عجيبترين مشكل در تنظيم MySQLCC!؟

من در نصب و راه اندازی phpnuke بر روی LocalHost به مشکل عجیبی برخوردم و اون اینکه در تنظیم اولیه Mysqlcc وقتی کلید Test رو میزنم، عبارت ...Connecting میاد و همینطوری میمونه، یعنی نه وصل میشه و نه قطع میشه، خیلی هم منتظر شدم که شاید وصل شه ولی نشد.

گفتم کل کارهایی رو که کردم بنویسم شاید شما به یه نتیجه ای رسیدین!

1) اولین کارم این بود که سرور Apache ( ورژن 1,3,27) رو بارگذاری و تو شاخه E:\Apache Group نصب کردم، و هیچ تغییری توش ندادم.
2) بعدش فایل MySQL (ورژن 3,23) رو بارگذاری و تو شاخه E:\mysql-3.23.58 نصب کردم، بعد تو شاخه E:\mysql-3.23.58\bin فایل winmysqladmin.exe رو اجراش کردم و واسه Username عبارت
vahid4all رو تایپ کردم و سپس به همین ترتیب یه چیزی هم واسه Password.
3) بعد از اون برنامه MySQLCC رو بارگذاری و تو شاخه E:\mysqlcc نصب کردم.
4) با اولین اجرای اون صفحه ای باز شد که من به ترتیب زیر اونها رو پر کردم:

Name: My Connection
Host Name: localhost
User Name: vahid4all
(همونی که تو اولین اجرای فایل winmysqladmin.exe نوشتم) : Password

و حالا که دکمه Test رو میزنم عبارت Connecting… میاد و نه وصل میشه و نه قطع!؟

saman_sweden

Active Member
ايرادات كار شما
1-همه را بايد توي localhost اجرا شود بنابراين E شما localhost نيست بلكه C تان localhost است
2 اين البته زياد گير نميده اما پيشنهاد دارم بجاي Apache Group از خود Apache استفاده كنيد
3- فايلهاي phpnuke و phpmyadmin تان را توي روت يا همون htdocs قرار دهيد
4- خود php را بايد اينستال كنيد و فايل php.iniو بعلاوه فايلهاي dll را توي windowsو systm قرار دهيد
البته بايد طبق اون دستوراتي كه داريد فايل php.in را بايد قبلا تغيير دهيد
و صدها مورد ديگر كه خودتان بايد بهش برسين توضيح من فايده نخواهد داشت
فعلا اونا را انجام دهيد تا ببينيم چي ميشه

ممنون از جوابتون!
ولي من طبق مقاله هاي سايت farsinke عمل كردم ولي اونجا اين تنظيم MySQLCC قبل از نصب فايلها phpnukeو phpmyadmin انجام ميگيره!!؟؟ :(

saman_sweden

Active Member
Vahid_1656 گفت:
ممنون از جوابتون!
ولي من طبق مقاله هاي سايت farsinke عمل كردم ولي اونجا اين تنظيم MySQLCC قبل از نصب فايلها phpnukeو phpmyadmin انجام ميگيره!!؟؟ :(
من نميگم اون مقالات ندارم
شما اگر با اون مقالات پيش ميرويد بهتره سوالتون را در farsinke مطرح كنيد مسلما آقا محمد مدير انجمن farsinke براتون پاسخ مي دهند
آقا محمد حتما براتون پاسخ مي دهند و كارهاتون سريع راه مي افته

جدیدترین ارسال ها

بالا