عكس و بك گراند

aef

New Member
سلام . اگر مي شود توضيح بديد وقتي كه يك عكس را در فرانت پيج به صورت بك گراند صفحه انتخاب مي كنيم بايد چه كاري انجام بدهيم تا عكس مرتبا تكرار نشود منظورم اينه فقط يك عكس در صفحه باشد و مثل بك گراند در ويندوز كه گزينه ي tile دارد پخش نشود . ممنون مي شم كمك كنيد خودم هر چي دنبال گزينه اي كه از اين اتفاق جلوگيري كنه گشتم پيدا نكردم

aef

New Member
Pouria_DK گفت:
خوب باید گزینه Center رو انتخاب کنی بعد اوکی کنی.
مهندس پوريا بابا چه راهنمايي پر باري كردي . اگر مي شود لطفا توضيح بده اين center كجاي پنجره ي فرانت پيج هست . من براي انداختن عكس به عنوان بك گراند اول ميرم توي page propertis بعد هم back ground بعد هم عكس مورد نظر رو انتخاب مي كنم ولي هنوز كه هنوز گزينه ي center پيدا نكردم . ممنون مي شم يه كم توضيح بدي

aef گفت:
سلام . اگر مي شود توضيح بديد وقتي كه يك عكس را در فرانت پيج به صورت بك گراند صفحه انتخاب مي كنيم بايد چه كاري انجام بدهيم تا عكس مرتبا تكرار نشود منظورم اينه فقط يك عكس در صفحه باشد و مثل بك گراند در ويندوز كه گزينه ي tile دارد پخش نشود . ممنون مي شم كمك كنيد خودم هر چي دنبال گزينه اي كه از اين اتفاق جلوگيري كنه گشتم پيدا نكردم
سلام
سوال شما باعث شد كه من يك نكته ريز ديگه از فرونت پيج ياد بگيرم.
يك راه پيدا كردم اينطوري كه از طريق منوي Insert و زير منوي Pictute >> From File تصوير مورد نظر را وارد كنيد و جعبه ابزار Pictures هم رو فعال كنيد. تصوير رو انتخاب كنيد از طريق Toolbar گزينه Picture Absolutely را فعال كنيد و از طريق كليد هاي Bring Forward و Send Backward تصوير رو زير نوشته ها قرار دهيد و در مكان مورد نظر با موس بكشيد.
شايد شما اين راه مي دونستيد اگر كسي راه ديگه اي بلده بگه ما هم بدونيم.
تشكر :wink:

black-die

Active Member
ميتوني از اين كد هم استفاده كني

کد:
<script language="JavaScript1.2">

if (document.all||document.getElementById)
document.body.style.background="url(' ******* ') white center no-repeat fixed"

</script>

اينو بين <body> و </body> بذار

جاي ستاره ها هم آدرس عكس رو بذار

جدیدترین ارسال ها

بالا