علاقه مندان به php

saalek110

Well-Known Member
علاقه مندان به php

Screenshot_۲۰۲۳-۰۳-۳۰_۰۹۵۴۳۷-removebg-preview.png

این تاپیک از تاپیک های زبان خارجی بود که استفاده نمیشد و ادیت کردم وگرنه می دانم باید در تالار مربوط بنویسم.

من قصد داشتم در گوشی php کار کنم ، برای همین این تاپیک را زدم.

ولی کار در کامپیوتر فقط اماده سازی محیطش فرق داره و کدهایش همان است. در چند پست پایین تر گفتم چطور در ویندوز میشه کار کرد و یا می توانید آماده سازی ویندوز برای کار با php را در سایتهای دیگر بخوانید.
همچنین کامپایلرهای انلاین چند پست پایین تر معرفی کردم که چه در گوشی باشید یا در کامپیوتر می توانید اونجا کار کنید.

این تاپیک ، یک مروری یا نگاه به کدهایی یا اخباری و کلا هر چیزی مربوط به php است.

و نگاهی ، هم ، به نرم افزارهای موبایلی php داد.

برای کسانی که با سایت سازی اشنایی ندارن تاپیک زیر را زدم:
نکاتی برای ساخت سایت برای نوآموزان و متسطه دارد.

سایت خود را بسازید

تاپیک های علاقه مندان به html
و علاقه مندان به جاوا اسکریپت
و علاقه مندان به css
از دیگر تاپیک های من است.

و تاپیک بررسی ورودی کابر:

یک سری تاپیک شاخه های اموزش php هم داخل همین تاپیک لینک داده شده است.

در تاپیک زیر ، کار با هاست و طرز کار با دیتابیس گفته شده:

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
فرهنگ لغت تاپیک:

فعلا قراره در گوشی کار کنیم و نرم افزارها اندرویدی است.

فهرست تاپیک:
صفحه اول تاپیک ، معرفی نرم افزارهای موبایلی و معرفی خود php است و کلا آشنایی.
از صفحه دوم ، کدنویسی شروع میشه و تا صفحه ۳ ادامه پیدا می کنه.

شاید من اینجا توضیح فعلا کم داده باشم ، اگر جایی اشکال دارید اموزشهای زیادی در اینترنت فارسی هست که می توانید پیدا کنید و توضیحات بیشتر را اونجا بخوانید.
افرادی که با php اشنایی ندارند ، با سرچ در گوگل به تعریف و کاربرد اون و اموزشهای پایه سریع دست پیدا می کنند.

مانوال php هم در گام بعد کمک می کنه وارد دنیای ان بشید.

در فروم خودم تالار php تاسیس کردم

و زیرتالارهایی در این تالار باز کردم تا مباحث اونجا بحث بشه ، در پستهای این تاپیک هرجا لازم بودا گفتم به کدوم تالار بروید.

همچنین زیرتالارها به ترتیب پیش نیاز چیده شدن و از بالا به پایین باید خوانده بشن.

یک کتاب فارسی آموزش php هم اینجا هست برای دانلود
هفت مگاست ، اموزش خوبیه.
کتاب فهرست داره . هر قسمت را نیاز داشتید بخوانید.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
ولی لازم است یک تعریف از php بکنم ، برای مرور خودم. اگر اشتباه گفتم خوانندگان تصحیح کنند.

کدهای php روی سرور اجرا میشه و به نوعی مغز هوشمند داخل سایت است ،
در سمت کاربر ، html و جاوااسکریپت با کاربر ارتباط برقرار می کند و بعد با کدهای php , ارتباطات دیگری برقرار می شود ، مثلا دخیره اطلاعات در دیتابیس توسط php انجام میشه. یا کارهای دیگر.

ما در این تاپیک دنبال وظایف روتین php مثل ذخیره در دیتابیس نیستیم ، و دنبال کارهای جالب تر یا یک سرس نکات ریز هستیم.

و مقداری هم دنبال تمرین با php هستیم.

تاپیک زیر هم هست که من نوشتم و برای بعضی مفید است.

ساخت بازی آنلاین با php و کار با html و جاوا اسکریپت

ولی. تاپیک فعلی دنبال کار خاصی مثل ساخت بازی نیستم و ممکن است از هر مطلبی مرتبط به php داشته باشه.

در مورد php باید بگم روی سایت اجرا میشه یعنی روی سرور ، باید اپلود کنی روی فضایی که خریدی یا مجانی بهت دادند ، یا روی ویندوز با نرم افزارهایی محیط اجرایش را ایجاد کنی.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
بسم الله الرحمن الرحیم.

نرم افزار مشکی اولی .

این نرم افزار اندرویدی مفید است ، کلی کد داره با توضیح و اجرایش.

من هنوز که بقیه نرم افزارها را ندیدم ، میگم لازمه این نرم افزار را نصب داشته باشم ، صرفه جویی در کار است.

Screenshot_۲۰۲۳-۰۳-۰۹_۱۹۴۲۰۲.jpg

برای اینکه بتونم نشونش بدم بعدا از جای دیگر تاپیک اسمش را (( مشکی اولی )) گذاشتم ولی ایکونش ابی است. منوی آن مشکی است ،

منوی ان ۱۷۰ تا است و فکر کنم هر کدی بخوای را پوشش داده. دستش درد نکنه.
نرم افزار ، اذیت هم نداره ، مثل ثبت نام و کوییز و ...
کد را می بینی ، کمی توضیح و اجرای کد. همین خوبه.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member

با نام
آبی اول .....

این را هم حیفم اومد معرفی نکنم ، تقریبا مثل نرم افزار بالاست و شاید چیزایی کمتر یا بیشتر داشته باشه
شاید هم یکی از رنگ محیط این نرم افزار بیشتر خوشش بیاد.
جنگولک بازی هم نداره.

اندرویدی است. کلا در این تاپیک همه اندرویدی است. بعدا اگر غیر اندرویدی بود میگم.

saalek110

Well-Known Member

کامپایلر اول ، تیشه php ، چون عکس تیشه داره.

این اسمش php کامپایلر است .
فعلا اینجا باشه تا بعدا ببینیم بهش نیاز داریم یا نه.

شاید بتونیم کدها را درش امتحان کنیم قبل اپلود در سایت خود. می دانید که کدهای php روی سرور اجرا میشه. نه هر جایی.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member

نرم افزار فوق را من ماهها برای کارهای php در گوشی استفاده کردم .... میشه باهاش تکه ای کد را کپی کرد و کارهای دیگر لازم مثل ذخیره فایل و ... را داره.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
آنلاین کامپایلر برای php :

برنامه پایینی هم تگهای html را اعمال می کند و ادیتور بازه و انتهای خطوط مشخص است.

اینها همشون یک جوره. فرقی ندارن.

این یکی چهارتا دکمه اضافه داره ، تگ های html را هم اعمال می کنه.ولی انتهای خطهای بلند معلوم نیست.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
بعد از مدتی ، دوباره من به این تاپیک برگشتم و چند تا از نرم افزارهای این تاپیک را نصب کردم.
من فصا در سایت

گرفتم ، شما هم می تونید بگیرید.

برای اینکه سورس صفحات را در گوشی در کروم ببینید این را بنویسید:
view-source:http://adrese site

که کدهای سایت را خواهید دید، مثلا از این تگ ها
HTML:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Page Title</title>
</head>
<body>

<h1>This is a Heading</h1>
<p>This is a paragraph.</p>

</body>
</html>

خوب ، این یک صفحه بود که تمامش کد html بود ، کدهای php لابلای کدهای html نوشته میشه ولی اگر سورس صفحه را بخوانید کدهای php را نخواهید دید.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
در گام بعد ، من یک صفحه دیگر ساختم ،کدش همون کد پست قبل است ولی یک خط php اضافه شد بهش

PHP:
<?php echo "This is from php code"; ?>

حالا در کروم در گوشی می نویسیم :
view-source:http://adress

و داریم:

HTML:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Page Title</title>
</head>
<body>

<h1>This is a Heading</h1>
<p>This is a paragraph.</p>
This is from php code
</body>
</html>

پس حاصل اجرای کد php را در سورس می بینیم نه خود کد php. را

توجه کنیم که پسوند فایل آپلود شده در فضا این بار php است و دیگه پسوند html نیست.

خوب توانستیم در محیط گوشی ، یک فایل php روی هاست خود آپلود کنیم و نتیجه اجرا را ببینیم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
سالک: نرم افزار (( محیط کار اول)) ، اسمش را محیط کار اول گذاشتم تا بتوانم بعدا در تاپیک در موردش صحبت کنم.
من یک نرم افزار دیگر دانلود کردم:

کد ادیتور ، IDE و کامپایلر:

ادیتور داره ، و اجرا هم می کنه.

من توانستم با این نرم افزار ادیت کنم فایلها را و به قسمتهای مختلف حافظه برای باز کردن فایلهای php بروم.

اگر نرم افزارهای آموزش حاوی کد دارید می نوانید کدهایش را کپی کنید داخل این نرم افزار.

در همین نرم افزار می توانید نتیجه اجرا را ببینید و وقتی کدتان کاملا نهایی شد به هاست خود آپلود کنید.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
خلاصه تاپیک تا اینجا:

Screenshot_۲۰۲۳-۰۳-۲۹_۰۲۳۳۴۸.jpg

چند تا نرم افزار اندرویدی اوایل تاپیک معرفی شد که نمونه کد و آموزش داشت.

بعد کد نمونه html و php در هاست خود آپلود کردیم.

بعد دیدیم محیط کار نیاز داریم که یک نرم افزار دیگر معرفی شد.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
با استفاده از نرم افزار محیط کار اول که در پستهای بالا معرفی شد ، توانستم در پوشه ای در حافظه خارجی گوشی کدهایم را ذخیره کنم. این طوری کارهای من محفوظ می مونه تا بعدا بتونم کار را ادامه دهم.
Screenshot_۲۰۲۳-۰۳-۲۹_۰۲۴۶۰۱.jpg

saalek110

Well-Known Member
توضیح برای اونها که داخل ویندوز می خوان کار کنن.

اینجا لازم است یاداوری کنم که من دارم در گوشی کار می کنم ، اگر می خواهید در کامپیوتر و ویندوز کار کنید محیطش فرق داره.

مثلا با نصب نرم افزار xampp در ویندوز می توانید فایلهای php را در یک پوشه خاص این نرم افزار قرار دهید و با نوشتن آدرس خاصی در بروسر خود بتوانید اون فایلها را به شکل یک سایت مشاهده کنید. در این تاپیک به دنبال کار در محیط ویندوز نیستیم ، ولی اگر از محیط کار بگذریم ، کدها دیگه همون کدها هستند.

برای راه انداختن zampp و باقی توضیحات در سایتهای ایرانی در گوگل سرچ کنید. یا در سایت های انگلیسی سرچ کنید اگر انگلیسی دوست دارید.

پست زیر که از خودم است در مورد zampp و آدرسی که بایدی در بروسر بنویسیم است:

در پست بالا تا حدودی با نرم افرار zampp آشنا می شوید و می فهمید در کدام پوشه فایهای php خود را بریزید و در بروسر چه ادرسی واد کنید تا فایل خود را اجرا کنید.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
شاید شما هم بتوانید از اون نرم افزاری که شبیه تیشه بود ایکونش ، برای تست کدهای php استفاده کنید.

کدها را پیست کنید داخل ادیتور.

کیبورد تبلت من یک دکمه پیست دارد که وقتی می زنم چیزهایی که کپی کردم قبلا اونجا نمایش داده میشه و کدها را پیست می کنم داخل ادیتورش و اجرا می کنم.

==================================

سالک: این نرم افزار ftp کمک می کند فایل را بیاورید در مموری گوشی و بعد تغییر با یک ادیتور دوباره اپلود کنید.
من فعلا با هاپ وب که در پست بعدی گفتم ادیت می کنم.
حجم : ۱۵ مگا.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member

این نرم افزار اندرویدی هم جالب است.
اول اینکه می توانید کنار هم چندین فایل بسازید
دوم اینکه سایت شما را تبدیل به نرم افزار اندرویدی می کند. و می توانید. وی گوشی خود نصب کنید!!

مزایای Hopweb:
اول : با hopweb ميشه تعدادي خط كد را انتخاب و کپی كرد و باز درج كرد.
دوم: همچنین در این ادیتور میشه چند فایل را کنار هم باز کرد و بین فایلها پاس داد.مثلا کدهای فرم به فایل هدف php پاس می دهد.
سوم : تبلیغاتش هم آزار دهنده نیست.

اگر روی فایل تاچ طولانی کنید آدرس فایل در مموری را میدهد ، پوشه venter در حافظه داخلی گوشی و درونش پوشه هاپ وب. که پروژه های شما با فایلهایش اونجا ذخیره شده.

Screenshot_۲۰۲۳-۰۳-۳۱_۱۹۳۳۰۱.jpg

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا