saalek110
Well-Known Member
علاقه مندان به php
این تاپیک از تاپیک های زبان خارجی بود که استفاده نمیشد و ادیت کردم وگرنه می دانم باید در تالار مربوط بنویسم.
من قصد داشتم در گوشی php کار کنم ، برای همین این تاپیک را زدم.
ولی کار در کامپیوتر فقط اماده سازی محیطش فرق داره و کدهایش همان است. در چند پست پایین تر گفتم چطور در ویندوز میشه کار کرد و یا می توانید آماده سازی ویندوز برای کار با php را در سایتهای دیگر بخوانید.
همچنین کامپایلرهای انلاین چند پست پایین تر معرفی کردم که چه در گوشی باشید یا در کامپیوتر می توانید اونجا کار کنید.
این تاپیک ، یک مروری یا نگاه به کدهایی یا اخباری و کلا هر چیزی مربوط به php است.
و نگاهی ، هم ، به نرم افزارهای موبایلی php داد.
برای کسانی که با سایت سازی اشنایی ندارن تاپیک زیر را زدم:
نکاتی برای ساخت سایت برای نوآموزان و متسطه دارد.
سایت خود را بسازید
تاپیک های علاقه مندان به html
و علاقه مندان به جاوا اسکریپت
و علاقه مندان به css
از دیگر تاپیک های من است.
و تاپیک بررسی ورودی کابر:
یک سری تاپیک شاخه های اموزش php هم داخل همین تاپیک لینک داده شده است.
در تاپیک زیر ، کار با هاست و طرز کار با دیتابیس گفته شده:
این تاپیک از تاپیک های زبان خارجی بود که استفاده نمیشد و ادیت کردم وگرنه می دانم باید در تالار مربوط بنویسم.
من قصد داشتم در گوشی php کار کنم ، برای همین این تاپیک را زدم.
ولی کار در کامپیوتر فقط اماده سازی محیطش فرق داره و کدهایش همان است. در چند پست پایین تر گفتم چطور در ویندوز میشه کار کرد و یا می توانید آماده سازی ویندوز برای کار با php را در سایتهای دیگر بخوانید.
همچنین کامپایلرهای انلاین چند پست پایین تر معرفی کردم که چه در گوشی باشید یا در کامپیوتر می توانید اونجا کار کنید.
این تاپیک ، یک مروری یا نگاه به کدهایی یا اخباری و کلا هر چیزی مربوط به php است.
و نگاهی ، هم ، به نرم افزارهای موبایلی php داد.
برای کسانی که با سایت سازی اشنایی ندارن تاپیک زیر را زدم:
نکاتی برای ساخت سایت برای نوآموزان و متسطه دارد.
سایت خود را بسازید
سایت خود را بسازید
سایت خود را بسازید. من وسایل تمرین در گوشی را گفتم ، ویندوز که راحت تره.... تاپیک های آموزش htlm و php و دیتابیس و css هم زدم. علاقه مندان به Html https://forum.majidonline.com/threads/%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%82%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-html.239345/post-1414581...
forum.majidonline.com
تاپیک های علاقه مندان به html
و علاقه مندان به جاوا اسکریپت
و علاقه مندان به css
از دیگر تاپیک های من است.
و تاپیک بررسی ورودی کابر:
بررسی ورودی کاربر در php و جاوا اسکریپت
بررسی ورودی کاربر توسط php و جاوا اسکریپت این تاپیک از تاپیک های بلا استفاده بود ادیت شد. لطفا تاپیک به تالار مربوطه منتقل شود.
forum.majidonline.com
یک سری تاپیک شاخه های اموزش php هم داخل همین تاپیک لینک داده شده است.
در تاپیک زیر ، کار با هاست و طرز کار با دیتابیس گفته شده:
سایت خود را بسازید ، به روش saalek110
سایت خود را بسازید ، به روش saalek110 در این روش شما فقط html و css یاد می گیرید که خیلی خیلی ساده است و در همین تاپیک مقداریش آموزش داده می شود. کدهای php کدش به شکل آماده در اختیاز شما قرار می گیرد. جاوا اسکریپت هم خیلی کم استفاده شده و کدش آماده در پست ها قرار داده می شود. طرز استفاده از...
forum.majidonline.com
آخرین ویرایش: