اين هم برج ايفل در لاس وگاس. قبلا عكسهايي از لاس وگاس گذاشته بودم. اينم يكي ديگه.
N nima_ss88 Member Jan 6, 2005 #1 اين هم برج ايفل در لاس وگاس. قبلا عكسهايي از لاس وگاس گذاشته بودم. اينم يكي ديگه. پیوست ها lv_eiffel_night_149.jpg 156 کیلوبایت · بازدیدها: 94
H-assan Well-Known Member Jan 6, 2005 #2 يك سوال !چرا برج ايفل رو مركز نذاشتي يعني اينكه برج ايفل رو خط تقارن قرار بگيره عكس خيلي قشنگه ممنون مي شه در مورد تنظيم اش هم بگي موفق باشي
يك سوال !چرا برج ايفل رو مركز نذاشتي يعني اينكه برج ايفل رو خط تقارن قرار بگيره عكس خيلي قشنگه ممنون مي شه در مورد تنظيم اش هم بگي موفق باشي
N nima_ss88 Member Jan 7, 2005 #3 والله من اون موقع از نظر زيبايي و نوع مكاني كه درش قرار داشتم ديدم به اين شكل قشنگ تر در مياد. آخه سمت راستيش از نظر نور با سمت چپش مچ نبود.
والله من اون موقع از نظر زيبايي و نوع مكاني كه درش قرار داشتم ديدم به اين شكل قشنگ تر در مياد. آخه سمت راستيش از نظر نور با سمت چپش مچ نبود.
Marzban Well-Known Member Jan 8, 2005 #4 يك مطلب مهم هميشه در عكاسي نبايد سوژه را در وسط كادر قرار داد. گاهي اوقات براي اينكه تركيب بندي كار بهتر شود.
يك مطلب مهم هميشه در عكاسي نبايد سوژه را در وسط كادر قرار داد. گاهي اوقات براي اينكه تركيب بندي كار بهتر شود.