عكس من: عيد...

Pooriya_Online

Active Member
امروز رفتم باغ گل (واقع در افسریه-بلوار ابوذر) و کلی عکس گرفتم البته همش نگاتیوه و هنوز چاپ نشده و چنتایم با دیجیتال گرفتم که این دوتا رو میزارم...

انشالله فردا پس فردا بقيشو رو هم ميزارم (نگاتيوهارو)...چ

پیوست ها

• flower.jpg
    flower.jpg
    165.2 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • new year.jpg
    new year.jpg
    156.4 کیلوبایت · بازدیدها: 20

Marzban

Well-Known Member
معمولا در اين نمونه عكس ها سعي ميشه تا كنتراست خيلي هوبي به عكس داده بشه كه در هر دوي اسن آثار تو خيلي خوب تونستي اين كار را انجام بدي
فقط عكس سمت چپ را خيلي بهتر از اين ميتونستي بگيري.از نظر كارد بندي و هدف مند بودن

Pooriya_Online

Active Member
ممنون مرزبان جان انشالله عكساي بهترم رو فردا يا پس فردا حتما ميزارم شايد بهتر باشه :wink:

Marzban

Well-Known Member
من منتظرم
راستي ببينم از دبير خانه مسابقه كسي باهات تماس نگرفت؟

Pooriya_Online

Active Member
نه هنوز ولي خودم كه زنگ زدم (27توم بود) خدمتكارشون برداشت گفت 6شم به بعد تماس بگيريد من چيزي نميدونم.... :wink:

Pooriya_Online

Active Member
majid گفت:
آقا مدل دوربینت جیه؟

مجید
به به آقا مجيد گل ما شما رو ديديم :wink:

مدل دوربينم اين دوتارو باهاش گرفتم Mercury E350v هستش ولي دوربين اصليم Canon 300v هستش :wink:

راستي اون يوزر قبلي مارو باز ميكني مجيد جان؟

Pooriya_Online

Active Member
اينم عكسهايي كه با دوربين آنالوگم Canon EOS-300V گرفتم و چاپش كردم و در خدمت شماست... :wink:
اميدوارم ديگه از اينا خوشت بياد مرزبان جان... :wink:

3fffef13.jpg

b96aa87f.jpg

93971e9d.jpg

f2160e2d.jpg

6c3aae79.jpg

2b66b245.jpg

2023a6ad.jpg

01ef3921.jpg

آخرین ویرایش:

Marzban

Well-Known Member
اين دفعه عكسات از نظر شات بندي و هدف مندي خيلي بهتر شده.فقط كنترست قبلي ها خيلي بهتر بود.
نمي دونم خوب نتونستي عكس ها را فوكاس بكني يا اينكه اسكنش بد بوده عكسات خيلي فولو هستند.
واي ببينم نكنه از روي خود عكس اسكن كردي؟
اصلا اين كار را انجام نده

Pooriya_Online

Active Member
Marzban گفت:
اين دفعه عكسات از نظر شات بندي و هدف مندي خيلي بهتر شده.فقط كنترست قبلي ها خيلي بهتر بود.
نمي دونم خوب نتونستي عكس ها را فوكاس بكني يا اينكه اسكنش بد بوده عكسات خيلي فولو هستند.
واي ببينم نكنه از روي خود عكس اسكن كردي؟
اصلا اين كار را انجام نده
بله از روي خود عكس اسكن كردم آخه اسكنرم نگاتيو اسكن نميكنه و آداپتور مخصوص رو نداره :cry:

دو سه تا از عکسهات نمونه هاش من تو اینترنت دیدم
بهتره عکسی بگیری که نشون بده خودت گرفته ای یعنی عین اونها تو اینترنت نباشه

........................(ویرایش شد).......................

پسر خوب یکم مثبت فکر بکن

موفق باشید
آسان

khatoon

Member
عكسهايي كه با دوربين آنالوگ گرفته ايد ، خيلي بهتر شده . اما اين رو در نظر داشته باشيد كه گلها بدليل زيبايي كه دارند هميشه مورد توجه هستند و موضوع عكاسي همه قرار مي گيرند. به همين دليل يك عكاس ، بايد ديدش را نسبت به بقيه مردم تغيير دهد و از زوايايي عكس بگيرد كه معمولاْ از ديد عامه مردم به دور مي ماند٬ مثل همان عكس گل آفتابگردان خودتان كه از زاويه پايين گرفتيد. اگر بقيه عكس ها را هم در همين سبك كار مي كرديد به نظر من نتيجه كار بهتر مي شد .
موفق باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا