عدم نمایش vraylightmtl در دوربین vray physical camera وی ری

taghi abbas

Well-Known Member
سلام به دوستان گرامی، یه سئوال

من در صحنه ی زیر تعداد زیادی وی ری لایت متریال گذاشتم اما اون ها در دوربین vray physical camera وی ری نشون داده نمیشه یا سیاه دیده میشه. من برای خوب نشان دادن به شما یه استوانه جلوی دوربین گذاشتم که دارای وی ری لایت متریال اما سیاه نشون داده میشه . تو لامپ های سقفی هم همشون وی ری لایت متریال دارن . من میخوام مثل تصویر زیر در بیاد ،ولی سیاهن (این صحنه بدون دوربین گرفته شده) توضیح بیشتر اینکه در صحنه وی ری سان هم وجود داره و به تعداد لامپهای موجود وی ری لایت قرار دادم . تنظیمات gi هم دیفاولت هست. باید چه کاری انجام بدم تا دیده بشه ؟

در یک صحنه ی معمولی که امتحان کردم ، بدون هیچ نوری در صحنه و جسمی دارای وی ری لایت، خوب دیده نمیشد. ولی من مقدار متریال رو 100 گذاشتم تا اینکه دیده شد. اما تو این صحنه نتیجه نمیده. shutter speed رو هم افزایش دادم ولی صحنه پر نور تر شد تا اینکه وی ری لایت دیده بشه. ممنون از کمک هاتون.

پیوست ها

• Garmsar building vray 200.jpg
    Garmsar building vray 200.jpg
    6.9 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • Garmsar building vray 205.jpg
    Garmsar building vray 205.jpg
    18.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8

behzad.s

Member
سلام دوست عزیز زمانی که ازvray physical camera استفاده مبکنی باید شدت نور رو بیشتر کنی

jafarsydi

Member
وقتی از دوربین دوربین ویری Vray physical camera استفاده میکنی بهتره که از نور مخصوص خود Vray Sun And Sky استفاده کنی.اونها با هم کاملا هماهنگ اند.تمام کارهای اورموشن که اینجوری!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا