عدم نمايش فونت فارسي در PHPBB

alisalimi_ir

New Member
سلام دوستان. مشكلي با اين وب پورتال داشتم من جديدترين نسخه PHPBB رو به همراه پكيج فارسي اون رو روي سايتم نصب كردم و يك قالب رايگان رو براي خودم فارسي ايش كردم. اما متاسفانه وقتي وارد سايت ميشم تمام فونت هاي سايت رو به صورت درهم ورهم نمايش ميده و حتما نياز به اين هست كه مرورگر وب خودم رو يكبار ديگه با فونت يونيكد Refresh كنم تا بتونم سايتم رو ببينم. فكر ميكنم فهميده باشيد مشكل من چي هست من آدرس سايتم رو در زير مينويسم هركسي كه فكر ميكنه ميتونه به من كمك كنه لطفا به من پي ام بده تا من مشخصات ورود به FTP ايم رو در اختيارش بذارم تا برام اينكار رو انجام بده. من فونت هاي فايل سي اس اس اون رو هم تغيير دادم و حتي اون رو هم حذف كردم و يكبار هم فايل سي اس اس قالب ساب سيلور رو جايگزينش كردم اما متاسفانه هيچ تغييري حاصل نشد. من منتظر جواب شما هستم لطفا به آدرس زير سري بزنيد تا به صورت كلي شاهد مشكل من باشيد. با تشكر

Http://www.iranracing.com
Yid: alisalimi_ir
Email: [email protected]

Jasem

Member
بهتره اين سوال رو تو انجمن مربوطه مطرح بكني مطمپناْ اونجا سريع تر به پاسخ مي رسي ولي اين رو هم بگم تا اونجايي كه به ذهنه من مي رسه مشكل از تنظيمات قالب شما است به كدينگ صفحت توجه كن اگر رو arabic بگذاري درست ميشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا