علاقه يك كودك ايراني به ساخت روبات‌

AliReza26

Active Member
تبيان - يك كودك يازده ساله ايراني تبار كه نابغه رايانه درآمريكاست، مي‌گويد كه مي‌خواهد روبات‌هاي پيشرفته‌اي بسازد.

به گزارش روزنامه لس آنجلس تايمز، سپهر مي‌گويد كه مي خواهد يك خانه تماما رايانه اي بسازد و روبات‌هايي توليد كند كه در فضا كار مي كنند. او به اين روزنامه گفت : مي‌خواهم روباتي بسازم كه نامه مي رساند ، در تونل‌ها كار مي كنند و اتومبيل مي راند.

او مي‌‌گويد كه از طريق تماشاي فيلم‌هاي آمريكايي درايران به علوم پايه علاقه‌مند شد، ولي چشم انداز دانشمند يا مهندس شدن وي درآنجا بسيار بعيد بود.

خانواده سپهر درنوامبر2002 پس از چند بار تلاش بالاخره به آمريكا راه يافتند. از آن زمان اين كودك لاغراندام در زبان انگليسي تسلط يافته و اكنون همراه خانواده اش دريك مجتمع مسكوني افراد كم درآمد در فولرتون زندگي مي كند.

او همانند بسياري از هم سالانش به بازي‌هاي ويدئويي، كارتون و دوچرخه سواري علاقه مند است، ولي در اوقات فراغت به سراغ سرگرمي محبوبش مي رود. اوهر روز به مركز پژوهشي و آموزشي نورت هيلز مي‌رود و به مطالعه مي‌پردازد.

paramond

Member
تبيان - يك كودك يازده ساله ايراني تبار كه نابغه رايانه درآمريكاست، مي‌گويد كه مي‌خواهد روبات‌هاي پيشرفته‌اي بسازد.

من هم وقتی وچه بودم از اين غلتها زياد ميکردم
ولی الان .... :wink:

mrgootik

Member
paramond گفت:

:lol: :lol:

mam hamintor

black-die

Active Member
paramond گفت:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ALI_TAKHTI

Active Member
من هنوز هم ميخوام از اين غلطهاي زيادي بكنم ولي هيچ غلطي نميكنم

AliReza26

Active Member
paramond گفت:

خوب چرا دست بكار نمي شي....

:lol: :lol: :lol:

و از كجام معلوم اون بچه فقط حرف نزده و دستبكار نشده.....

شايد اون بچه از نوابغ بشه.....

بياييد به ديگران احترام بذاريم..... :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا