parsportal
سلام
izone عزيز از اينه رنجاندمت واقعا متاسفم و اميدوارم منو ببخشي .
صحبت شما در مورد اينكه ما بايد اول يك مشخصات يا دمويي رو آماده مي كرديم واقعا درست بوده و اشتباه از ما بود پس از ما ناراحت نشو طفا !
در مورد دمو چون كار شركت ما بسيار سنگين شده بعد از عيد و دست تنها بودن من و پيمان واقعا كار حساب شده اي نكرديم ولي به زودي ان شا ا . . . نسخه بتا را خواهيم گذاشت .
در مورد قيمت ما به دنبال سود هستيم ولي نه به قيمت اشتباه يا يك طرفه برخورد كردن. قيمت نهايي براي شركتي مناسب است كه با اين برنامه ميتونه سايتهايي رو كه الان با قيمت هاي بالاي يك ميليون ساخته ميشه رو به خوبي و سرعت بالا مديريت و اماده كنه.
فكر ميكني برنامه اي كه دوستان خوبم در شركت پارس وب اراپه مي كنند از اين برنامه ما ارزانتر است ؟
اگه اين دو برنامه رو مقايسه كنيم ميبينيم كه با توجه به امكانات فوق العاده برنامه ما قيمت مناسبتري نسبت به اين نمونه مشابه داره.
البته اين مثال رو براي قيمت زدم و اصولا parsdesign و parsportal داراي تفاوتهاي عميق در روت و كاربرد هستند.
اميدوارم اين تاپيك رو ادامه بديد و ما هم تمام تلاش خودمون رو خواهيم كرد كه نسخه ازمايشي رو هرچه زودتر اماده كنيم.
::::::: اميدوارم دوستان خوبي كه در اين انجمن داريم رو به زودي در يك جمع دوستانه حرفه اي دور هم جمع كنيم و در صورت امكان براي ادامه كار و فعاليت بيشتر و گروهي پروژه هاي جديد از تمام كساني كه داراي اطلاعات و تخصص هستند استفاده كنيم .:::::
giant master عزيز قيمت اين چنين برنامه اي رو كاربرد اون مشخص ميكنه. يك شركت كه توانايي تبليغات و جلب سفارش داره هزينه هاي اوليه اي داره كه پرداخت دو يا سه ميليون تومان براي چنين برنامه اي حتما مفيد و به صرفه خواهد بود. من توقع ندارم كسي كه براي اطلاع و تفريح يا پيشرفت خودش و يا به صورت غير حرفه اي در اين زمينه فعاليت ميكنه از اين برنامه بي بهره باشه. نسخه اي رو در نظر مي گيريم با قيمتي مناسب و در خور استفاده افراد مختلف. الان بچه هاي پارس وب هم برنامه خود را از 80 هزار تومان تا بيش از 2 ميليون تومان قيمت گذاشتند و بدون كه نسخه2ميليوني هم خوب فروش ميره.
به هر حال اميدوارم قيمت گذاري روي اين برنامه ارزش اونو كم نكنه. اگه ما مجبوريم قيمت بزاريم به خاطر مخارج جاري شركت خودمون و در ضمن جلوگيري از سوء استفاده هاست.
اگه اين كارو نكنيم مطمن باش نسخه رايگان اين برنامه خيلي زود توسط شركت هاي پر اعتبار و قوي ثبت ميشه و به فروش مي رسه . اين تجربه منه !
يه مثال برات ميزنم : فرم سفارش آن لايني رو پيمان طراحي كرد و در سايت خودمون گذاشت :
http://www.parsiancenter.com/modules.php?name=orderonline
الان ميتونم تو پيغام خصوصي بيش از ده سايت رو بزارم تا ببيني يه فرم ساده نا قابل چطور بدون رعايت اصول حرفه اي و حتي دوستي توسط دوستان و همكاران ما بكار گرفته شده !! بعضي حتي فرم اوليه ما رو تغيير نداده بودند ! !
البته ما در كشوري زندگي مي كنيم كه حق تهيه كننده آخرين چيزي كه مد نظر قرار مي گيره !
نميخوام بگم اين مثال منو بد بين كرده چون مثال هاي بزرگتري هم هست كه اينجا مناسب نيست مطرح كنم !
به هر حال اميدوارم بحث فروش و قيمت برات توجيه شده باشه !
اگه مايل باشي دوست دارم تلفني باهات صحبت كنم تا بيشتر اشنا شيم و در مورد مسايل مطرح شده شفاف سازي كنيم .
شما دوست و همكار و از همه مهمتر عزيز هم وطن من هستي ! قابل احترام و دوست داشتني !
::::::: از اين پس در اين تاپيك به بحث هاي حرفه تر در مورد برنامه خواهيم پرداخت . از پيمان هم ميخوام كمي از امكانات رو در اينجا مطرح كنه و نسخه بتا رو اماده خواهيم كرد.::::::::::::::
شاد باشيد و ايراني !!
سعيد