Fa عدم دسترسی به محتوایت پوشه Temp

onlymmb

Member
عدم دسترسی به محتویات پوشه Temp

با سلام خدمت دوستان
من در پروژم از فایل های فلش استفاده کردم و embedd شده هستش اما می خوام کاری بکنم که این فلش ها در پوشه Temp به راحتی در دسترس نباشه....

ممنون میشم نمونه کار یا راهنماییم کنید...

(قبلا در تاپیک دیگه بحث شد با محمود جان به نتیجه مطلوبی نرسیدیم برای همین یک تاپیک جداگانه زدم گفتم شاید جواب بهتری بگیریم)

آخرین ویرایش:

michelangelo

Well-Known Member
میتونید از پلاگین crypto استفاده کنید.
فايل مورد نظر رو اول Encrypt ميكنيم سپس در پروژه Embedd ميكنيم در نتيجه فايلي كه در پوشه Temp قرار ميگيره غير قابل استفاده است.
سپس با كد نويسي داخل پروژه اين فايل Decrypt ميشه و فايل Decrypt شده در محلي نا مشخص ( مثلا پوشه ويندوز ) قرار ميگيره و ما از اين فايل جديد در پروژه مون استفاده ميكنيم.

همه مراحل بالا و خود پلاگين Crypto و مثالش رو براتون گذاشتم كه ميتونيد دانلود كنيد. همچنين توي اين پروژه قبل از بستن برنامه فايل جديد هم توسط پلاگين MiscY حذف ميشه ( براي امنيت بالاتر!! )
منیع : همین انجمن

پیوست ها

• Encrypt.rar
    807.7 کیلوبایت · بازدیدها: 197
آخرین ویرایش:

onlymmb

Member
ممنون
توی اون مثال اخرش فایل txt که برای نمونه بود در پوشه Temp قابل مشاهده هست
همچنین با فایل swf امتحان کردم نشد:-?

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
همینطور که جناب michelangelo گفتن میتونید فایل فلشتون رو Encrypt کنید و موقعی که میخواین تو برنامتون ازش استفاده کنید اون رو Decrypt کنید و تو شی Flash لود کرده و بلافاصله حذفش کنید اگرم سرعت کار در Encrypt و Decrypt براتون مهمه پیشنهاد میکنم از Compress Plugin استفاده کنید.
در کل از امنیتی که از بیلدر میبینم پیشنهاد میکنم بیخیال اینکار بشین.

onlymmb

Member
من برای عدم دسترسی به صورت سطحی , می خوام چنین کاری بکنم!!!!

من همین کار رو انجام دادم ولی نمیدونم چرا فلش اجرا نمیشه مکانش به صورت سفید هستش!؟

onlymmb

Member
میشه روی نمونه زیر برای بنده توضیح بدید..ممنونتون میشم

پیوست ها

• Media1.zip
    11.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
من یه نمونه برات درست کردم برای اینکه بعد از دی کریپت توی پوشه پلیر نیاد میتونی با پلاگین میسکی اونو زود پاک کنی

پیوست ها

• Sample.zip
    15.2 کیلوبایت · بازدیدها: 89

جدیدترین ارسال ها

بالا