ظاهرشدن وحوشدن ابجکت درمتحرک سازی چطوره؟

hamidroosta

Active Member
باعرض سلام خدمت اساتید
من توی تری دی مکس میخواهم
مثلا در فریم 10 یک ابجکت در صحنه ظاهر بشه ودر فریم 15 محو وناپدید بشه
مثلایک کارکتر دستش را بچرخونه ویک چیزی در دستش پیدا بشه ودوباره دستش را بچرخونه همون چیزی که امد تو دستش محو بشه
ویا هر چیز دیگه ای ....................
نمیدونم توانستم درست سوالم را بپرسم تا دوستان متوجه بشون یا نه؟
امیدوارم مثل قبل کسی باشه که بهم جواب بدهد

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
خوب عزیز اینه روشش
آبجکتت رو انتخاب کن و برو تو Curve Editor و باز اینجا هم بروی اسم آبجکتت select کن و حالا از منوی بالا پنجره ی Tracks رو انتخاب کن و Visibility Traks و بعد Add حالا لای گزینه های position و غیره این گزینه هم add شده و شما هم میتونید تو همین قسمت یعنی Curve editor با ایجاد key frame این خصوصیت رو انیمیت کنی.
حق یارت

hamidroosta

Active Member
سلام
خوب عزیز اینه روشش
آبجکتت رو انتخاب کن و برو تو curve editor و باز اینجا هم بروی اسم آبجکتت select کن و حالا از منوی بالا پنجره ی tracks رو انتخاب کن و visibility traks و بعد add حالا لای گزینه های position و غیره این گزینه هم add شده و شما هم میتونید تو همین قسمت یعنی curve editor با ایجاد key frame این خصوصیت رو انیمیت کنی.
حق یارت
والا من دارم کار میکنم ولی نمیتونم....
یه خورده راحت تر توضیح بده در حد اماتوری که یاد بگیروم.....
من اگه بخواهم تو فریم 10 یه توپ نشان داده بشه ودر فریم 15 مخفی ومحو بشه چه کار کنم؟
راهی که فرمودی را رفتم ولی نتونستم
یا شاید درکم پایین بوده.......

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
بر اساس گفته های بالام و توجه به تصویری که گذاشتم عمل کن عزیز

پیوست ها

• Visible.jpg
    Visible.jpg
    332.2 کیلوبایت · بازدیدها: 12
bobu jan ، اين قابليت محو شدن هم داره ؟!!؟
من تا حالا از متريال استفاده ميكردم يا بعضي موارد رند جدا (PNG) ميگرفتم و محو ميكردم . اما اين روش يكدفعه محو ميشه . چكار كنم كه بشه آرام محوش كرد ؟!؟!
با تشكر .

Mostafa-3D

Well-Known Member
روی آبجکتت راست کلیک کن و بر روی Object Properties کلیک کن . در اون قسمت یه پارامتری وجود داره به نام Visibility که شما میتونی برای این پارامتر کلید انمیشن بسازی .

bubo3d هم همین روش رو بهتون گفتن فقط از طریق Curve Editor .

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا