ـــــ منتظر نظر دوستان هستم.
khatoon Member May 30, 2005 #1 ـــــ منتظر نظر دوستان هستم. پیوست ها aks05 copy.jpg 63.4 کیلوبایت · بازدیدها: 11 aks04 copy.jpg 92.4 کیلوبایت · بازدیدها: 12 aks06 copy.jpg 86.3 کیلوبایت · بازدیدها: 17 aks08 copy.jpg 71 کیلوبایت · بازدیدها: 16
P Pooriya_Photo New Member May 30, 2005 #3 عكسهاي جالبي شده فقط يه چيزي.. شما كه به اين نوع عكاسي علاقه داري چرا يه دوربين ديجيتال حرفه اي يا نيمه حرفه اي نميگيري؟ به نظرم خيلي بهتره...
عكسهاي جالبي شده فقط يه چيزي.. شما كه به اين نوع عكاسي علاقه داري چرا يه دوربين ديجيتال حرفه اي يا نيمه حرفه اي نميگيري؟ به نظرم خيلي بهتره...
P Pooriya_Photo New Member May 30, 2005 #5 khatoon گفت: ممنون.... خوب دنياي آنالوگ هم عالمي داره . کلیک کنید تا باز شود... درسته براي همينه كه من عاشقشم...
khatoon گفت: ممنون.... خوب دنياي آنالوگ هم عالمي داره . کلیک کنید تا باز شود... درسته براي همينه كه من عاشقشم...
khatoon Member Jul 12, 2005 #6 از همه كساني كه از عكس هاي من ديدن كردند ممنونم. هر چند فكر مي كردم تعداد بيشتري نظر بدهند ولي هر چه منتظر ماندم ديدم خبري نيست . باز هم منتظر مي مانم ........................................ تا ببينيم...............................
از همه كساني كه از عكس هاي من ديدن كردند ممنونم. هر چند فكر مي كردم تعداد بيشتري نظر بدهند ولي هر چه منتظر ماندم ديدم خبري نيست . باز هم منتظر مي مانم ........................................ تا ببينيم...............................
205 Member Jul 13, 2005 #8 سلام عکس های خیلی قشنگی هستن!! اینا رو چه جوری میگیری؟ دوربین رو تکون میدی؟؟!! :d موفق باشی! تا بعد
khatoon Member Jul 13, 2005 #10 ممنون...... دوربين من نيكون اف.ام.10 است . عكس اول و سوم به صورت چند بار نوردهى ٬ به همراه حركت دست گرفته شده اند . عكس دوم و چهارم هم مايكرو گرافي هستند . در همه عكس ها سرعت بى به كار برده شده است .
ممنون...... دوربين من نيكون اف.ام.10 است . عكس اول و سوم به صورت چند بار نوردهى ٬ به همراه حركت دست گرفته شده اند . عكس دوم و چهارم هم مايكرو گرافي هستند . در همه عكس ها سرعت بى به كار برده شده است .
khatoon Member Jul 14, 2005 #12 دوربين بدي نيست ٬ولى اگر كمي بيشتر هزينه كنيد و يك دوربين مدل بالاتر بخريد ٬ مسلماً بهتر است .