Fa عدم انتخاب img در پلاگین Trich

skyblu

Member
من از فایل word ام ، قسمت به قسمت با PrintScreen عکس گرفتم و در paint گذاشتم و آنرا save، بصورت img ،کردم در برنامه wordpad رفتم و picture را کلیک کرد م و این عکس را یکی یکی دادم و این فایل را با پسوند rtf ذخیره کردم ، در پروژه ام یک پلاگین Trich دارم و این فایل را در این پلاگین load کردم ، اما کاربر می تواند در اجرا ، روی این عکس ها کلیک کند و آنرا به حالت انتخاب در بیاورد و دور این متن که بصورت img است یک کادر مشکی می افتد . اگر چه من پلاگین را readonly کردم و راست کلیک و چب کلیک را غیر فعال کردم لطفا بگو یید با چه دستوری به کاربر قدرت این کار را ندم؟

m javad

کاربر متخصص
برای این کار روش اصولی وجود نداره چون پلاگین برای این کار چیزی در نظر نگرفته
ولی میتونید یه script بسازید و توی اون کد زیر رو بنویسید:
کد:
PluginRun("PlugIn","DeselectText")
ScriptTimer("Script","50")
و ابتدای صفحه دستور اجرای script رو بدید.البته توجه کنید که این روش یه روش اصولی نیست و ممکنه اون طور که میخواهید نشه و شاید هم مشکلاتی رو به همراه داشته باشه

skyblu

Member
با تشکر و سپاس
این مشکل تا حدی حل شده است وقتی روی متن که img است کلیک می کنیم ثانیه ای آن کادر مشکی می آید و نا پدید می شود اگر بتوانید ایم مشکل را حل کنید متشکر می شوم؟

skyblu

Member
این کدی که نوشتید یک مشکلی دارد اینکه ، وقتی scroll را می کشید پایین و می خواهید مکث کنید و متن را ببینید scroll خودش سریع بالا می رود خواهشا این مشکل را حل کنید؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا