طریقه سیو فلش از داخل سایت...

sanaz.s

Member
حتما تا بحال با سایتهایی برخورد کرده اید که فلش های آن بصورت تکه تکه لود میشن..و قابل سیو شدن نیستند...شنیدم که روشهایی برای اینکار وجود داره... می خواستم اگر ممکنه طرز سیو کردن فلشهای داخل یک سایت رو توضیح بدید...
ممنون میشم اگه توجه کنید و پاسخ بدید...

BioDread

Banned
من دستی این کار رو می کنم بدیت صورت{
فایل اول رو گرفته و کد ان رو نگاه کرده و فایلی که لود میکند رو اسمش رو برداشته و دانلودش میکنم

sanaz.s

Member
اول اینکه ممنون که جواب دادین...میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدین..مسیر اون فایل رو چطوری پیدا کنم و بعد چطور سیوش کنم؟

shnoit

Well-Known Member
منوی بالا _سمت چپ بالا)

View / Source از اونجا سورس کامل صفحه نشون داده میشه، کافیه یه Ctrl+F بزنید تا صفحه جستجو باز بشه، اونجا swf رو بنویسید و Find Next رو بزنید تا به ترتیب فایلهای swf رو براتون پیدا کنه، بعد با استفاده از ادرس خود سایت و آدرسی که برای فایل فلش در سورس قرار اده شده، آدرس صیحیح رو میتونین در دانلودر کپی کنین و فایل رو ذخیره کنین.
برنامه های دیگه ای هم هستن، که با یه جستجو تو گوگل میشه پیدا کرد، ولی فکر نکنم نیازی به برنامه باشه.:wink:

BioDread

Banned
این روش که دوستمون گفت واسه موقع ای که اسم فایل تو سورس باشه

حالا شما از همین روس استفاده کن و فایل اول رو دانلود کن

بعد با هر برنامه ها ای مثل sothink سورسش رو باز کن بعد ببین چه فایلی رو لود میکنه همون مسیر رو تو internet explorer بزن و بهد دوباره دانلودش کن

من برای راحت تر شدن کارت مرورگر Maxthon رو پیشنهاد میدم

khorzu

Member
علاوه بر روشي كه بيو جون گفتند ... يه نرم افزار هم هست به اسم Orbit Downloader كه يه ابزار داره به نام Grab++كه همه فايل هايي رو كه داره توسط هر نرم افزاري لود ميشه از اينترنت رو چك مي كنه و فايل هاي چند رسانه اي مثل swf و اف ال وي رو مي تونه جدا كنه ...
اين لينكشه البته براي اين كاربرد مورد نظر شما امتحان نكردم ... احتمالا جواب مي ده ...

آخرین ویرایش:

BioDread

Banned
لازم به ذکر است که مرورگر Maxthon تمامی امکانات ذخیره فایل های چند رسانه ای مثل Orbit رو دارد
و از هسته Internet Explorer استفاده میکند و دارای ظاهری زیبا نسبت به سایر مرورگر ها می باشد!

Reza_Mk

Member
علاوه بر روشي كه بيو جون گفتند ... يه نرم افزار هم هست به اسم Orbit Downloader كه يه ابزار داره به نام Grab++كه همه فايل هايي رو كه داره توسط هر نرم افزاري لود ميشه از اينترنت رو چك مي كنه و فايل هاي چند رسانه اي مثل swf و اف ال وي رو مي تونه جدا كنه ...
اين لينكشه البته براي اين كاربرد مورد نظر شما امتحان نكردم ... احتمالا جواب مي ده ...

دريافت نسخه جديدتر از سايت سازنده :)
http://www.orbitdownloader.com/
موفق باشيد

Insomnia

کاربر فعال
در حال حاضر الان دیگه بیشتر مدیریت دانلودهای معروف این قابلیت رو دارند
internet download manager هم این قابلیت رو داره

sanaz.s

Member
ممنون از همه ....دارم یکی یکی امتحان میکنم...نرم افزار های flash catcher و flash hunter رو هم که چند تا از دوستان پیشنهاد داده بودن رو هم تست کردم اما میشه گفت نتیجه دلخواه رو نگرفتم...( البته منم مثل همه شما به حقوق سازنده معتقدم اما اول اینکه این بلا چند بار سر خودم اومده و از کارم کپی کردن و دوم اینکه مشتری من این حرفها حالیش نیست و میگه من عین فلان سایتو میخوام ...و البته سریع...)!!!

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما اگه راهشو بلد باشيد اصلان مشكل نيست

اين سايت ها يك فايل دارن كه از طريق اون اين فايل فلش لود ميشه تو سايت اين فايل به نام embedFlash.js در اين سايت وجود داره

شما اگه سورس صفحه رو باز كنيد و اينو سرچ كنيد تو صفحه ميبينيش بايد اين فايل رو دانلود كني بعد اديت كني و لينك رو دربياري

اينم لينك فلش سايت سوني :

http://www.sony.com//flash/buildHarness.swf

موفق باشيد

Reza_Mk

Member
اگر توضيحات دوستمون رو متوجه نشديد بگيد تا يه آموزش كامل بنويسم :)

arjmand200

Member
دوست عزیز من از اون ادرس اون فایل رو دانلود کردم ولی اگه شما اون فیل دانلود کنین و یه نگاهی بکنین میبینی که اصلا اون خودش هیچی نداره و حجمش هم حدوده 24 kb هستش من نتونستم فایل اصلی رو پیدا کنم
اگه شما تونستین ممنون میشم!؟

Reza_Mk

Member
سلام
متاسفانه فقط همون بك گراند رو تونستم پيدا كنم
چيزي كه هست اينكه اين سايت زبانش فكر كنم جاوا باشه و من ازش سر در نميارم

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اين گالري از داخل اين فايل لود ميشه الان شما اگه اين فايل فلش رو ديكامپيلر كنيد اكشن هاشو مي تونيد ببينيد

موفق باشيد

arjmand200

Member
دوست عزیز من فایل رو دکامپایل کردم ولی اون هیج فایل swf رو لود نمیکنه فقط یه فایل text که اونو رو هم نتونستم پیدا کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا