عدم تکرار (Loop) موزیک

با عرض سلام خدمت کلیه دوستان
چند تا سئوال داشتم که امیدوارم دوستان به صورت کامل پاسخ بدن.

2-موزیک تکرار نمیشه!دکمه لوپ هم تیک خورده،ولی موزیک تکرار نمیشه!چرا؟

با تشکر فراوان

michelangelo

Well-Known Member
دلیل اون خیلی واضحه
گزینه ی Loop برای مواقعی هست که آهنگ تموم شد و دوباره از سر شروع شه
شما اینکارو کردید که وقتی نرم افزار باز میشه توی گزینه ی بکگراند موزیک کد رو تعریف می کنید.
زمانی که ران می کنید وقتی شخص از اون صفحه وارد صفحات دیگه ایی میشه موزیک پخش میشه به جز صفحه ی اصلی .
لیل اون هست که وقتی وارد صفحه می شه دوباره برنامه های تعریف شده براش رو می خوانه و دوباره نرم افزار آهنگ رو از سر اول پلی می کنه
برای اینکه این کار تکرار نشه شما باید یک صفحه قبل از صفحه ی اصلی تعیین کنی
من این مثال رو برات پیوست کردم تا بهتر بفهمی.

پیوست ها

• music 1.rar
    286.6 کیلوبایت · بازدیدها: 77
دوست عزیز

موزیک از ابتدا تا انتها پخش میشه و فرقی هم نمیکنه که شما تو کدوم صفحه باشی یا از کدوم صفحه به کدوم صفحه بری،مشکل اینجاست که دوباره تکرار نمیشه.یعنی فقط یکبار اجرا میشه(امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)

با تشکر

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوست عزیز

موزیک از ابتدا تا انتها پخش میشه و فرقی هم نمیکنه که شما تو کدوم صفحه باشی یا از کدوم صفحه به کدوم صفحه بری،مشکل اینجاست که دوباره تکرار نمیشه.یعنی فقط یکبار اجرا میشه(امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)

با تشکر

من مثال بالایی رو دانلود کردم و یک موزیک هم قرار دادم ولی بعد از اینکه تموم شد دوباره خودش پخش شد و مشکلی هم نبود میشه نمونه ای رو که خودتون ساختین بزارید تا بیشتر راهنماییتون کنیم

من هم دانلود کردم و دیدم موزیک فقط یه بار پخش میشه و تکرار نمیشه و مشکل من رو داره و حل نشده!

MahmoodM30

من هم دانلود کردم و دیدم موزیک فقط یه بار پخش میشه و تکرار نمیشه و مشکل من رو داره و حل نشده!

والا من موندم چی بگم :-?در هر حال از کد زیر هم

استفاده کنید ببینید مشکلتونرو حل میکنه توی PageStart قرار بدید

PHP:
 BackgroundPlay("c:\Music.mp3","LOOP")

دوستان،مشکل با قراردادن موزیک با پسوند mp3 حل شد.

اما اگر دقت کرده باشید،زمانی که دکمه خروج زده میشود یا اتوران بسته میشود،موزیک به یکباره قطع میشود.آیا میشود کاری کرد که موزیک به تدریج صداش کم بشه و بعد قطع بشه (مثل عملکرد نرم افزار jet audio)

با تشکر

michelangelo

Well-Known Member
می تونید با تعریف کد کم شدن صدا به صورت
90
80
70
60
50
40
استفاده کنید و برای خروج زمان کم شدن صدا تا 10 را انداز گیرزای کنید و برای خروج تایمر بسازید

MahmoodM30

اما اگر دقت کرده باشید،زمانی که دکمه خروج زده میشود یا اتوران بسته میشود،موزیک به یکباره قطع میشود.آیا میشود کاری کرد که موزیک به تدریج صداش کم بشه و بعد قطع بشه (مثل عملکرد نرم افزار jet audio)

با تشکر

دوست عزیز بهتر نیست خودتون هم کمی روی خواسته هاتون کار کنید چون این چیزایی رو که میخوایین با کمی وقت گذاشتن میشه به راحتی حل کرد البته به خاطر خودتون میگم همین

نمونه رو دانلود کنید و ببینید

پیوست ها

• Media2.zip
    532 بایت · بازدیدها: 15

michelangelo

Well-Known Member
دوست عزیز بهتر نیست خودتون هم کمی روی خواسته هاتون کار کنید چون این چیزایی رو که میخوایین با کمی وقت گذاشتن میشه به راحتی حل کرد البته به خاطر خودتون میگم همین
شاید ایشون تازه با نرم افزار مالتی مدیا بیلدر آشنا شدند و اطلاعات چندانی هم ندارند و این دلیل نمی شود که شما هر چی می خواین در موردشون بگید.
نمونه رو دانلود کنید و ببینید
نمونتون هم مشکل داره اگر میشه اصلاح کنید

MahmoodM30

شاید ایشون تازه با نرم افزار مالتی مدیا بیلدر آشنا شدند و اطلاعات چندانی هم ندارند و این دلیل نمی شود که شما هر چی می خواین در موردشون بگید.

من گفتم خودشون هم تلاش کنن تا بهتر بتونن یاد بگیرن چون اینجوری واسه خودشون بهتره با تجربه ای هم که دارم دوستانی که اینجور پیش برن نمیتونن چیزی یاد بگیرند شما هم بهتره زود در مورد چیزی قضاوت کنید :green:

نمونتون هم مشکل داره اگر میشه اصلاح کنید

نمونه هم هیچ مشکلی نداره

می تونید با تعریف کد کم شدن صدا به صورت
90
80
70
60
50
40
استفاده کنید و برای خروج زمان کم شدن صدا تا 10 را انداز گیرزای کنید و برای خروج تایمر بسازید

سلام
اگر لطف کنید و به صورت کامل شرح بدهید ممنون میشوم،چون طبق گفته خودتان(پست 12)،بنده چیزه زیادی راجع به این نرم افزار نمیدونم و راجع به کدنویسی هم هیچگونه اطلاعاتی ندارم اماعلاقه مند به یادگیری هستم اما پروژه ای در دست دارم که باید هر چه سریعتر به اتمام برسانم.به همین خاطر مزاحم شما و دوستان میشوم.
در ضمن ویژگی فروم هم همین است یعنی تبادل دانش و اطلاعات.

دعاتون میکنم.
با تشکر

من گفتم خودشون هم تلاش کنن تا بهتر بتونن یاد بگیرن چون اینجوری واسه خودشون بهتره با تجربه ای هم که دارم دوستانی که اینجور پیش برن نمیتونن چیزی یاد بگیرند شما هم بهتره زود در مورد چیزی قضاوت کنید :green:

نمونه هم هیچ مشکلی نداره

دوستان عزیز خواهش میکنم،تمنا میکنم به احترام ریش سفید بنده،به خاطر من دعوا نکنید.باور کنید دنیا ارزش این حرفها رو نداره.بیاید روی هم رو ببوسید و آشتی کنید و پاسخ من رو هم نمیخاد بدید:cry:

آقا مزاح کردم کمی بخندیم:lol:

حق با جفتتونه.ولی من تازه کارم و نیاز به کمک دارم.مثل روزی که خود شما نیاز به کمک داشتید.

با تشکر از همه دوستان

reza zareie

Active Member
به نظر من حق با آقاي حسيني هست . اگه شما خودتون دست بكار نشيد مطمئن باشيد هيچي ياد نمي گيرين و مثالها تنها مكمل و تقويت كننده مهارت شما هستن و به هيچ وجه نميتونن موجب يادگيري شما بشن.
من تازه کارم و نیاز به کمک دارم.مثل روزی که خود شما نیاز به کمک داشتید.
كاملا درسته.:rose:

michelangelo

Well-Known Member
این نمونه رو ببینید
اگر مشکلی داشت بگید تا برطرف کنم چون سیستمم مشکل داره

پیوست ها

• Media1.rar
    132.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7

جدیدترین ارسال ها

بالا