عكس از يك سد در نزديكي شهر فيروز آباد ببينيد و نظر بديد

H-assan

Well-Known Member
سلام به دوستان
اين عكس كه مي بينيد من گرفتم مي خواستم ببينم خوب شود يا نه اگر مشكلي داره بگين با تشكر

راستي تمام حقوق اين عكس مر بوط مي شه به سايت مجيد آنلاين 8)

saman_sweden

Active Member
بهتر بود مي رفتي ار پايين سد عكس را مي گرفتي و در ضمن از فيلتر استفاده بكن تا بتوني اون پرش قطرهاي اب هم بگيري براي اينكه اب بصورت آبشار است اينطوري عكس معلوم نيست تا ننوشته اي از سد اصلا عكس معلوم نميشه راجه به چي هست
در ضمن گرفتن عكس خيلي مهم است يه عكس ميتونه هزار صفحه را توصيح بده من تا فردا يه عكس ميگيرم ببين چطوري است

Saeid Taheri

Active Member
خيلي قشنگ شده اگه نكاتي كه آقا سامان هم گفتن رعايت مي كرديد خيلي زبياتر مي شد راستي اسم دوربينتون چيه ؟
با تشكر .

H-assan

Well-Known Member
با تشكر
از راهنمايي شما دوستان
سعيد جان اسم دوربين من merrcury 3.1 pix

H-assan

Well-Known Member
چرا نه ! خيلي خوبه
صدا ضبط مي كنه
عكس مي گيره
وبكم هم هست
و فيلم با صدا هم ميگيره 8)

سلام
آقا منم دوربينم همينه برين تو گالريم كيفيت اين دوربينو ببينيد!

در مورد عكس شما:كادربندي نداره(عكس كجه)
2/سوجه جالبه
3/برو تو فوتوشاپ alt+shift+ctrl+L (اتو كنتراست)رو بگير فوق العاده ميشه بعد اگه خواستي برو ctrl+shift+b رو هم بگير يه اتو كلري هم بده بعضي موقعها بد بعضي موقعها عالي ميكنه عكسو

4/جاداشت يك ذره سرعت دوربينتو مي آوردي پايين(منو دوربينو بزني اولين چيزه كه از -2 تا +2 داره)براي اينكه قطره ها پيوسته و خوشگل شه.

5/سعي كن كل سد بگردي جايي كه ديوارش صاف و صوف بود بگيري يك جا ديوار سد ايراد داره

خوب ديگه زياد حرف زدم

ممنون باي باي

davoodvajdi

Member
فقط توناليته رنگش قشنگه
مهرداد جان براي پيوسته كردن قطرات اب سرعت دوربينو مي برن بالا نه پايين حداقل بالاي 250 تا قطرات اب فيكس بشن

H-assan

Well-Known Member
من سرعت دروبين رو براي ساعتي كه عكس مي گيرم بالا يا پايين مي كنم اين عكس رو تا اونجاي كه يادم ساعت 6:20 دقيقه ي بعد اظهر مي گر فتم ورنگش كه اين جوري مربوط مي شه به هوا

آقا داوود موقعي كه سرعت شاتر بياد پايين شاتر با سرعت كمتري باز و بسته ميشه در نتيجه چون سرعت قطرات بيشتر از سرغت بازو بسته شدن شاتره شاتر قدرت گرفتن عكس از تك تك قطرهها را ندارد در نتيجه قطره ها پيوسته ميشود.

Sabzine

Member
با همه ي اين اوصاف عكس يه حالت باحالي داره.
حس ميشه آدم داره مي افته پايين توي سد!
اوه.....

salmanclever

Well-Known Member
سلام
به مي بينم كه آقايون عكاس باشي همه اينجا جمعن
آقا جالب است خوشمان آمد
راستي آقا سامان هنوز فردا نشده بابا از قديم نديما گفتن سامان اتمي
گفتي فردا يك عكس مي گيرم مي زارم پس كو
خالي بندي رشتي كردي
حتما فرداي آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآن روز
موفق باشيد
سلمان....

mehr2005

New Member
من يك عكس از سد منجيل گرفتم نظرتون چيه؟
87910302JjFxPy_ph.jpg

H-assan

Well-Known Member
بابا فعلا براي مسابقه عكاسي نظر بدين تا بعد

آقاي مدير انجمن چرا نظر شما رو نمي بينيم توي نظر خواهي براي مسابقه عكاسي(آقا سلمان)
و همين طور شما با نام كاربري سبزينه
و همين طور شما mehr2005

جدیدترین ارسال ها

بالا