتابیس خالی گزینه MySQL connection collation: را روی latin1_swedish_ci قرار دهیم و دیتابیس را ایجاد کنیم و سپس در آن دیتابیس اطلاعات ذخیره شود و بعد از ان اکسپورت بگیریم در زمان ایمپورت مصیبت علامت سوال جمله های فارسی پیش می آید( احتمالا کاری که من کردم)

یعنی اگر دیتابیس را با حالت latin1_swedish_ci ایجاد کردیم و بعد فایل sql پیش فرض نیوک را روی ان ایمپرت کنیم
تا اینجا مشکلی نیست
اما حالا از همین فایل می آییم اکسپورت می گیریم و همان اکسپورت را مجددا ایمپورت کنیم می بینید که همه چیز علامت سوال شده
حالا هیچ فرقی نمیکنه که شما با فرمت utf8 ایمپورت کنید یا latin1 در هر 2 صورت نتیجه یکی است

اقایان خواهشا کمک کنید تا دیگران هم دچار این مشکل نشوند

aminking2005

New Member
بالاخره مشکلم را حل کردم

باید کدهای زیر را از ابتدای فایل sql حذف کنیم و سپس فایل را ایمپورت کنیم

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 3.1.1
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generation Time: Oct 19, 2010 at 01:33 PM
-- Server version: 5.1.30