خوب حالا باز شد...
عكس خوبي شده به خصوص اون تنه درخت كه جلوي كادر هستش و تاج درخت تو كادر نيست فقط مشكل اينه كه اگه با دوربين ديجيتال گرفته باشي: وايت بالانس رو خوب انتخاب نكردي و بايد هواي ابري رو انتخاب ميكريد و EV رو هم بايد 0.7 يا 1.0 گام كم ميكردي اگرم با آنالوگ گرفتي بايد يا ديافراگم رو يكي دو پله بسته تر ميكردي يا اگه دوربين خيلي پيشرفتس و EV داره اونو مثل همين دوربين ديجيتال كم ميكردي...
اما عكس شكوفه: خيلي خوب فكوس شده ولي باز همون مشكل كاستي رنگ و كمرنگ بودن عكس هست كه با فتوشاپ ميتونستي بهبودش بدي...
عكس درخت (نوشتي عفيف آباد شيراز): اون عالي و خيلي خوشرنگه به خصوص زرد شدن (شايدم زرد بوده خودش) آسمون به صورت يه فيلتر تقويت رنگ زرد عمل كرده و رنگ درختارو به يه سبز خوشرنگ در اورده...
عكس غروب: اونم خيلي قشنگه ولي خيلي كوچيك شده...
عكس ميدان شاه (نقش جهان) اصفهان: اون به نظر من اصلا بيانگر و نشون دهنده ميدان نقش جهان نيست و سوژه اون درخت سرو جلوته و بايد كادر ديگه اي رو انتخاب ميكردي...
عكس مسجد: كادر خوبيه به خصوص قطع كردن هشتي در و قرينه بودن فقط بازم مشكل رنگ داره و رنگها به بنقش و صورتي ميزنن...
عكس روستا: خيلي قشنگه و من خيلي خوشم اومد به خصوص اينكه سپيا كرديش و اون سايه روي زمين رو تو كادر قرار دادي و از يك نواختي زمين رو در اوردي...
عكس پاييز: عكس خوبيه ولي دو مشكل داره يكي اينكه اگه سمت چپ رو كامل كرپ ميكردي بهتره بود و بازم مشكل رنگ داره...
عكس پاييز(2): بازم مشكل رنگ و كانتراست داره
عكس Tree: بهتر بود 90 درجه به سمت راست ميچرخوندي...
در آخر: ببخشيد اين قدر حرف زدم و غير از اون عكس برفت همه عكسها رو نظر دادم و اينكه به حرفاي منم زياد توجه نكن چون من خودم از عكاسي چيزي سرم نميشه

از مرزبان راهنمايي بگير

و اينكه بگو اين عكسها رو با چه دوربيني (مشخصات كامل دوربين) گرفتي...
موفق باشي...