عدم نمایش ویو پرتها بعد از نصب برنامه

imaa

New Member
سلام به همه
من مکسِِ 2012 رو روی سیستم نصب کردم هم رو لپ تاپ هم رو پی سی اول ارور میده که کارت گرافیک رو نمیتونه بخونه بعد از نصب هم باز میشه محیط مکس ,نوار ابزارها....همه چی سرِ جاشه اما تو ویو پرتها تصویر صفحه زیر رو نشون میده مثلا دسکتاپ رو,مکسِ2009 رو هم نصب کردم اون ارور رو نمیده اما بعد از نصب همین جوریه,کارت گرافیک هم ظاهرا نصبه ,اگه تنظیماتی هست که باید انجام بدم یا کلا اگه میدونین جریان چیه ممنون میشم کمک کنین

saloolix

Member
کارت گرافیکت چی هست؟
اولین باره مکس نصب میکنی؟یا قبلا داشتی و این مشکل نبوده؟
مطمئنی درایور گرافیکت نصب شده؟

imaa

New Member
انویدیاست,قبلا مکس رو زیاد نصب کردم اما این دفعه ویندوز هر دو سیستم رو عوض کردم,ویندوز7 نصب کردم,از تو دیوایس منیجر چک کردم کارت نصبِ حتی آپدیت درایو رو هم امتحان کردم

saloolix

Member
با توجه به اینکه ویندوزتون رو تازه نصب کردین باید حتما درایور گرافیک رو نصب کنین .ویندوز سون به صورت اتوماتیک قطعات رو میشناسه و واسش درایور نصب میکنه ولی این به معنیه نصب کامل درایور نیست.
درضمن شما باید direct-x رو هم نصب کنین.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.

Arazar

Member
دوست عزیز اگر که درایورتون آپدیت هست و نسخه 2012 رو نصب کردید فکر میکنم اگر تنظمیات Viewport رو از Nitrous به Directx 9 یا 10 از طریق این مسیر تغییر بدید مشکلتون حل بشه!
کد:
Customize -> Preferences -> Viewports -> Choose Driver..

imaa

New Member
دوست عزیز اگر که درایورتون آپدیت هست و نسخه 2012 رو نصب کردید فکر میکنم اگر تنظمیات Viewport رو از Nitrous به Directx 9 یا 10 از طریق این مسیر تغییر بدید مشکلتون حل بشه!
کد:
Customize -> Preferences -> Viewports -> Choose Driver..

arazar aziz ru directx9 bud ama hanuz hamunjurie

saloolix

Member
شما درایور گرافیکت رو نصب کن حل میشه.
دارکت اکس رو هم میتونی از سی دی بازی بر داری نصب کنی.البته درایور نصبش میکنه!!

Arazar

Member
arazar aziz ru directx9 bud ama hanuz hamunjurie
حالا که روی حالت Directx 9 هست با توجه به گفته دوستان Directx 9 یا 10 رو نصب کنید! و دوباره چک کنید!
در ضمن درایور کارت گرافیک رو با نرم افزار Driver Sweeper حذف کنید و دوباره نصب کنید!

آخرین ویرایش:

imaa

New Member
دوستان ممنونم ازتون بابت راهنماییهاتون الان به راهنمایی یکی از دوستان تو همین مسیر که arazar عزیز گفتن choose driverرو روی openGL تنظیم کردم,من اصلا حرفه ای نیستم و نمی دونم این گزینه دقیقا چیه اما هردو ورژن درست شد! هم 2009 هم 2012 و ویوپرتها به حالت عادی برگشتن
بازم ممنون ازینکه وقت گذاشتین

madmaster_3d

Well-Known Member
اولین قدم برای پیشرفت این هستش که مکس 2012 که 400 تا اشکال داره رو پاک کنی و یک مکس 2013 بریزی.

mokhtar3d

Member
3ds max 2012 وضوح بلندی از کیفیت را در ویوپورت خود نشان میدهد. بعد از نصب ورژن جدید DirectX آنرا آپدیت کنید. وهم .NET FramWork4.5 باید نصب شود.

جدیدترین ارسال ها

بالا