Fa طریقه یاد گیری بیلدر

سلام دوستان
من سوالی دارم که چند سالی هست ذهنم رو مشغولم کرده
من تخصص اصلی طراحی جلوه های وِیژه و گرافیک دو بعدی و سه بعدی هست
از او نجایی که علاقه شدیدی به برنامه نویسی دارم وارد برنامه هایی مثل مولتی مدیا بیلدر -اتورن مدیا استادیو -نئو سافت شدم و به این دلیل بوده که برنامه نویسی رو حرفه ای نبودم و از ویزاردها استفاده میکنم منظورم همون فرمان های مثل نکست پیج و پیریویوز پیج .کلا اسکریپ های خود بیلدر و دگیر برنامه ها که دانش برنمه نویسی احتیاج نداره
جالب هست که اونقدر قدر خلاقیتم بالاست که با ترفند های گرافیکی یک سری کار هایی که به برنامه نویسی پیچیده نیاز داره بدون برنامه نویسی ساختم
مخلص کلام این که
من چه زبان برنامه نویسی رو باد بگیرم که که بعد ازیاد گیری اون دیگه راحت بتونم بیلدر -فلش رو خودم کار کنم و یاد بگیرم و نثل اساتید این تاتلا گفتگو صاحب نظر بشم و
دیگرانرو راهنمائی کنم

ایا الان من یک مالتی مدیا کار حرفه ای هستم با توجه به مهارتی که دارم یعنی گرافیک عالیه و برنامه نویسیم در حد مقدماتی
منظورم از گرافکیک عالیه یعنی عکاسی رو تحخصصی تصویر برداری رو تخصصی نرم افزار های کاربردی رو تخصصی گرافیک دو بعدیو سه بعدی رو تخصصی کرا میکنم
و برنامه نویسی رو در حد اسکریپ نویسی مقدماتی هستم
اگه من رو راهنمائی کنید تا ا این مشغله ذهنی در بیام ممنون میشم

سلام دوست عزیز ممنون از راهنمائیت
ولی من سوالی از تون کردم در مورد این که میخام زبان برنامه نویسی رو یا د بگیرم که زبان مادر باشه و به راحتی بتونم زبان بقیه برنامه ها رو به راحتی یاد بگیرم مثلا بیلدر رو بر اساس اون تخمین بزنم یا برنامه های مالتی مدیای دیگه
مثلا وقتی یک نفر فتوشاپ رو بلد باشه یه راحتی می تونه با برنامه پینت ویندور کار کنه ولی اگه پینت ویندوز رو هم در حد حرفه ای کار کنی فتوشاپ برات سنگینه
البته سوئ تفاهم نشه بیلدر یک برنامه حرفه ای و پر قدرت هستش و همه کاری در زمینه مالتی مدیا میتون انجام بده
ممنون میشم از راهنمائیت

silvercover

کاربر متخصص
ولی من سوالی از تون کردم در مورد این که میخام زبان برنامه نویسی رو یا د بگیرم که زبان مادر باشه و به راحتی بتونم زبان بقیه برنامه ها رو به راحتی یاد بگیرم

چنین رویکردی درست نیست. برای شخصی مثل شما که به دنبال ساخت برنامه های چند رسانه ای هست اتکا به ابزارهایی مثل بیلدر، فلش، نئوبوک و ... کفایت می کنه و نباید
وقت خودتون رو در محیط های همه منظوره برنامه نویسی مثل دلفی و دات نت و... تلف کنید.

سلامی دوبارهحرف شما کاملا متین ولی
مضوع این هست کسی که با این روال پیش بره نمیتون مستقل بشه و همیشه باید با مثال های دیگران و آموزش های دیگران کار کنه در اصل ماهی گرفتن رو یاد نمیگیره ماهی رو از دست دیگان را یاد میگیره و من می خام با راهنمائی شماد دوستان برای یاد گیری یک زبان برنامه نیسی خوب این اتفاق برام نیفه

silvercover

کاربر متخصص
سلامی دوبارهحرف شما کاملا متین ولی
مضوع این هست کسی که با این روال پیش بره نمیتون مستقل بشه و همیشه باید با مثال های دیگران و آموزش های دیگران کار کنه در اصل ماهی گرفتن رو یاد نمیگیره ماهی رو از دست دیگان را یاد میگیره و من می خام با راهنمائی شماد دوستان برای یاد گیری یک زبان برنامه نیسی خوب این اتفاق برام نیفه

از نظر من پاسخ شما به این معنا است که حرف من متین نیست. شما دنبال پاسخی می گردی که خوشحالت کنه و می خای بشنوی. من پاسخی به شما میدم که بر اساس حقیقت هست. کماکان بر پاسخ قبلی اصرار می ورزم.

ParsiPax

New Member
من که به بیلدر کفایت کردم و خوشبختانه هنوز نیازی به راهنمایی جدی نیاز پیدا نکردم:cool: زیاد سخت نگیرید :)

جدیدترین ارسال ها

بالا