عدم ذخیره ی اطلاعات در پایگاه داده پس از پایان عملیات

kern

Member
سلام.
با استفاده از SQL Express توسط VS یک بانک ساختم و اونو تو کلاس Linq اضافه کردم،
سوال پرسید، که اگه اشتباه نکنم در مورد این بود که بانک رو به پروژه اضافه کنه یا نه؟ که تایید کردم.
----------

وقتی برنامه در حال اجراست، همه ی اطلاعات به ظاهر در داخل پایگاه داده هستند ولی بعد از اینکه از برنامه خارج میشم بانک رو چک میکنم هیچ اطلاعاتی وجود نداره!
(مسیرش رو هم چک کردم و مطمئنم اطلاعات تو همون بانکی که بررسی کردم باید ذخیره بشه)

the_king

مدیرکل انجمن
سلام.
با استفاده از SQL Express توسط VS یک بانک ساختم و اونو تو کلاس Linq اضافه کردم،
سوال پرسید، که اگه اشتباه نکنم در مورد این بود که بانک رو به پروژه اضافه کنه یا نه؟ که تایید کردم.
----------

وقتی برنامه در حال اجراست، همه ی اطلاعات به ظاهر در داخل پایگاه داده هستند ولی بعد از اینکه از برنامه خارج میشم بانک رو چک میکنم هیچ اطلاعاتی وجود نداره!
(مسیرش رو هم چک کردم و مطمئنم اطلاعات تو همون بانکی که بررسی کردم باید ذخیره بشه)

نه، سوالی که ازتون پرسیده این نبوده که به پروژه اضافه اش بکنه یا نه، سوال کرده که آیا یک کپی ازش رو در پروژه بکار ببره یا به همون نسخه اصلی ارجاع بده،
چون شما عمل کپی رو تایید کرده اید هر بار که برنامه کامپایل میشه یک نسخه از همون بانک اطلاعاتی اصلی رو کپی می کنه و شما در برنامه تون تغییرات داده ای
رو حقیقتا روی اون نسخه کپی انجام می دهید، نه بانک اطلاعات اصلی. دفعه بعد که برنامه اجرا میشه باز یک کپی صورت می گیره و به همین دلیل تغییرات نسخه قبلی
از دست میره. البته درست کردن این انتخاب اشتباه خیلی راحته.

رجوع شود به :

تغییر دیتابیس با تغییر کد - عجیییییییییییییییب

دیتابیس در ویژول

جدیدترین ارسال ها

بالا