علاقمندان به phpnuke بیان تو

123456

Member
راستش کسانی که از phpnuke استفاده می کنند خیلی دوست دارند که تغییرات اساسی در شکل و ساختار این اسن سیستم بدهند و هر کدام به نحوی با دستکاری بخشهای مختلف اینکار را می کنند.
من هم یک سری تغییراتی در phpnuke دادم که آموزشش را در این قسمت می نویسم و دو سوال دارم که اگر کسی می داند بیاد آموزشش را اینجا بنویسد.

فقط لطفا از نوشتن پیام سپاس و حال و احوال پرسی خودداری کنید و فقط سوالات اساسی و عمومی و یا آموزشهای خود را در این قسمت بنویسید.

اما قبل از اینکه من آموزشم را شروع کنم پرسشهایم را می نویسم.

یک ـ چطور می شود در بخش خبری دو خبر را در کنار یکدیگر نوشت.

دو ـ چطور می شود در بخش خبری خط بین خبر و ادامه مطلب را پاک کرد و ادامه مطلب بدون فاصله در پشت خبر نوشته بشود.

حالا آموزش من:

[hr:16845d521e]
حتما شما نیز در مواردی از جمله دز لینکستان و دریافت فایل دیده اید که گزارش ارسال لینکهای خراب ویژه کاربران عضو می باشد و برای اینکه این بخشها را به بخش عمومی تبدیل کنید باید فایل مربوطه را باز کنید و سپس:

if (is_user($user)) {

پیدا کنید و پس از پیدا کردن آن را پاک کرده و عبارت زیر را جایگزین نمایید:

if (!is_user($user) OR (is_user($user) AND ($pm_show == 1))) {

به این وسیله بخشهایی که پیش از آن ویژه کاربران عضو بوده است و امکان عمومی کردن آن از منوی مدیر نبوده است را ، قابل استفاده عموم بازدیدکنندگان می کنید.

وارد کردن Html editor در قسمت تنطیمات مدیر

برای وارد کردن Html editor در قسمت تنظیمات مدیریت به شاخه html admin modules بروید و فایل settings.php را باز کنید.

در این فایل به دنبال name='xfoot1' بگردید و پس از پایان جمله ای که در آن name='xfoot1' نوشته شده به خط بعد بروید و عبارت زیر را وارد کنید:

. "<script language="JavaScript1.2" defer> "
. "editor_generate('xfoot1'); "
. "</script> "

همین کار را در مورد name='xfoot2' و name='xfoot3' انجام دهید با این تفاوت که هر بار به جای

. "editor_generate('xfoot1'); "

باید شماره بعد از xfoot را تغییر دهید.

البته امیدوارم منظورم را واضح بیان کرده باشم ، اما خوب اگر هم دچار اشتباه شدید ، چند بار تغییرات کوچیک در صفحه بدهید تا درست بشود ، چون خود من هم نه کلاس رفتم و نه چیزی از php بلد بودم و هر چی یاد گرفتم از سایت محمد جان و کمی گشت و گذار و پیدا کردن در اینترنت بوده.

حالا دیگر سرتان را درد نمی آورم و امیدوارم با انجام تغییرات بالا در قسمت تنظیمات مدیریت سایت 3 Html editor داشته باشید.

ایجاد Html editor

برای ایجاد Html editor برای هر نوشته باید ابتدا فایل مربوط به آن را ضبط کنید که من دقیقا نمی دانم کجا می شود این کار را کرد و خودم کپی نسخه فارسی شده محمد را از farsinuke 6.5 که در شاخه html includes قرار داشت و نام farsi داشت را برداشتم و در version جدید دز شاخه htmlincludes وارد کردم.

همچنین در شاخه htmlincludes به دنبال my_header.php بگردید و کل محتویات آن را پاک کنید و متن زیر را به جای آن وارد نمایید.

<?php

/************************************************************************/
/* PHP-NUKE: Web Portal System */
/* =========================== */
/* */
/* Copyright (c) 2002 by Francisco Burzi */
/* http:// phpnuke. org */
/* */
/* This program is free software. You can redistribute it and/or modify */
/* it under the terms of the GNU General Public License as published by */
/* the Free Software Foundation; either version 2 of the License. */
/************************************************************************/

/*
This file is to customize whatever stuff you need to include in your site
when the header loads. This can be used for third party banners, custom
javascript, popup windows, etc. With this file you don't need to edit
system code each time you upgrade to a new version. Just remember, in case
you add code here to not overwrite this file when updating!
Whatever you put here will be between <head> and </head> tags.
*/
global $name;
echo "<SCRIPT src="includes/farsi/farsi.js" type=text/javascript></SCRIPT>";
echo "<script language="Javascript1.2"><!-- // load htmlarea
_editor_url = "includes/farsi/htmlarea/"; // URL to htmlarea files
var win_ie_ver = parseFloat(navigator.appVersion.split("MSIE")[1]);
if (navigator.userAgent.indexOf('Mac') >= 0) { win_ie_ver = 0; }
if (navigator.userAgent.indexOf('Windows CE') >= 0) { win_ie_ver = 0; }
if (navigator.userAgent.indexOf('Opera') >= 0) { win_ie_ver = 0; }
if (win_ie_ver >= 5.5) {
document.write('<script src="' +_editor_url+ 'editor.js"');
document.write(' language="Javascript1.2"></script>');
} else { document.write('<script>function editor_generate() { return false; }</script>'); }
// --></script> ";
//The java script for pop-up pages. I wrote an IF statement in order ro avoid including this script in all headers
if ($name=="Submit_News"){echo "<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function popUp(URL) {
day = new Date();
id = day.getTime();
eval("page" + id + " = window.open(URL, '" + id + "', 'toolbar=0,scrollbars=0,location=0,statusbar=0,menubar=0,resizable=0,width=680,height=430');");
}

</script>";}
?>

با اینکار شما Html editor نصب کرده اید و فقط می ماند دادن لینک در محلهایی که می خواهید Html editor در آن وجود داشته باشد که در درسهای بعد نیز به آن اشاره می کنیم.

آموزشهایی بعدی را سر فرصت وارد می کنم.

موفق باشید و فراموش نکنید که آموزشهای خود را در این قسمت بنویسید تا دیگران هم استفاده کنند.

a3m00n

Member
123456 گفت:
یک ـ چطور می شود در بخش خبری دو خبر را در کنار یکدیگر نوشت.

دو ـ چطور می شود در بخش خبری خط بین خبر و ادامه مطلب را پاک کرد و ادامه مطلب بدون فاصله در پشت خبر نوشته بشود.

موفق باشید و فراموش نکنید که آموزشهای خود را در این قسمت بنویسید تا دیگران هم استفاده کنند.

با درود دوست گرامی

لطفا این سایت را ببینید و اگر منظورتان همین بود من در یکی دو روز آینده پاسخ شما را خواهم داد

اگر هم دوستان زحمت توضیح این کار را کشیدند که دیگر هیچ من در اولین فرصت پاسخ میدهم.

پیروز و سر فراز باشید

ما پیروزیم چون با هم باشیم و چون حق با ماست

a3m00n

Member
با درود بر مهربانان
دوست گرامی انگار کسی علاقه ای به دانستن این تغییرات نشان نداد عیبی نداره من برای شما میفرستم در ضمن یک کار آزمایشی دیگر نیز انجام دادم که این نیز جالب است

این سایت IRANPORTALS خیلی تبلیغ بلوکهای کشوئی خودشو میکرد من به صورت آزمایشی بر روی سایت خودم اجرا کردم هر کس خواست براش میفرستم برید نگاه کنید و نظر بدید البته همانطور که گفتم آزمیشی است باید تکمیل شود

اگر خواستید بلوکها را ببینید اینجا کلیک کنید :arrow:

پیروز و سر بلند باشید

arashpino

Member
آقا ميشه اين بلوك رو اينجاهم بگذاريد تا ديگر دوستان هم استفاده كنند؟

a3m00n

Member
با درود

اقا تو اون يكي پست هم گفتم ما اماده ايم بگو
آقا ميشه اين بلوك رو اينجاهم بگذاريد تا ديگر دوستان هم استفاده كنند؟

دوستان گرامی حدف از معرفی این بلوک اینجا همین بود که علاقه مندان از آن استفاده کنند اما اشکالی در mainfile.php وجود دارد که که در اولین فرصت پس از رفع عیب در همین جا بازگو میکنم
پیروز و سر فراز باشید

ما پیروزیم چون حق با ماست

kimiapt

Member
مطلب ارائه شده در مورد بلوکها

با سلام
در مورد ساختار جدید گرافیکی نوک ادعائی طرح کرده بود . از قدیم گفتند معما حل شود آسان گردد . بهتر است به جای اینجور تبلیغها کرا اساسی انجام شود . من این ساختار را در بخش دانلود سایت گذاشتم ای کاش بتونیم امانتدار و صادق باشیم :eek:

kimiapt

Member
a3m00n گفت:
با درود بر مهربانان
دوست گرامی انگار کسی علاقه ای به دانستن این تغییرات نشان نداد عیبی نداره من برای شما میفرستم در ضمن یک کار آزمایشی دیگر نیز انجام دادم که این نیز جالب است

این سایت IRANPORTALS خیلی تبلیغ بلوکهای کشوئی خودشو میکرد من به صورت آزمایشی بر روی سایت خودم اجرا کردم هر کس خواست براش میفرستم برید نگاه کنید و نظر بدید البته همانطور که گفتم آزمیشی است باید تکمیل شود

اگر خواستید بلوکها را ببینید اینجا کلیک کنید :arrow:

پیروز و سر بلند باشید

دوست عزیز !
با سلام و تشکر از شما
اولا مهمترین قسمت تغییرات گرافیکی نوک 7.3 ایران پرتالز مربوط به تغییر در ساختار بلوکها و قابلیت ایجاد بلوکهای متفاوت می باشد . این قسمت کشوئی فقط یه جاوااسکری÷ت ساده است . ضمنا سایت شما را هم دیدم و با عرض پوزش از نوک ایران پرتالز استفاده شده بود .
در هر حال ایران پرتالز هم مال مردم ایرانه
موفق باشید

a3m00n

Member
با درود
دوست عزیز !
با سلام و تشکر از شما
اولا مهمترین قسمت تغییرات گرافیکی نوک 7.3 ایران پرتالز مربوط به تغییر در ساختار بلوکها و قابلیت ایجاد بلوکهای متفاوت می باشد . این قسمت کشوئی فقط یه جاوااسکری÷ت ساده است . ضمنا سایت شما را هم دیدم و با عرض پوزش از نوک ایران پرتالز استفاده شده بود .
در هر حال ایران پرتالز هم مال مردم ایرانه
موفق باشید

دوست گرامی اولا من نوک 7.3 را از سایت آقای سارالله دریافت کردم نه از سایت ایران پرتالز پس این جواب اولتون دوست گرامی از اول شما گفتید که معما ئی که حل کردید پولی قدر مسلم کسانی مثل من میگردن و غیر پولیش را پیدا میکنند پس زیاد سخت نگیرید دوست من همین که من این را اینجا اعلام کردم شما امدید و میگید که در سایت خود قرار دادید اگر من این کار را نکرده بودم شماها حالا حالا ها مخواستید که از این ماجرا استفاده کنید در ضمن من میتونم آدرس 10 سایت را به شما بدهم که هم موژول نیوز را مثل شما تغییر دادن هم بلوکها را پس لطفا انقدر منم منم نکنید من نیز نگفتم که خودم این را ساختم من گشتم و از سایتهای نوک پیدا کردم اما ایراد داره که با سازندش تماس گرفتم گفته در این هفته درستش میکنه و عینا من هم همین را گفتم و دوست من شما میدونی من هم میدونم که فقط یک جاوا اسکریت نیست و یک کمی بیشتر است در ضمن دوست گرامی برای فارسی کردن نوک 7.3 و ساختار جدید آن من پیشنهاد میکنم که جایزه بعدی صلح نوبل را به شما بدهند :lol: اگر دندان بر روی جگر بگذاری من به شما قول میدهم که هم موژول نیوز را اینجا بگزارم و هم بلوکها

پیروز و سرفراز باشید

a3m00n

Member
با درود
دوستان همانطور که گفتم من این بلوکها و موژولها را معرفی میکنم متاسفانه کامل نیست اما به هر حال معرفی میکنم شاید دوستان بتوانند اشکاتی که دارند رفع کنند

1. اولین مورد موژول نیوز یا همان موژول خبر است که با تغییر موژول خبر موجود در نوک با این موژولی که معرفی میکنم شما میتوانید که به دلخواه خود انتخاب کنید که اخباری که در صفحه اول و همچنین در تاپیک درج میکنید چه ویژه گیهائی داشته باشد .

ویژهگی اول این که شما میتوانید انتخاب کنید که در سر اغاز مطلب چند خرف وجود داشته باشد

ویژهگی دوم تریقه نمایش به چه صورت باشد آیا بصورت معمولی تک ستونی باشد و یا بصورت دو ستون در کنار هم قرار گیرند

ویژگی سوم زمانی که در صفحه اصلی سایت خود ادامه یک خبر را میخواهید مشاهده کنید میتوانید که تنظیم کنید که یا بصورت یک صفحه پاپ آپ ادامه صفحه را ملاحظه کنید و یا بصورت معمول
اما مشکلی که این موژول دارد یک اینکه وقتی شما موژول قبلی خود را با این موژول عوض میکنید ادیتور فارسی خود را در قسمت مدیریت خبر از دست میدهید که میتوانید همانطور که دوستمان در بالا توضیح داد ادیتور را اظافه کنید امیدوارم که به کارتان آید و لذت ببرید

این یکی از سه بلوک و موژولی بود که برایتان میخواستم بگویم که در فرصتهای بعدی دو مورد دیگر را نیز توضیح میدهم اما آن دو فایل دیگر را نیز در قسمت دانلود سایت قرار دادم لطفا توجه داشته باشید که یکی از فیلها تغییراتی لازم دارد

برای دریافت این موژول اینجا کلیک کنید :arrow:

پیروز و سرفراز باشید
.

a3m00n

Member
با درود
خواهش ميکنم قابلي نداشت اميدوارم بدردتان خورده باشه :oops:

پیروز و سربلند باشید

sambol

Active Member
عزيز من دوتاش رو نصب كردم ولي نتونستم منو ها رو كشويي كنم . در ضمن بلوك خبر رو وقتي كشويي مي كني وقتي رو ادامه مطلب مي زني تو پاپ اپ كه وا مي شه يونيكد نشون نمي ده ؟

a3m00n

Member
عزيز من دوتاش رو نصب كردم ولي نتونستم منو ها رو كشويي كنم . در ضمن بلوك خبر رو وقتي كشويي مي كني وقتي رو ادامه مطلب مي زني تو پاپ اپ كه وا مي شه يونيكد نشون نمي ده ؟
دوست گرامی من کوچکترین تغییری در کدها ندادم و قطعا جاهای مختلف این فایلها باید طوری تغییر پیدا کند تا قابل استفاده در نوک فارسی و یونیکد باشد اما با این که کدها را عوض نکردم پاپ آپ برایم درست کار میکنه اما چپ به راست است که باید آن را درست کنم. :oops:
در ضمن من فایل جدید کشوئی کردن بلوکها را در سایت قرار دادم همانطور که قبلا گفتم فایل قبلی دارای اشکال است لطفا مراجعه کنید و در یافت کنید اما نظری دارم اگر دوستان همکاری و همیاری کنند در سایت قسمتی برای معرفی ابزار های اضافه جهت اضافه نمودن به نوک و تبدیل آنها به فارسی یاری کنند بر پا کنیم چون در سایتهای نوک که میگردم ابزارهای اضافه برای نوک فراوان است با کارائیهای عالی موجود است و تنها آنها باید جمع آوری شود و معرفی گردند و گاها کدها تغییر کنند لذا اگر دوستان مایل به انجام این کار هستند دست بالا بزنند تا احتیاجی برای ابزارهای مجانی که بر روی اینترنت وجود دارد پول پرداخت نکنیم امیدوارم نظر دوستان نیز مساعد باشد و اعلام آمادگی کنند

پیروز و سرفراز باشید

a3m00n

Member
sambol گفت:

با درود

دوست عزیز لطفا اگر تغییراتی در فایلها انجام دادید بگوئید تا دیگران نیز استفاده کنند

دوستانی که از فایلها که معرفی کردم استفاده نمودن نظرات خود را بگویند و همانطور که در بالا نوشتم تغییراتی انجام دادید بگوئید تا همه استفاده کنیم :?:

پیروز و سر بلند باشید

a3m00n

Member
با درود

مثل اینکه کسی علاقه ای به این فایلها نداشته :cry:

پیروز و سربلند باشید

sambol

Active Member
اقا ما كه گرفتيم حال هم كرديم عالي بوددسدت هم درد نكنه ولي من توش دستكاري نكردم هنوز كه توضيح بدم

a3m00n

Member
با درود

دوستان اگر من این موضوع را مطرح کردم منظورم نه این بود که شما از من تشکر فقط من رفتم گشتم پیدا کردم و روی سایتم نصب کردم کلی هم حال کردم گفتم اگر شما هم کارهائی در بهتر نمودن آنها کردید بگید تا بهتر بشه بهر حال ما چاکر تمام رفقا هستیم :lol:

پیروز و سر بلند باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا