عكس من: متفاوت...

Pooriya_Online

Active Member
اينم دوتا عكس متفاوت با فصل... :D
الا كسي ميونه توي شهر تهرون يه همچين برفي رو گير بياره؟ :neutral:
من كه تو اين گرما دوست داشتم الان اونجا بودم :wink: البته وقتي اونجا بودم دوست داشتم تو يه همچين گرمايي باشم :neutral:
چي گفتم... :-?
آها توضيحات عكس: عكس پله كه خيلي تابلو كجاست اتوبان رسالت يه پارك داره اين عكس پله اون پاركس (تهران). عكس چراغ توي برف و كنار درختا هم پارك طالقاني تهران هستش... :wink:

پیوست ها

• 8166839d.jpg
    8166839d.jpg
    165.9 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • 855b0072.jpg
    855b0072.jpg
    199.8 کیلوبایت · بازدیدها: 16

H-assan

Well-Known Member
زیبا مثل همیشه همیشه جلوی شما لنگ می انداختم ولی این دفعه دوتا دوتا پوریا جان دریغ نکن این عکس ها رو یک توضیح هم بده تا از حضور شما بیشتر فیض ببریم

ممنون

Pooriya_Online

Active Member
بابا مارو اينقدر گنده نكن ما اينقدر كوچيكيم اين طور كه حرف ميزنه همه فك ميكنم ما چه غول بيابوني هستيما... :neutral:
اگه مقصودت از توضيح مشخصات عکسها هستش بايد بگم اينارو با يه دوربين مرکوري 3.1 مگاپيکسلي گرفتم و عکس پله 2/1 ثانيه بوده با ديافراگم 2.8 (فک کنم) و اون يکي 1 ثانيه بوده با دياف 2.8
اينم يکي ديگه که باز با همين مرکوري گرفتم و يکي از روستاهاي دماونده.حال ميده الان تو اين تپه شيرجه بزنيما... :D
مشخصاتشم باز دوربين مركوري (همون قبليه) سرعت شاتر دور و بر 1600/1 ثانيه و ديافراگم 5.6

832135-large.jpg

يه عكس جالبم تو وبلاگم امشب گذاشتم خواستين برين ببينيد جالبه... :wink: (عجب تبليغات گسترده اي ميكنما :neutral: :D )

موفق و معيد باشيد...

mmr

Member
عکسات خیلی جالب شدن مثل همیشه !!
پوریا بابا بی زحمت این عکس ها رو بزرگ و با کیفیت بذار حال کنیم !!!
:) :)

مصطفی

Pooriya_Online

Active Member
mmr گفت:
عکسات خیلی جالب شدن مثل همیشه !!
پوریا بابا بی زحمت این عکس ها رو بزرگ و با کیفیت بذار حال کنیم !!!
:) :)

مصطفی
اون دوتا عكس اول رو كه متاسفانه اندازه بزرگشونو گم كردم...
دومي هم بزرگه ديگه...

جدیدترین ارسال ها

بالا