علاقمندان به phpnuke بیان تو

arashpino

Member
سلام آقا شما كه به فكر هستيد يك فكري هم بكنيد و آموزش بدبد كه چطور مي شود مثل ماژول مقالات همين سايت كه برخي از سايت هاي ديگرهم اين كار را كردند دركنار مقالات سايت در ماژول content عكسي قرار داد و بلوكي در صفحه اول گذاشت.با تشكر

a3m00n

Member
با درود
دوست گرامی arashpino من شخصا من بدنبال بلوکها و موژولهای نوک در سایتهای مختلف نوک میگردم و آنها که به نظرم جالب هست را جمع آوری میکنم و استفاده میکنم ام این که شما مطرح نمودید راحع به ماژول content این سیستم یک ماژول حاضر نیست و برنامه ای است که خود آقا مجید نوشته و همچنین در سایت آقای سارالله نیز هست که احتیاج به برنامه نویسی دارد که باید دوست عزیز سار الله خواهش کنیم که توضیحی دهند اما در جستجوئی که در سایت های نوک نمودم در مورد ماژول content دو مورد جالب پیدا کردم که اگر خواستید برایتان میگویم یکی این که چکونه میشود در ماژول content دو عکسی که در ماژول خبر هست که شما میتوانید دو عکس ارسال مطلب و صفحه قابل چاپ مطلب را اضافه کنید
و دیگر اینکه تهیه صفخه بندی برای ماژول content و تایین تعداد مطلب در هر صفحه content بهر حال امیدوارم منظورم را توانسته باشم برسانم :oops:

پیروز و سر فراز باشید

a3m00n

Member
با درود
بايد مرا بدليل تاخیر ببخشید همانطور که قبلا گفته بودم این بار قرار دادن صفحه قابل چاپ و صفحه ارسال به دوست در موژول Content را برایتان میگویم که امیدوارم که بدردتان بخورد بسیار ساده است قسمتی که باید ترجمه بشود را انجام دادم و بصورت یک فایل زیپ در سایت قرار دادم . در معرفی بعدی ارسال مقاله را معرفی میکنم :lol:

برای دریافت این فایل اینجا کلیک کنید

پیروز و سر فراز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا