عجب کلیـپــــــــــــــــــــ ــــــــــــی

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من هم بلاخره این دیدم به نظر من بد هم نشده و کاری هم به پول و چقدر خرج شده اینا ندارم

یکم زیاد اسرار شده بود تو بعضی چیزها مثل اون Optical Flares ( منظورم کنار پنجره بود ) که اولیش جالب بود مثل حالت نور که از بین پره های اون پرده اومده بود اما خوب پرداخته نشده بود و میتونسته بهتر باشه ولی با بقیه جاهاش موفقم نبودم مخصوصاً اونجا که روی مبل نشتسته و این طرف و اون طرف اینا اوپتیکال حرکت میکنه یکم به نظر من کار مصنوعی کرده بود چون هیچ نوری تو اون فضای بسته اینجوری انعکاس نداره

یک سوتی هم توش پیدا کرم :green: دقیقه 2:10 اون ماه تو تصویر چیه این :rose:

نور پردازیش را دوست داشتم

حرکت زوم این زوم اوت نمی دونم چی بهش میگنند یکم ازار دهنده بود

درکل خوشم اومد

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز شما بعد از این همه کار حرفه ای! هنوز به این نتیجه نرسیدید که میشه از چهار چوب ها در اومد و مثل همه کار نکرد؟؟؟
تو این یه مورد اصلا موافق نیستم چون استفاده از هر فیلتر، افکت و... بستگی مستقیم به سازنده های کلیپ داره و یه ساختار خاص براش تعریف نشده که مثلا برگردی بگی optical حتما باید این ویژگی ها رو داشته باشه تا جالب باشه
تو مورد دوم
ما که خودمونم داریم میگیم که به دلایل زیااااااااااد کارمون حرفه ای از آب در نیمده
پس:
تکرار مکررات نفرماید خواهشا:-?
و در آخر، نظرت چیه بعد از این که شما کار ما رو تایید کردی، ما بیایم هورااااااااااااا بکشیم، شیرینی هم پخش کنیم؟؟؟
عزیز من مگه مهدکودکه یا شما اندرو کریمر بودی ما خبر نداشتیم؟؟؟
در آخر از همه دوستان معذرت میخوام اگه تند حرف زدم یا به قول مدیر محترم اسم غلط انداز انتخاب کردم :rose:
.
درسته از چارچوب باید در اومد . ولی از چارچوب دراومدن هنر و تجربه می خواد
یه نسخه از کار رو واسه MTV بفرستید شاید اونا هم از چارچوب در اومدن رو یاد بگیرن !!!!!!
....................
در مورد optical توی این کار خیلی سطحی و آماتور بوده
قسمت
optical و نورپردازی رو واسه ویدیو کوپایلت حتما بفرستید !!!
شاید ویدیو کوپایلت هم از چارچوب در بیاد !!!!!!
این نظر شخصی منه ... می تونید قبول نکنید !!!!
.

.

آخرین ویرایش:

mohammad_1ta

Active Member
ولی فقط یه انتقاد کوچولو که اگه فری کار میکنین ( حالا طرف دوسته یا هر چی ) هیچوقت ارزش کارو پایین نیارین ! نزارین بیننده فکر کنه
نهایت حرفه ی شما اینه ...
ممنون که دانلود کردین، :)
من یه توضیحی بدم که واسه این کلیپ وقت درست حسابی نذاشتیم، سیستم مناسب هم برای انجام این کار و افکت ها نداشتم (مهرداد جان کامل توضیح بدم که چطوری کار کردیم؟ :green: شاید اینطوری دیگه کاملاً قانع بشن بقیه دوستان)

shirani گفت:
مهرداد با شماست
البته در جریان این تیکه هم بودم...:idea:
کلاً چند دقیقه بیشتر روی Optical اون صحنه ها کار نشده.
یعنی بازبینی نشده که چیکار کردیم روش. یه افکت دادیم (داده) و همون رو رندر گرفتیم. (بخاطر کمبود وقت)

حتی Twitch اش هم همینطور...

imanbaraty گفت:
قسمت optical و نورپردازی رو واسه اندرو حتما بفرستید که ببینه با پلاگینش چه کارهایی که نمیشه کرد !!!

Andrew که هیچ، حرفه ای ترهاشم نمیتونن چنین افکتی با اپتیکال بدن...
حسودی نکنین :cool:

Mj

Well-Known Member
سلام دوستان:rose:
به نظر من هر کاری ارزش داره مخصوصا این که پای اون کار افرادی زحمت کشیده باشن
ولی با این هم موافقم که انتقاد کردن باعث پیشرفت میشه ولی انتقاد نه توهین و تحقیر
مقایسه ی نا به جایی هست اما به نظرم کار کلیپ سازی و تدوین فیلم بسیار سخت تر از کارهای طراحی 2 بعدی هست چون در طراحی 2 بعدی فقط یک صحنه هست که خلق میشه اما در کار فیلم عناصر زیادی با کار مرتبط هستند.
پس امیدوارم همه ی دوستان کلیپ ساز موفق باشن:wink:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
andrew که هیچ، حرفه ای ترهاشم نمیتونن چنین افکتی با اپتیکال بدن...
حسودی نکنین :cool:

بحث حسودی نیست
کار وقتی خوب باشه ببیننده تحسین میکنه
صحنه اول خیلی تمیز و شیک در اومده
چیدمان و ترکیب صحنه خیلی خوبی داره
ببخشید قصد توهین ندارم
به امید موفقیت شما در کار های بعدی
.
.

آخرین ویرایش:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
سعی میکنم سوء تفاهم ها رو برطرف کنم
.
1- من وقت گذاشتم و این کلیپ رو دانلود کردم و نگاه کردم ... نشون میده که برای دوستان عزیزم
که در ساخت این کلیپ مشارکت داشتن ارزش و احترام قائل بودم و هستم
.
2- شاید اگر رو در رو صحبتهای پست اول رو با دوستان مطرح می شد .... اینجوری برداشت بد نمی شد
نیت بد ندارم به خدا ... اخلاقم اینجوریه ..یه کم صاف و صادقانه حرف میزنم ببخشید دیگه
.
3-
به خدا خیلی خیلی خوشحال شدم که بچه ها دست به کار شدن و یک کار تولید کردن و
و تو این شرایط سخت واسه خودشون یک تجربه به دست آوردن
.
4-
در آخر واسه همه عزیزانی که در تولید این اثر نقش داشتن آرزوی موفقیت میکنم
و اگر از من ناراحت شدن عذرخواهی میکنم
.
.

آخرین ویرایش:

ARAsoftware

Member
چاکریم!
این تیکه شماره 3 رو خیلی خوب اومدی
شرایط خیلی سخته
نمای خارجی بخوای بگیری، بگیرنت آویزونت میکنن:green:
ببخشید اگه حرفی زدم ناراحت شدی:rose:

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
این چند روزه بین بعضی از عزیزان و دوستان یک سری شبهات پیش اومده ....
من سعی میکنم سوء تفاهم ها رو برطرف کنم
.
1- من وقت گذاشتم و این کلیپ رو دانلود کردم و نگاه کردم ... نشون میده که برای دوستان عزیزم
که در ساخت این کلیپ مشارکت داشتن ارزش و احترام قائل بودم و هستم
.
2- شاید اگر رو در رو صحبتهای پست اول رو با دوستان مطرح میکردم .... اینجوری برداشت بد نمی شد
من نیت بد ندارم به خدا ... اخلاقم اینجوریه ..یه کم صاف و صادقانه حرف میزنم ببخشید دیگه
نظراتم رو گفتم و انتقادات رو هم کردم ...بالاخره یا به دردتون میخوره یا هم از اون گوش می دین بیرون
.
3-
به خدا خیلی خیلی خوشحال شدم که بچه ها دست به کار شدن و یک کار تولید کردن و
و تو این شرایط سخت واسه خودشون یک تجربه به دست آوردن
.
4-
در آخر واسه همه عزیزانی که در تولید این اثر نقش داشتن آرزوی موفقیت میکنم
و اگر از من ناراحت شدن عذرخواهی میکنم
.
.
1-:rose:
2-:wink:
3-:paint:
4-:oops:

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
من هم بلاخره این دیدم به نظر من بد هم نشده و کاری هم به پول و چقدر خرج شده اینا ندارم

یکم زیاد اسرار شده بود تو بعضی چیزها مثل اون Optical Flares ( منظورم کنار پنجره بود ) که اولیش جالب بود مثل حالت نور که از بین پره های اون پرده اومده بود اما خوب پرداخته نشده بود و میتونسته بهتر باشه ولی با بقیه جاهاش موفقم نبودم مخصوصاً اونجا که روی مبل نشتسته و این طرف و اون طرف اینا اوپتیکال حرکت میکنه یکم به نظر من کار مصنوعی کرده بود چون هیچ نوری تو اون فضای بسته اینجوری انعکاس نداره

نور پردازیش را دوست داشتم

حرکت زوم این زوم اوت نمی دونم چی بهش میگنند یکم ازار دهنده بود

درکل خوشم اومد

ایمان جون نور پردازی کنار پنجره وافعی بودا !!!!!:green::rose::oops:
آره سوتی دادن من
تقصیر منه
گلو رو یادم رفت پاک کنم
میخواستم تست کنمش / یادم رفت برش دارم:lol:
درسته عزیزم
زوم این زوم اوته اسمش
خودمم میدونم اما راشم خیلی کم بود
باید پر میشد اون بین

نوکرتم
بالاخره یکی پیدا شد خوشش بیاد

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
من آخرای ترافیکم بود ولی با خوندن همه ی پست های این تاپیک کنجکاو شدم و دانلود کردم کلیپ رو !!
خوب می کار فیلم سازی نمیکنم ولی از دید یه هنر دوست در مورد اینکه چیدمان صحنه ی اول با دوستمون موافقم !!
انصافا خوبه !!
در مورد سیاستتونم که یا فری کار میکنین یا ارزون کار نمیکنین کاملا موافقم !! من خودمم این طوریم !!
من اون کلیپ اردلان رو دیدم ! خیلی زیبا کار شده ...
ولی فقط یه انتقاد کوچولو که اگه فری کار میکنین ( حالا طرف دوسته یا هر چی ) هیچوقت ارزش کارو پایین نیارین ! نزارین بیننده فکر کنه
نهایت حرفه ی شما اینه ...

ممنونم ترافیکتو برای ما ترکوندی:rose:

شاید باورت نشه اما تنها چیزی که بلد نیستم همین طراحی صجنه است

نوکرتم

اون کار اردلان رو رفتیم طرفای سمنان ( گرمدره ) وسطای کویر فیلم گرفتیم
یه من با خودمون کالباس برده بودیم با یه باکس آب معدنی
کالباس ها همشون خراب شده بود
خوردیم داشتیم میمردیم
آب هم کم برده بودیم
اوه .............. دردسر ی داشتیما
این پی ام سی احمق فیلمو با کیقیت دی و ی پخش کرد
این همه ر وش کار کردیم

ما حرفه ای تر از این حرف ا ایم

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام

سلام
اوهوم:green:
آقايون و خانوما:lol:
تا اينجا همش شوخي بود
نميدونم چرا تفكر دوستان اينجوري هستش!:shock:
يكي از دوستان داخل تاپيك هاي اول به اين نكته اشاره كرده بود كه واسه همچين كاري وقتي اسمي اينجوري انتخاب مي كنيد همه انتظاراتشون ميره بالا،اما نكته دوم:خطاب به دوستاي عزيزمون كه كار رو ساختن
كار جالبي بود،اين هم بر ميگرده به اينكه دوستامون تجربي رسيدن به اين علم(من هم خودم كاملا تجربي
اول كار رو خوب شروع كردن اما هر چقدر جلوتر ميريم ميبينيم كار ضعيف تر ميشه
در نهايت هم بايد عرض كنم ـخه كاري كه هنوز نهايي نشده را كه نميذارن واسه ديدن ملت:mad:
:oops::rose:

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
من برای هم توضیح دادم که یه کار رایگان بوده و بیشتر از این نمیتونستم تایم بزارم برای ساختش
یه گلو جا مونده بود از یه اوپتیکال فلر
اونو میگم میخواستیم تست کنیم
بعدش یادم رفت برش دارم
رندر کردیم
بعدش گفتم ولش کن
مهم نیست:lol:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
من برای هم توضیح دادم که یه کار رایگان بوده و بیشتر از این نمیتونستم تایم بزارم برای ساختش
یه گلو جا مونده بود از یه اوپتیکال فلر
اونو میگم میخواستیم تست کنیم
بعدش یادم رفت برش دارم
رندر کردیم
بعدش گفتم ولش کن
مهم نیست:lol:
قانع نشديم برادر:)

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
قانع نشديم برادر:)

ببین بذار توضیح بدم یک سوتی توی کار گذاشته بودند من اون یاد اوری کردم

گفتند اینا تست گذاشتیم ببینیم خوبه یا نه بعد دیدیم خوب نیست میخواستیم برش داریم ولی یادشون رفته برش دارند :rose:

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
ببین بذار توضیح بدم یک سوتی توی کار گذاشته بودند من اون یاد اوری کردم

گفتند اینا تست گذاشتیم ببینیم خوبه یا نه بعد دیدیم خوب نیست میخواستیم برش داریم ولی یادشون رفته برش دارند :rose:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>یعنی که یادمون رفت برداریمش<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

ممنونم ایمان جون:rose:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام به همه:rose:
اول از مهرداد جون و امیر جون و آقا محمد تشکر میکنم که کلیپ رو قرارا دادن ( چون خودم یکی از کسایی بودم که درخواست دادم بذارنش)
و یه خسته نباشید حسابی به کل گروه:rose: + یه عذر خواهی که انقد دیر رسیدم...

قبل از رسیدن به کلیپ باید بگم که تا آدم پای کار نشینه نمیدونه چقدر سخت و زمان بر و خسته کننده هست هرچقدرهم عاشقش باشی...
من و خیلی از بچه ها دیگه شاید بدونیم تو تک تک فریم های این کلیپ چه اتفاقی میفته و از چه پلاگین ها و روش هایی استفاده شده ولی دونستن یه چیزه و اجرا کردن یه چیزه دیگه!!! و هرچقدر هم که کارببینی و نقد کنی و ایرادشون رو بگیری خوبه دیدت باز تر میشه چیزای بیشتری رو میبینی ولی باید کار بزنی تا به بالا برسی...

البته یه حقیقت هم وجود داره که برای بیننده حالا خودش اینکاره باشه ، خود خواننده باشه ، یا یه آدم معمولی باشه فرقی نمیکنه که چند وقت براش وقت گذاشتن ، وضعیت عوامل کار چی بوده ، چقدر پول تو کار بوده و ... فقط میخوان یه کار قشنگ ببینن!!

من خودم چند وقت پیش یه کار زدم حدود 3 دقیقه 2 شب تا صبح پاش بیدار موندم و البته برای یه عزیز بود و برای پول هم نیود، حالا اون کسی که اینو میبینه فرقی بین این و یه تمپلیت که ادیت و جایگزینی تکست ها و عکس هاش 10 دقیقه طول میکشه نمیبینه فقط قشنگ تره رو انتخاب میکنه!!
اینه که یه جورایی هر دو طرف حق دارن ، فقط باید کمی ملایم تر برخورد کنیم:green:

خوب حالا بریم سراغ کلیپ :lol::
- تیکه اول که نشسته رو صندلی همونطور که بچه ها گفتن خوب شده!

-اون روزنامه هم خیلی خوب ترک شده و Rotoscoping سر خواننده هم خیلی خوبه فقط یه کم باید رو خود روزنامه کار میشد چون پایین عکس خیلی سفیده و یه کم غیر طبیعی شده ( البته بخاطر نور زیاد اینطوری شده) که البته برای کار مجانی مسئله ای نداره ، ولی سعی کن تو کارهای بعدیت یه جوری کار کنی که کسی جرئت نکنه بهت بگه یه کار برای ما مجانی بزن البته میدونم رفقا همیشه جای خودشون رو دارن...

- چرا روی میز 2 تا لیوان نوشیدنی هست؟

- اون تیکه ای که با میکروفون میخونه و پارتیکل ها میرن بالا رو دوست نداشتم ، اگه یه خورده حالت خط ها نورانی رو داشتن بهتر میشد.

- من کلا با saturation بالا موافق نیستم ، کاش یکم Saturation کل کارو پایین میاوردی ببینی بهتر میشه یا نه که البته شاید هم کرده باشی و بهتر نشده باشه...

امیدوارم که روز به روز کاهاتون بهتر بشن و امکاناتتون هم خفن تر!
موفق باشید دوستان من:oops:

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
سلام رضا جون:rose:
آقا دقیقا درست میگی

اون یه تیکه که روزنامه رو میگی فقط شما فهمیدی ترک شده:rose:
نمیدونم شایدم بقیه فهمیدن نگفتن:green:

آره تایم برای نورپردازی خفن نداشتم
پایین روزنامه به اصطلاح نورپردازا سوخته
شایدم موجو دادم یه ذره بیشتر سوخته

ممنونم دانلود کردی
نوکرتم:neutral: