عدم اجرای open

scooter2005

Member
من الان یه برنامه ساده دارم که فقط با استفاده از datgirdview یه جستجوی ساده انجام میده
ولی موقع اجرا دستور زیر زرد میشه و اجرا نمیشه . کسی میدونه چرا ؟

کد:
con.Open()

کد:
Imports System.Data
Imports System.Data.SqlClient

Public Class Form1
    'Dim con As New SqlConnection("data source=.\SQLEXPRESS ;initial catalog=university ; intgrated security=true")
    Dim con As New SqlConnection("Data Source=.\sqlexpress;Initial Catalog=Univercity;Integrated Security=True")
    Dim dt As New DataTable
    Dim dt1 As New DataTable
    Dim ds As New DataSet
    Dim command As New SqlCommand
    Dim dadapt As New SqlDataAdapter

Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
        con.Open()
        dt.Clear()
        dadapt = New SqlDataAdapter("select * from student where name=N'" & TextBox1.Text & "'", con)
        dadapt.Fill(dt)
        DataGridView2.DataSource = dt
        con.Close()

End Sub

Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
        con.Open()
        dt1.Clear()
        dadapt = New SqlDataAdapter("select * from student", con)
        dadapt.Fill(dt1)
        DataGridView1.DataSource = dt1
        con.Close()
    End Sub
End Class

دوست عزیز مطمئنی انجمنی که توش پست دادی رو درست انتخاب کردی؟
اینی که من میبینم همش vb هست و ربطی به جاوااسکریپت نداره.

دوست عزیز امیدوارم از من دلخور نشده باشی.من میخوام که تو جوابت رو زودتر بگیری.اینجایی که الان پست شما هستش فقط چیزای تحت وب بحث میشه.و چیزی که شما نوشتی ربطی به اینترنت نداره.ولی در کل حق با شماست.من هم جایی رو که بشه بحث شما رو توش ادامه داد پیدا نکردم.ولی الان که بیشتر توجه کردم دیدم مشکل تو هم مشکل خود منه.من هم همین مورد رو (ولی یه جور دیگه) تو بخش asp مطرح کردم.مگه دوستانی که اونجا فعالیت میکنن بتونن به شما کمک کنن.وگرنه میتونید به سایتهای دیگه مثل barnamenevis مراجعه کنید.
اسم تاپیکی که من زدم هست : چند سوال مبتدیانه در مورد aspx .آخرین چیزی هم که پرسیدم مثل مشکل شماست.شما هم باید بگی که توی اون پنجره ی زرد رنگ چه پیغامی میده.

جدیدترین ارسال ها

بالا