طریقه ساخت یک انجمن از پایه

Maya M

New Member
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و خسته نباشید به همه عزیزان

بنده قصد دارم یک فروم بسازم یا ایجاد کنم(کلا منظورم اینه که میخوام یه تالار گفتمان داشته باشم)
بنده هیچ نوع اطلاعات اولیه ندارم و از هیچ نوع واژه ها و کلماتی که در رابطه با فروم و انجمن سازی هست سر رشته ندارم.
کلا اطلاعاتی که بتونه منو کمک کنه در این زمینه ندارم کلا در حد صفر هستم.
فقط دوسالی هست با دنیای فروم سروکار دارم و میتونم تو فروم کار کنم به صورت یک کاربر یا مدیر چون بنده مدیر مذهبی دو انجمن هستم.
و میخواهم انجمنی مذهبی بسازم.
خواستم از شما بزرگواران اینه که منو لطفا راهنمایی کنید!
اینکه بگید از کجا شروع کنم !اول چیکار کنم!بعد قدم به قدم بهم بگید باید اول چکار کنم برای پایه ریزی یک فروم.

واقعا اگر دوست دارید ثواب ببرید در ایجاد این تالار مذهبی کمک کنید!
والسلام من التبع الهدی

Mr.Steres

Active Member
اول از همه هاست و دامنه باید تهیه کنید ، سپس انتخاب CMS مورد نظر برای راه اندازی انجمن ، نصب و تنظیمات برای شروع کار و تمام

به بنده تماس بگیرید تا بهتر راهنماییتون کنم :

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من شما باید ابتدا یه CMS انتخاب کنید .CMS انجمن این سایت لایسنس داره و لاسنسش هم 180دلار هستش ولی بهترین گزینه هستش برای انجمن ها. اما یه سری سیستم دیگه هم هستن که می تونید از اونها استفاده کنید مثل
SMF
phpBB
my bb
IpBoard
اما من بعد از VB که پولی هستش SMF رو پیشنهاد می کنم . واسه قالب هم یا باید از قالب های آماده استفاده کنی یا بدی طراحی کنن برات

BetaMaster

Member
من phpBB را پیشنهاد می کنم. چون اولا Open source و همچنین کاملا رایگان است، ثانیا امنیت خوبی دارد و ثالثا تنها فروم سازی است که یک کتاب آموزش جامع گام به گام تصویری نصب، مدیریت و توسعه دارد که شما را از دردسرهای آموزش و سوال پرسیدن مکرر خلاص می کند : http://www.maghsad.com/index/viewtopic.php?f=75&t=3686

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
البته phpbb انجمن ساز بسیار خوبی هست یادمه اون اولا مجید انلاین هم از phpbb استفاده می کرد .اما من به شخصه SMF رو می پسندم البته SMF هم اوپن سورس و رایگان هستش این کتاب phpbb رو ندیده بودم ولی دلیل معرفی من پشتیبانی فوقالعاده ایه که تیم مامبولرن به SMF می ده موفق باشید

persiandc

New Member
هيچي به ماي بي بي Mybb نميرسه

خيلي انجمن ساز زيبا هست و امكاناتش هم خوبه

BetaMaster

Member
فکر می کنم SMF فقط رایگان باشه. MyBB به تازگی به Open Source پیوسته ولی SMF تاجایی که می دونم هنوز وارد نشده.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
نه دوست من SMF اوپن سورس بوده . اینو ببین
کد:
http://www.smflearn.com/open-source/
اینم لیست امکانات SMF
توی همین سایت کلی ماژول و قالب و امکانات برای دانلود وجود داره که می تونید انجمن فوقالعاده ای رو برای خودتون بالا بیارید

آخرین ویرایش:

BetaMaster

Member
ممنون. این یک ترجمه غیر رسمی از GNU است و فکر می کنم مربوط به مامبو باشه.

در مورد SMF :
http://www.simplemachines.org/about/opensource.php
Simple Machines and Open Source

From time to time we get asked why Simple Machines software isn't released under a license certified by the Open Source Initiative. The point can be made that Simple Machines software isn't Open Source as described by the OSI. But on the other hand you can do nearly the same things with our software that you can with an OSI certified project.

Maya M

New Member
ممنونم از همه شما عزیزان که به این تاپیک سر زدید!

باور میکنید که حقیر هیچی متوجه نشدم؟!
عرض کردم که بنده هیچ نوع سررشته و اطلاعات کافی وافی شافی در این زمینه ندارم!

از واژهایی که در این زمینه بکاربرده میشه واقعا سردر نمیارم!

مثلا همینایی که شما عزیزان اینجا ذکر کردید:

GNU
SMF
Open Source
MyBB
phpBB
my bb
IpBoard
و
CMS

--------------------

بتا مستر عزیز:
لطفا کمی بیشتر توضیح بدید،چون فکر کنم منظور شما رو کمی گرفتم!
من اول یک قالب رایگان و یک فضای رایگان میخوام برای شروع کار که کم کم کارها رو رو به راه کنم!

و اینکه اونوقت چجوری باید تالار اضافه کنم یا نصب کنم؟
مثلا تالاری به اسم قرآن یا خداشناسی و...

کلا برام تشریح کنید
،ممنون میشم

در مورد اون کتاب هم بیشتر توضیح بدید!
اگه من مبتدی که هیچ نوع اطلاعاتی ندارم!
اون کتاب رو بخرم میتونم چیزی یاد بگیرم که باهاش یک فروم رو هدایت کنم؟
خواهشا کمی سطح علمی خودتون رو برای توضیح دادن به من کمی پایین بیارید تا بنده هم متوجه بشم!

Mr.Steres

Active Member
منکه گفتم باهام تماس بگیرید تا براتون توضیح بدم به صورت انلاین

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من چیزه خاصی نداره که نیازز به مشاوره داشته باشه یه cms انجمن ساز دانلود می کنید و نصب می کنید به همین سادگی

Maya M

New Member
اخه cms چیه؟
چیرو دانلود کنم؟
رو چی نصب کنم؟

شما متوجه نیستید ، من میخوام انجمن بزنم ولی به کمک نیاز دارم!
کمک شما،
من که از هیچی سر در نمیارم،

از شما میپرسم:
چطوری نصب کنم؟
چیرو نصب کنم؟
فضای سایت رو از کجا بیارم؟
هاست و دامنه رو از کجا بیارم؟
اصلا چطوری میشه با هاست و دامنه کار کرد؟
لاینسس چیه اصلا؟

--------

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
من phpbb را پیشنهاد می کنم. چون اولا open source و همچنین کاملا رایگان است، ثانیا امنیت خوبی دارد و ثالثا تنها فروم سازی است که یک کتاب آموزش جامع گام به گام تصویری نصب، مدیریت و توسعه دارد که شما را از دردسرهای آموزش و سوال پرسیدن مکرر خلاص می کند : http://www.maghsad.com/index/viewtopic.php?f=75&t=3686

سلام . من مشهد هستم . ولی نتونستم این کتاب رو توی مرکز کتاب فروشیای مشهد یعنی سعدی پیدا کنم . میشه بگین کجا میتونم به صورت پستی بخرمش ؟ ممنون :d

جدیدترین ارسال ها

بالا