علاقه مندان به css

saalek110

Well-Known Member
اسپیسینگ یعنی چقدر حروف بروند داخل هم یا از هم فاصله بگیرن

ورد اسپیسینگ فاصله کلمات است نه حروف:

فرو رفتگی هم از این بحث هاست. یعنی کلمه اول چقدر جلو یا عقب بره.

saalek110

Well-Known Member
من قسمتی از css را گفتم ولی چیزهای زیاد دیگری هست که به نظرم هر کس نیاز دار ه باید بره سراغش.

در لینک بالا ، در بالا و سمت چپ اون علامت ۳ خط روی هم را بزنید تا فهرست css بیاید و بعد ببینید به چه قابلیتی از css نیاز دارید تا کدش را ببینید و استفاده کنید.

چیزی نیست که نیاز به توضیح داشته باشه ، کدش و نتیجه اجرایش هست و می توانید بفهید بهش نیاز دارید یا نه
مثل قدم زدن در بازار و انتخاب جنس است.

من فکر کنم برای ساخت یک سایت ساده نیازی به اینها نیست ولی اگر سایت شما جا افتاد و خواستید زیبایی اش را زیاد کنید شاید به اینها نیاز پیدا کنید.

پس فعلا دیگه ادامه نمی دهم.

saalek110

Well-Known Member
سالک : من دیدم دور سایتم هیجی نیست ، به فکر این افتادم دورش یک خط بکشم:

CSS:
#name {  
        padding-top: 40px;
        padding-bottom: 150px;
        padding-left: 15px;
        padding-right: 15px;
  border:7px solid green;
    margin-top: 15px;
    margin-right: 8px;
    margin-left:  8px;
    margin-bottom: 40px;
}

بوردر که ضخامت خط است.
اما پدینگ و مارجین چیست؟
پدینگ فاصله عناصر از داخل با کادر است
و مارجین فاصله کادر با چهار طرف صفحه است.

حالا چطور در کد استفاده کردم؟
یک div باز اول کدها گذاشتم و یک div بسته انتهای کدها. البته می خواستم هدر

سایت توی کادر نباشه ، بعد اون div باز را گذاشتم.
HTML:
<div id='name'>

Meghdare zeyadi az body site injast

</div>

در شکل بالا فاصله اون عدد ۴۲۰ و لوگ اوت از کادر سبز دور صفحه padding است.البته پدینگ راست و چپ من استفاده کردم و هر دو را یک عدد دادم.
و فاصله اون مستطیل زرد با کادر سبز margjn top یا مارجین بالاست و فاصله کادر سبز ار کناره های صفحه مارجین چپ و راست است.
فاصله عدد ۴۲۰ از بالاpadding top است.

قسمت ته سایت:

در انتهای سایت من مقداری مارجین انتهای سایت و پدینگ انتهای سایت را بیشتر گرفتم تا کاربر راحت تر بتونه اون قسمت را ببینه. پدینگ فاصله اون جدول از کادر سبزاست و مارجین فاصله کادر سبز از انتهای صفحه. منظور padding-bottom و margin-bottom است.

در اینجا ، بهتره مارجین چهار طرف و پدینگ چهار طرف را جدا عدد بدهید تا دلخواه تنظیم کنید نه اینکه یک پدینگ برای۴ طرف بدهید و یک مارجین برای چهار طرف. ولی بعصی جاهای دیگر ممکنه چهار طرف را یک عدد بدهی کافی باشه.

امیدوارم با این مثال padding و مارجین را یاد گرفته باشید.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
طراحی های زیبای سایت با div:

سالک : در پست قبل دیدیم که با یک div چطور تونستیم دور سایت یک کادر بکشیم.

من یک سری سایت آماده دیدم
در اونها با div خیلی کارهای جالب کرده بودند.
فکر کنید با تغییر صفات یک div چه کاردرهایی میشه ساخت.البته اکثرا بودر ندارن ، من اصطلاحا میگم کادر.
یعنی کادربندی های زیبا ، با رنگها و فونت های متنوع در کنار هم. مثلا یک کادر با نوشته سبز در کنار یک کادر با نوشته آبی با سایز فونت متفاوت و مثلا ایتالیک. با پدینگ و مارجین های حساب شده و چشم نواز.(حالا که کمی css یاد گرفتیم می تونیم زیبایی را به زبان css بیان کنیم.)

بعضی سایتها را که دیدم در اونها دیگه خبری از هدر و پاراگراف یعنی h1 و h2 و p نیست و همش div های متنوعی است که ایجاد شده.

گاه یک div داخل div دیگر است ....... فکر کنم صفات div بیرونی بر عناصر div درونی هم موثر است
مثلا فونت سایز div بیرونی بر عناصر div درونی هم اثر بگذارد.

سالک: من زیاد در کار با css تجربه ندارم ، فقط اینجا خواستم بگم من دیدم خیلی کارها با div کرده اندو سایتهای زیبایی ساخته اند. انشا الله فرصت بشه تجربه من بیشتر بشه و بتونم مطالب جالب تری برای شما پست کنم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
. یک تاپیک جاوا اسکریپت هم باید بزنیم انگار.
....
تاپیک جاوا اسکریپت را هم ساختم.

آخرین ویرایش:

golex

Member
من تو پیدا کردن سلکتورهای درست مشکل دارم باید پیش یکی خوب یاد بگیرم

جدیدترین ارسال ها

بالا