behnam.nba
Member
با سلام به دوستان عزيزم در مجيد آنلاين
درتوضيح اين کار بايد بگم که از بس تو فوتبال ما حرف اين زده شد که عکس با شورت ورزشی يا عکس با دستکش بايد داشت تا
بشه در رابطه با فوتبال اظهار نظر کرد ايده اين کار به نظرم رسيد
اين کار رو واسه برنامه مورد علاقه ام نود ساختم تا منم سهمی هر چند کوچک تو اين برنامه داشته باشم اميدوارم که پخش بشه
در مورد بحث فنی کار که حدود
درتوضيح اين کار بايد بگم که از بس تو فوتبال ما حرف اين زده شد که عکس با شورت ورزشی يا عکس با دستکش بايد داشت تا
بشه در رابطه با فوتبال اظهار نظر کرد ايده اين کار به نظرم رسيد
اين کار رو واسه برنامه مورد علاقه ام نود ساختم تا منم سهمی هر چند کوچک تو اين برنامه داشته باشم اميدوارم که پخش بشه
در مورد بحث فنی کار که حدود
24 ساعت زمان برد که حدود 12 ساعت زمان مدل سازی و 12 ساعت هم تکسچر ورندر وريگ
زمان برد با نرم افزار محبوبم مايا کار کردم وبا منتال ری رندر گرفتم
در قسمت تکسچر به خاطر علاقه فردوسی پور به ليورپول از پيراهن اين تيم استفاده کردم
البته پيراهن نود هم ساختم اما احساس کردم با پيراهن ليورپول کار بهتر از آب در مياد
شايد در آينده نزديک هوس کردم انيميشنش هم بسازم
البته يه کار نيمه تموم ديگه هم دارم به نام لبخند مضحک کفاشيان شايد حوصلم گرفت اونم کامل کنم البته فکر می کنم از لحاظ
تکنيکی خيلی بهنر از اين کار بشه
زمان برد با نرم افزار محبوبم مايا کار کردم وبا منتال ری رندر گرفتم
در قسمت تکسچر به خاطر علاقه فردوسی پور به ليورپول از پيراهن اين تيم استفاده کردم
البته پيراهن نود هم ساختم اما احساس کردم با پيراهن ليورپول کار بهتر از آب در مياد
شايد در آينده نزديک هوس کردم انيميشنش هم بسازم
البته يه کار نيمه تموم ديگه هم دارم به نام لبخند مضحک کفاشيان شايد حوصلم گرفت اونم کامل کنم البته فکر می کنم از لحاظ
تکنيکی خيلی بهنر از اين کار بشه
اميدوارم از اين کار پر ايراد خوشتون بياد