عشق*(محبت+همدلی)=مجیدآلاین

mexo

Member
سلام
اول از همه ماه مبارک و سراسر معنویت رجب رو به شما دوستان عزیز تبریک میگم و امیدوارم بتونیم از این ماه پربرکت نهایت استفاده رو ببریم.
همه ما باهم دوستیم و هدف مشترکی رو دنبال میکنیم و گاه این دوستی و همگروه بودن به یک ارتباط صمیمی و برادرانه تبدیل میشه که من نمونه ای از اون رو براتون میگم(شاید دوستان یادشون باشه که من وقتی عضو این سایت شدم در تا پیکی که به طراحی کارت ویزیت مربوط میشد با دوست بسیارعزیزم سعید ابراهیمی روی موضوع کوچکی اختلاف نظر داشتیم که کار به پیغام خصوصی و یه خورده کار به بدخلقی رسید بعد از مدتی و پس از چند بار ارتباط با دوست عزیزم سعید ابراهیمی متوجه شدم که اشتباه کردم و از اون موقع واقعا دوستش دارم و ارادت خاصی نسبت به ایشون قائلم و و رفاقت ما بیش تر و بیشتر شد و حتی کار به کمک و یاری همدیگه به صورت تلفنی و حتی پستی رسید (ببخشید که چشماتونو به درد آوردم)
در سوی دیگر بدون تعارف و الحق والانصاف این سایت سطح علمی و آگاهی ما رو نسبت به موضوع مورد توجه خودمون به طرز چشم گیری ارتقا داده و واقعا نسبت به گذشته به موضوعات مطروحه به صورت تخصصی تر و با آگاهی بیشتر برخورد میکنیم و این میسر نمیشد مگر با همدلی و کمک دوستان به یکدیگر حالا موضوع اصلی اینه که بنیانگذاران و بانیان این سایت که باعث شده ماها دور هم به صورت یک خانواده جمع شویم همونطور که از اسم سایت پیداست آقا مجید و دوستان و مدیران محترم سایت میباشند حالا ما که نمیتونیم به طور مستقیم و به صورتی که این عزیزان مستحقش هستند از رحماتشون قدردانی کنیم حداقل میتونیم به صورت معنوی سپاسگذار زحماتشون باشیمو بهترین راه اینه که:
آرزوی شادی روح و مغفرت عزیزان ازدست رفتشان در این ماه مبارک و نیز آرزوی صحت و سلامتی برای خود این عزیزان و خانواده محترمشان میتونه هدیه ای ناچیز برای این عزیزان باشه که اگر دوستان موافقن که حتما موافقن هر کس که این تاپیک رو میخونه 20صلوات به نیات موارد فوق الذکر و شادی امام زمان(عج) هدیه کنه!!!
و من ا... التوفیق
دوستدار همیشگی شما

آخرین ویرایش:

aghahamidgol2

Active Member
خیلی خوبه ما ایرانی ها همیشه از زحمات دیگران تشکر کنیم و قدردان باشیم ... این باعث پیشرفت ماست ...

mexo

Member
درسته همه جا آدم خوب و بد هست ولی خداوکیلی اغلب و اکثر مردم کشور عزیزمون افرادی معتقد و قدر شناس هستند و به خاطر تینه که همه ایرانی ها وطنشونو دوست دارن و به اون افتخار میکنن مثلا همین چند روز پیش که پزشک های ایرانی راه حل درمان اونایی که ضایعه نخاعی دارن رو پیدا کردن که مطمئنا هر ایرانی که این خبرو شنیده منقلب شده و به ایرانی بودن خودش افتخار کیده و خدا رو شکر کرده مه توی همچین جایی به دنیا اومده

آخرین ویرایش:

Saeed-masih

Member
سلام
مهدی عزیزم(Mexo)
از لطفی که درحق این بنده حقیر دارید بسیار سپاسگزارم به خدا لیاقت این همه محبتو ندارم.
یادش بخیر اون پیغام خصوصیا و کلی شرمنده شدن من .
خودتون که بهتر از همه مشکلات منو میدونید و در جریان هستید (نمی خوام که اینجا مطرحشون کنم) ولی همیشه به یاد شما دوستان عزیز هستم مخصوصا آقا مهدی که هر کاری براشون بکنم زحمتاشونو نمی تونم جبران کنم.
امیدوارم بتونیم در کنار هم خانواده ای صمیمی و آگاه داشته باشیم.
دست همتونو می بوسم
مخلصیم
سعید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوشحالم که بچه های این سایت نظرشون نسبت به هم اینقدر خوبه.

حالا که این بحثا پیش اومد و به منم ثابت شد که بچه های اینجا رو میشه مثل یه خونواده دونست ازتون یه خواهش دارم بچه ها من چند روزیه که یه مشکل بزرگ برخوردم. از همتون التماس دعا دارم.

ممنون.

mexo

Member
سعید جان خوشحالم که دوباره سلامت به جمع بچه ها برگشتی و واقعا از ته قلب برات خودت و خانواده محترمت آرزوی صحت و سلامتی میکنم
سارا خانوم شما هم توی هر کاری توکلت رو به خدا کن مشکلت حل میشه یه چیز دیگه که خودمم تجربه کردم برات میگم اگه واقعا میخوای معجزه بشه زیارت عاشورا بخون و با تمام وجودت خودتو به امام حسین(ع) نزدیک کن واقعا زیارت عاشورا معجزه میکنه!!!
امتحانش مجانیه(البته باید از تمام وجودت و از ته قلبت طلب کنی)

جدیدترین ارسال ها

بالا