راستش کسانی که از phpnuke استفاده می کنند خیلی دوست دارند که تغییرات اساسی در شکل و ساختار این اسن سیستم بدهند و هر کدام به نحوی با دستکاری بخشهای مختلف اینکار را می کنند.
من هم یک سری تغییراتی در phpnuke دادم که آموزشش را در این قسمت می نویسم و دو سوال دارم که اگر کسی می داند بیاد آموزشش را اینجا بنویسد.
فقط لطفا از نوشتن پیام سپاس و حال و احوال پرسی خودداری کنید و فقط سوالات اساسی و عمومی و یا آموزشهای خود را در این قسمت بنویسید.
اما قبل از اینکه من آموزشم را شروع کنم پرسشهایم را می نویسم.
یک ـ چطور می شود در بخش خبری دو خبر را در کنار یکدیگر نوشت.
دو ـ چطور می شود در بخش خبری خط بین خبر و ادامه مطلب را پاک کرد و ادامه مطلب بدون فاصله در پشت خبر نوشته بشود.
حالا آموزش من:
[hr:16845d521e]
حتما شما نیز در مواردی از جمله دز لینکستان و دریافت فایل دیده اید که گزارش ارسال لینکهای خراب ویژه کاربران عضو می باشد و برای اینکه این بخشها را به بخش عمومی تبدیل کنید باید فایل مربوطه را باز کنید و سپس:
if (is_user($user)) {
پیدا کنید و پس از پیدا کردن آن را پاک کرده و عبارت زیر را جایگزین نمایید:
if (!is_user($user) OR (is_user($user) AND ($pm_show == 1))) {
به این وسیله بخشهایی که پیش از آن ویژه کاربران عضو بوده است و امکان عمومی کردن آن از منوی مدیر نبوده است را ، قابل استفاده عموم بازدیدکنندگان می کنید.
وارد کردن Html editor در قسمت تنطیمات مدیر
برای وارد کردن Html editor در قسمت تنظیمات مدیریت به شاخه html admin modules بروید و فایل settings.php را باز کنید.
در این فایل به دنبال name='xfoot1' بگردید و پس از پایان جمله ای که در آن name='xfoot1' نوشته شده به خط بعد بروید و عبارت زیر را وارد کنید:
. "<script language="JavaScript1.2" defer> "
. "editor_generate('xfoot1'); "
. "</script> "
همین کار را در مورد name='xfoot2' و name='xfoot3' انجام دهید با این تفاوت که هر بار به جای
باید شماره بعد از xfoot را تغییر دهید.
البته امیدوارم منظورم را واضح بیان کرده باشم ، اما خوب اگر هم دچار اشتباه شدید ، چند بار تغییرات کوچیک در صفحه بدهید تا درست بشود ، چون خود من هم نه کلاس رفتم و نه چیزی از php بلد بودم و هر چی یاد گرفتم از سایت محمد جان و کمی گشت و گذار و پیدا کردن در اینترنت بوده.
حالا دیگر سرتان را درد نمی آورم و امیدوارم با انجام تغییرات بالا در قسمت تنظیمات مدیریت سایت 3 Html editor داشته باشید.
ایجاد Html editor
برای ایجاد Html editor برای هر نوشته باید ابتدا فایل مربوط به آن را ضبط کنید که من دقیقا نمی دانم کجا می شود این کار را کرد و خودم کپی نسخه فارسی شده محمد را از farsinuke 6.5 که در شاخه html includes قرار داشت و نام farsi داشت را برداشتم و در version جدید دز شاخه htmlincludes وارد کردم.
همچنین در شاخه htmlincludes به دنبال my_header.php بگردید و کل محتویات آن را پاک کنید و متن زیر را به جای آن وارد نمایید.
<?php
/************************************************************************/
/* PHP-NUKE: Web Portal System */
/* =========================== */
/* */
/* Copyright (c) 2002 by Francisco Burzi */
/* http:// phpnuke. org */
/* */
/* This program is free software. You can redistribute it and/or modify */
/* it under the terms of the GNU General Public License as published by */
/* the Free Software Foundation; either version 2 of the License. */
/*
This file is to customize whatever stuff you need to include in your site
when the header loads. This can be used for third party banners, custom
javascript, popup windows, etc. With this file you don't need to edit
system code each time you upgrade to a new version. Just remember, in case
you add code here to not overwrite this file when updating!
Whatever you put here will be between <head> and </head> tags.
*/
global $name;
echo "<SCRIPT src="includes/farsi/farsi.js" type=text/javascript></SCRIPT>";
echo "<script language="Javascript1.2"><!-- // load htmlarea
_editor_url = "includes/farsi/htmlarea/"; // URL to htmlarea files
var win_ie_ver = parseFloat(navigator.appVersion.split("MSIE")[1]);
if (navigator.userAgent.indexOf('Mac') >= 0) { win_ie_ver = 0; }
if (navigator.userAgent.indexOf('Windows CE') >= 0) { win_ie_ver = 0; }
if (navigator.userAgent.indexOf('Opera') >= 0) { win_ie_ver = 0; }
if (win_ie_ver >= 5.5) {
document.write('<script src="' +_editor_url+ 'editor.js"');
document.write(' language="Javascript1.2"></script>');
} else { document.write('<script>function editor_generate() { return false; }</script>'); }
// --></script> ";
//The java script for pop-up pages. I wrote an IF statement in order ro avoid including this script in all headers
if ($name=="Submit_News"){echo "<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function popUp(URL) {
day = new Date();
id = day.getTime();
eval("page" + id + " = window.open(URL, '" + id + "', 'toolbar=0,scrollbars=0,location=0,statusbar=0,menubar=0,resizable=0,width=680,height=430');");
}
</script>";}
?>
با اینکار شما Html editor نصب کرده اید و فقط می ماند دادن لینک در محلهایی که می خواهید Html editor در آن وجود داشته باشد که در درسهای بعد نیز به آن اشاره می کنیم.
آموزشهایی بعدی را سر فرصت وارد می کنم.
موفق باشید و فراموش نکنید که آموزشهای خود را در این قسمت بنویسید تا دیگران هم استفاده کنند.
من هم یک سری تغییراتی در phpnuke دادم که آموزشش را در این قسمت می نویسم و دو سوال دارم که اگر کسی می داند بیاد آموزشش را اینجا بنویسد.
فقط لطفا از نوشتن پیام سپاس و حال و احوال پرسی خودداری کنید و فقط سوالات اساسی و عمومی و یا آموزشهای خود را در این قسمت بنویسید.
اما قبل از اینکه من آموزشم را شروع کنم پرسشهایم را می نویسم.
یک ـ چطور می شود در بخش خبری دو خبر را در کنار یکدیگر نوشت.
دو ـ چطور می شود در بخش خبری خط بین خبر و ادامه مطلب را پاک کرد و ادامه مطلب بدون فاصله در پشت خبر نوشته بشود.
حالا آموزش من:
حتما شما نیز در مواردی از جمله دز لینکستان و دریافت فایل دیده اید که گزارش ارسال لینکهای خراب ویژه کاربران عضو می باشد و برای اینکه این بخشها را به بخش عمومی تبدیل کنید باید فایل مربوطه را باز کنید و سپس:
if (is_user($user)) {
پیدا کنید و پس از پیدا کردن آن را پاک کرده و عبارت زیر را جایگزین نمایید:
if (!is_user($user) OR (is_user($user) AND ($pm_show == 1))) {
به این وسیله بخشهایی که پیش از آن ویژه کاربران عضو بوده است و امکان عمومی کردن آن از منوی مدیر نبوده است را ، قابل استفاده عموم بازدیدکنندگان می کنید.
وارد کردن Html editor در قسمت تنطیمات مدیر
برای وارد کردن Html editor در قسمت تنظیمات مدیریت به شاخه html admin modules بروید و فایل settings.php را باز کنید.
در این فایل به دنبال name='xfoot1' بگردید و پس از پایان جمله ای که در آن name='xfoot1' نوشته شده به خط بعد بروید و عبارت زیر را وارد کنید:
. "<script language="JavaScript1.2" defer> "
. "</script> "
همین کار را در مورد name='xfoot2' و name='xfoot3' انجام دهید با این تفاوت که هر بار به جای
باید شماره بعد از xfoot را تغییر دهید.
البته امیدوارم منظورم را واضح بیان کرده باشم ، اما خوب اگر هم دچار اشتباه شدید ، چند بار تغییرات کوچیک در صفحه بدهید تا درست بشود ، چون خود من هم نه کلاس رفتم و نه چیزی از php بلد بودم و هر چی یاد گرفتم از سایت محمد جان و کمی گشت و گذار و پیدا کردن در اینترنت بوده.
حالا دیگر سرتان را درد نمی آورم و امیدوارم با انجام تغییرات بالا در قسمت تنظیمات مدیریت سایت 3 Html editor داشته باشید.
ایجاد Html editor
برای ایجاد Html editor برای هر نوشته باید ابتدا فایل مربوط به آن را ضبط کنید که من دقیقا نمی دانم کجا می شود این کار را کرد و خودم کپی نسخه فارسی شده محمد را از farsinuke 6.5 که در شاخه html includes قرار داشت و نام farsi داشت را برداشتم و در version جدید دز شاخه htmlincludes وارد کردم.
همچنین در شاخه htmlincludes به دنبال my_header.php بگردید و کل محتویات آن را پاک کنید و متن زیر را به جای آن وارد نمایید.
<?php
/* PHP-NUKE: Web Portal System */
/* =========================== */
/* */
/* Copyright (c) 2002 by Francisco Burzi */
/* http:// phpnuke. org */
/* */
/* This program is free software. You can redistribute it and/or modify */
/* it under the terms of the GNU General Public License as published by */
/* the Free Software Foundation; either version 2 of the License. */
/*
This file is to customize whatever stuff you need to include in your site
when the header loads. This can be used for third party banners, custom
javascript, popup windows, etc. With this file you don't need to edit
system code each time you upgrade to a new version. Just remember, in case
you add code here to not overwrite this file when updating!
Whatever you put here will be between <head> and </head> tags.
*/
global $name;
echo "<SCRIPT src="includes/farsi/farsi.js" type=text/javascript></SCRIPT>";
echo "<script language="Javascript1.2"><!-- // load htmlarea
_editor_url = "includes/farsi/htmlarea/"; // URL to htmlarea files
var win_ie_ver = parseFloat(navigator.appVersion.split("MSIE")[1]);
if (navigator.userAgent.indexOf('Mac') >= 0) { win_ie_ver = 0; }
if (navigator.userAgent.indexOf('Windows CE') >= 0) { win_ie_ver = 0; }
if (navigator.userAgent.indexOf('Opera') >= 0) { win_ie_ver = 0; }
if (win_ie_ver >= 5.5) {
document.write('<script src="' +_editor_url+ 'editor.js"');
document.write(' language="Javascript1.2"></script>');
} else { document.write('<script>function editor_generate() { return false; }</script>'); }
// --></script> ";
//The java script for pop-up pages. I wrote an IF statement in order ro avoid including this script in all headers
if ($name=="Submit_News"){echo "<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function popUp(URL) {
day = new Date();
id = day.getTime();
eval("page" + id + " = window.open(URL, '" + id + "', 'toolbar=0,scrollbars=0,location=0,statusbar=0,menubar=0,resizable=0,width=680,height=430');");
}
</script>";}
?>
با اینکار شما Html editor نصب کرده اید و فقط می ماند دادن لینک در محلهایی که می خواهید Html editor در آن وجود داشته باشد که در درسهای بعد نیز به آن اشاره می کنیم.
آموزشهایی بعدی را سر فرصت وارد می کنم.
موفق باشید و فراموش نکنید که آموزشهای خود را در این قسمت بنویسید تا دیگران هم استفاده کنند.