طریقه ی استفاده از Addon Domains در Cpanel

سلام دوستان
خوبید
کسی می تونه دقیقا طریقه اضافه کردن یک Domains را به هاست از طریق Addon Domains بگه
New Domain Name:
Username/directory/subdomain Name:
Password:
جلوی اینه دقیقا چی باید بنویسم
یه چیز دیگه آیا دامینی که اینطوری اضافه بشه مثل یه دمین اصلی کار می کنه یعنی آدرس یه فایل www.xxx.com/test.php باشه می شه از این آدرس هم استفاده کرد : www.newdomain.com/test.php ؟؟؟
منتظر جواب هستم.

izone

Active Member
دوست من.

من منظور شما را از Addon Domains نفهميدم. ولي اگر از Cpanel استفاده ميكنيد كار خيلي آساني است. بگوييد اگر از Cpanel ميخواهيد اين كار را بكنيد من توضيح بدهم.

اگر اكانت شما نزد هاست توانايي دارا بودن چند دامنه را دارد نشاني شما همان www.newdomain.com/test.php ميشود. من تا كنون چند دامنه در اكانتم دارم.

سلام izone جون
آره من از Cpanel استفاده مي كنم اكانتم هم اين توانايي را داره لطفا دقيق توضيح بدين من چي كار بايد بكنم .
مرسي

izone

Active Member
چشم دوست گرامي.

شما به Addon Domains كه برويد بايستي 3 چيز را براي دامنه جديد بنويسيد.

New Domain Name: كه نام دامنه جديد شما است. مثلا newdomain.com
UserName/SubDomain Name: كه نام كاتالوگي است كه براي شما ساخته ميشه و اون ميشه كاتالوگ روت دامنه جديد شما. مثلا newdomain . پس از اين شما بايد فايلهاي مربوط به اين دامنه جديد را در اين كاتالوگ بريزيد. اين خود يك SubDomain هم براي دامنه اصلي شما ميشود. مثل newdomain.yourdomin.com
Password: كه رمز جديد براي اين دامنه خواهد شد. هر چه دوست داريد بنويسيد ولي از ياد نبريد!!!

بجز اين كار شما بايد از Cpanel جاييكه دامنه جديد را خريده ايد (در اصل اجاره كرده ايد) هم nameserver هاست خود را براي دامنه جديد تغيير دهيد تا به هاست شما Point كند.

اگر باز هم مشكلي بود در خدمت هستم.

شاد و پيروز باشيد.

izone

Active Member
راستي فراموش كردم كه بگويم كه پسوردي كه انتخاب ميكنيد براي حساب FTP شما بدرد ميخورد. شما براي ورود به روت اين دامنه جديد با يك برنامه ftp بايد اين پسورد را بنويسيد. نشاني دامنه جديد هم براي ftp ميشود ftp.newdomain.com .

سلام izone جون
خوبيد
مرسي عزيز درست شد دامين را اضافه كردم بعد هم Redirection كردم روي اون يكي دامين خيلي ممنون كه راهنمايي كردي

izone

Active Member
خواهش ميكنم.

زمانيكه شما Redirection ميكنيد نميتوانيد دامنه يك را در بخش نشاني مرورگر وب داشته باشيد و نشاني دامنه 2 نشان داده ميشود كه به آن Redirection كرديد.

جدیدترین ارسال ها

بالا