علاقه مندان به فیلمسازی و شرکت در جشنواره

با سلام

من سعید خلیلی هستم و حرفه من ساخت جلوه های ویژه رایانه ایه، در چند سریال و فیلم سینمایی در همین قسمت کار کردم میتونید نمونه کارهای سالهای قبل منو از همین سایت که مسیرش تو امضای من هست ببینید یا از سایتم به آدرس www.VFX8.com دانلود کنید.

بچه ها من با گروهی از دوستانم دست به ساخت چند فیلم کوتاه برای جشنواره ها و ورود به این حرفه زدیم که برای انجام این کار به یه سری چیزا نیاز داریم، از کسایی که علاقه دارن و میتونن کمک کنن درخواست همکاری میکنم، اولین فیلم درباره پلیسه و البته با جلوه های ویژه عالی که در ایران کسی به همچین کاری دست نزده و مسمم هستیم که میتونیم انجامش بدیم.

هر کسی در هر زمینه ای میتونه همکاری کنه اعلام کنه که اگر نیاز بود به حتم خوشحال میشیم، در همه زمینه ها حتی موسیقیه فیلم.
برای صحبت کردنو اطلاعات بیشتر این آی دی یاهوی منه SBlueEagle، تماس بگیرید.

البته برای ورود و موفقیت در جشنواره هرکسی که کمکی کرده جایگاه خودش رو داره.
خبرهای جدید در ادامه همین موضوع قرار خواهد گرفت.

با تشکر

آخرین ویرایش:
به طور مخصوص از آهنگسازان، صداگزاران جوان دعوت به همکاری میکنم، و بازیگران جوان، کسایی که تازه کارن و میخوان وارد حرفه فیلم سازی بشن.

با تشکر

آخرین ویرایش:

sunsoon

Member
باعرض سلام خدمت شما دوست عزيز
شما براي كدوم جشنواره ميخواين كار بكنيد؟
و چقدر راهو رفتي؟
باتشكر :neutral:

سلام

تقریبا پیشتولید تموم شدهو فقط تنها چیزی که نیاز داریم یه bmwه که اگه نشه قراره توکل فیلم به طورمجازی اضافه بشه
کارای مجوزو ماشین پلیس هم تموم شده
و این فیلم برا جشنواره پلیسه والبته به همه جشنواره ها میتونه شرکت کنه
تامدتی نمیتونم اینترنت بیام اگه دیر جواب میدم ناراحت نشید

ممنون

3damir

New Member
من خوشحال می شم اگه بتونم کمکی انجام بدم
در ضمن سایتهایی که آدرس دادین باز نمی شه !

SevenART

Member
سلام...

خیلی عالیه که می خواهیم یه فیلم پلیسی بسازین......

خوب سوال ...... 1- چقدر بودجه دارین .... خوب برای ساخت هر فیلمی بودجه نیاز ...

2- شما می دونید که اگر در اصفهان فیلمتون را بسازین براتون بهتره .. چرا ؟ .. چون هزینه ها پایینه و گروهها بیشتر جوان هستند و می تونید کاری کنید که یک گروه تشکیل بدین که برای افراد نهایتن روزی بیست هزار تومن بدین ... علت دیگش هم اینه که اینجا مجوز گرفتن آسونه ...

شما آن شو توی چت .. پیغام دادم ... خوب میشه صحبت کنیم .//

جدیدترین ارسال ها

بالا