عدم ورود به بخش مدیریت

iraninic

Member
من به دلیل تغییر سرورم از پلسک به سی پنل با اینکه سایتم الان اومده بالا . اما متاسفانه نمیتونم وارد سایتم بشم و وقتی لوگین میکنم میره به این صفحه و خارج میشه از مدیریت :
administrator/index.php?mosmsg=You%20need%20to%20login
با اینکه از phpmyadmin هم یوزر و هم پسورد رو چندین بار تغیییر دادم اما بازم وقتی میخوام وارد مدیریت بشم سریع میره به این صفغحه وئ وارد مدیریت نمیشه .
چظور میتونم این مشکل رو برطرف کنم ؟
در ضمن یوزر نیم و پسورد رو که می دم و قبول می کنه و در آدرس بار هم index2.php برای یک لحظه نوشته می شه اما دوباره به همون صفحه یوزر نیم و پسورد می یاد .کسی چیزی به ذهنش می رسه

rahpoyan.ir

Member
منم مثل شما!
چیز عجیبیه!
مرورگرتون رو عوض نکردید احیانا؟؟
شاید اشکال از مرورگر باشه
ضمنا آدرس وب سایت رو هم بدید
مشکل امنیتی فکر نکنم داشته باشه:d

iraninic

Member
حالا راه حلی برای این مشکل هست یا نه ؟ چطور باید این مشکل رو حل کنیم ؟

iraninic

Member
در ضمن مشکل هم از مرورگز نیست بلکه یه مشکلی در خود سیستم جوملا بوجود اومده که خدائیش من موندم این مشکل چیه ؟

mambolearn

Active Member
سلام

همینطور که در انجمن مامبولرن هم گفتیم مشکل از Session.Save_path باید باشه . چک کنید ببینید ست شده ؟ اگر ست شده قابل نوشتن هست ؟

یا علی

mambolearn

Active Member
2 راه حل دارید :

1- به مدیر سرور بگید این کار رو انجام بده ( که قاعدتا باید روی سرور ست شده باشه ! )

2- از طریق htaccess خودتون ست کنید

یا علی

mambolearn

Active Member
یک فولدر در سایتتون بسازید و دسترسی اون رو قابل نوشتن ست کنید
در فایل htaccess کد زیر رو قرار بدید :

php_value session.save_path /home/users/web/xxx/xxx/sessions

توجه کنید عبار نوشته شده جلو session.save_path باید آدرس فولدر شما باشه

یا علی

iraninic

Member
من در فایل htaccess مشخصاتی که گفتید رو وارد کردم و ذهیره کردم و حتی در فولدری هم که گفته بودید این کار رو کردم اما بازهم مدیریت باز نشد و دقیقا همون صفحه ای که میره روی ایندکس 2 رو میاره و زود میاد صفحه اول مدیریت تا دوباره یوزر و پسورد رو وارد کنم !
کلافه شدم دیگه از این مشکل . راه حل چیه بالاخره ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا