عضویت در وبلاگ

mahmood_mn

Active Member
سلام میخواستم بپرسم آیا می شه توی وبلاگ (بلاگفا) عضویت ( یوزرنیم و پسورد ) تعریف کرد ؟؟؟ ممنون:)

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
خیر همچین امکانی وجود نداره برای عضویت یا هر کار دیگه شما نیازمند فضا و دیتابیس هستید که این امکان در بلاگفا وجود نداره
موفق باشید
احمد

DaRiOuShJh

Member
فقط ایشون میتونن از سایت هایی که در این ضمینه فعالیت میکنن استفاده کنن برای عضویت در خبرنامه و از ایتپن قبیل چیزها...

mahmood_mn

Active Member
فقط ایشون میتونن از سایت هایی که در این ضمینه فعالیت میکنن استفاده کنن برای عضویت در خبرنامه و از ایتپن قبیل چیزها...

ممنون از جوابتون . خوب حالا من باید چیکار کنم . باید از سرویس دیگه ای استفاده کنم یا اصلا کار ما نیست و برنامه نویسی و

این جور چیزا لازم داره و ........ ممنون

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
خیر واسه خبر نامه نظر سنجی و این جور چیزا شما می تونید از سایت های رایگان مثل WebGozar.com استفاده کنید

بله برای وبلاگ ها میشه برا کاربرا یوزر نیم و رمز عبور تعریف کرد و هر کاربر وبلاگ شما پنل اختصاصی داشته باشه
این امکان رو www.justpersian.net به شما می ده

pdsir

Member
بله برای وبلاگ ها میشه برا کاربرا یوزر نیم و رمز عبور تعریف کرد و هر کاربر وبلاگ شما پنل اختصاصی داشته باشه
این امکان رو www.justpersian.net به شما می ده

دوست عزیز توجه بفرمائید. اون دوستمون خواستن برای بلاگفا قسمت لوگین کاربران تعریف کنند. نه اینکه از سایت دیگه مثل سایتی که شما معرفی کردید.
اما خوب، خوب شد که این سایت رو هم معرفی کردید.
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا