عصر یک روز آبانی

AMiR

Active Member
خيلي زيبا شده!
اي كاش غصه هاي منم اين شكلي بود
168.gif

-------
اون پرنده هاي رو نمي چرخوندي بهتر بود
درخت هاي كاج رو هم يه زره مات شون كني دورتر به نظر مي رسن!

سلام
من خیلی واستون متاسفم..........
امیدوارم کار بعدیتون صحرگاه یک روز بهار باشه و از غصه نباشه،
......
و البته در مورد کارتون
قشنگ شده فقط خط برش کوه یه خورده زیادی تیزه که به احتمال زیاد به خاطر اون نور آبی هست که در حاشیه پشت کوه دادید یه چیزه دیگه هم این ترتیب خیلی منظم پرنده ها
یه چیزه دیگه هم که هست
از اون جایی که معلومه فوکس روی گل هست اگه یه خورده از شارپی اون درختا کم بشه فکر کنم به از این می شه......
همین
موفق باشی

hes_r

Member
کارت عالیه فقط گل های عکس بعضی جاهاش تیز شده روش کار کن

راستی عزیز غصه نخور پچ پچ بخور

hamid ir

Well-Known Member
کار خوبیه فقط یه سری نکات رو رعایت کنی بهتر هم میشه
پرنده ها خیلی به صورت منظم پشت سر هم قرار گرفتن و یه چرخش منظم دارن که به نظر من خوب نیست
رو اون 2 تا گل میتونستی بهتر هم کار کنی
یه مورد دیگه اینکه سعی کن تو کارات عکست رو کنار کارت نزاری
موفق باشی

Erfan

Active Member
كار قشنگي شده ... ولي يه خورده اشيا و اجزا با هم زياد هماهنگ نيستن ...

مخلصيم, بارازم @

Mandana

Active Member
از لحاظ رنگ بندی کار خیلی قشنگه.اما بجز مواردی که دوستان گفتن منم چند مورد به نظرم رسید که بگم
اول اینکه نور باید جای خورشید زرد باشه و هرچی به طرف بالا میره به بنفش متمایل بشه.یهنی نور کمتر میشه
اما شما اول رنگهای تیره رو گذاشتین، بعد رنگهای روشنتر رو.یهنی هرچی میرین بالاتر باید نور کمتر بشه نه بیشتر.
1658.gif

دوم در مورد علفهای چمنزار هه.خود علفهایی که توی قسمت چمنزار کشیدین قشنگه اما هرچی دورتر شده و به جنگل رسیده شارپ تر شده.تازه کم کم هم شارپ نشده بلکه بطور ناگهانی این اتفاق افتاده.اگه اینو هم مد نظر قرار بدین عالی میشه
ok.gif

وو در آخر اگه قصد داشتین فکوس کارتون روی گلها باشه( اینجور به نظر میاد) به نظرم بهتر بود دیتیل اونها رو بیشتر می کردین.
shy.gif

موفق باشید

rockmanmetall

New Member
کار خوبیه فقط یه سری نکات رو رعایت کنی بهتر هم میشه
پرنده ها خیلی به صورت منظم پشت سر هم قرار گرفتن و یه چرخش منظم دارن که به نظر من خوب نیست
رو اون 2 تا گل میتونستی بهتر هم کار کنی
یه مورد دیگه اینکه سعی کن تو کارات عکست رو کنار کارت نزاری
موفق باشی

aksamo bara 2ta kare aval gozashtam
faghat baraye ashnaee bishtar
az in be bad nemizaram:lol:

rockmanmetall

New Member
از لحاظ رنگ بندی کار خیلی قشنگه.اما بجز مواردی که دوستان گفتن منم چند مورد به نظرم رسید که بگم
اول اینکه نور باید جای خورشید زرد باشه و هرچی به طرف بالا میره به بنفش متمایل بشه.یهنی نور کمتر میشه
اما شما اول رنگهای تیره رو گذاشتین، بعد رنگهای روشنتر رو.یهنی هرچی میرین بالاتر باید نور کمتر بشه نه بیشتر.
1658.gif

دوم در مورد علفهای چمنزار هه.خود علفهایی که توی قسمت چمنزار کشیدین قشنگه اما هرچی دورتر شده و به جنگل رسیده شارپ تر شده.تازه کم کم هم شارپ نشده بلکه بطور ناگهانی این اتفاق افتاده.اگه اینو هم مد نظر قرار بدین عالی میشه
ok.gif

وو در آخر اگه قصد داشتین فکوس کارتون روی گلها باشه( اینجور به نظر میاد) به نظرم بهتر بود دیتیل اونها رو بیشتر می کردین.
shy.gif

موفق باشید

در مورد نور...
اتفاقاً زمانی که داشتم اینو کار میکردم سر این موضوع با دوستان بحث داشتم
به نظر من ارزش طراحی دیجیتال به ساختن جلوه هاییه که نمیشه تو طبیعت دید.

Mandana

Active Member
اگه همچین قصدی داشته باشین.خوب باید تمام کار رو از حالت ریل در بیارین.به نظر من موضوع بهتری رو برای متفاوت نشون دادن کار نشون میدادین بهتر بود
اما در کل من هنوزم میگم رنگهای خیلی خوبی انتخاب کردین.حتی اگه سر جای خودشون نباشن
doofywave[1].gif

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا