طریقه ساختنSumenu

asl6000

New Member
باسلام خدمت دوستان عزیز
دوستی می تونه بگه چطور می شه Sumenuدرست کرد بطوریکه در سمت چپ یا راست منوی اصلی نمایش داده شود ممنون:?:

asl6000

New Member
ساخت کلیدی بصورت درختی

میشه بیشتر در مورد Sumenu توضیح بدید!!!
دوست عزیزمی خواهیم کلیدی داشته باشیم که با توقف یا کلید روی آن چند ین کلیددیگربصورت درختی نمایش داده شودکه هر کدام کاری را انجام دهند:rose:

asl6000

New Member
خود پلاگین همراهش نمونه داره
شما اصلا پلاگین و نمونه ی اونو دیدید؟
دوست من من پلاگین هاروقبلادیده بودم فکرکنم نتونستم درست مطلب وبرسونم من می خوام یک کلیددرصفحه داشته باشم که وقتی اشاره گرموس روی آن قرارگرفت کلیدهای د یگری نمایش داد ه بشه که هرکدام کاری را انجام دهند:rose:

m javad

کاربر متخصص
دوست من من پلاگین هاروقبلادیده بودم فکرکنم نتونستم درست مطلب وبرسونم من می خوام یک کلیددرصفحه داشته باشم که وقتی اشاره گرموس روی آن قرارگرفت کلیدهای د یگری نمایش داد ه بشه که هرکدام کاری را انجام دهند:rose:
پس داستان درخت چیه ای وسط؟
خب از خاصیت moving mouse over the object trigger استفاده بکنید و اونو برابر show/hide قراربدید.
مثالهای زیادی تو نمونه های خود بیلدر وجود داره که میتونه راهنماییتون کنه
اگر مشکلی بود بگید تا براتون نمونه بزارم
موفق باشید

asl6000

New Member
پس داستان درخت چیه ای وسط؟
خب از خاصیت moving mouse over the object trigger استفاده بکنید و اونو برابر show/hide قراربدید.
مثالهای زیادی تو نمونه های خود بیلدر وجود داره که میتونه راهنماییتون کنه
اگر مشکلی بود بگید تا براتون نمونه بزارم
موفق باشید
دوست من اگه یک نمونه بذ ار ین ممنون می شم

m javad

کاربر متخصص
یه نگاهی به این نمونه بیلدر بندازید:
C:\Program Files\Multimedia Builder498\Samples\496_examples\MenuSample\XPStyleMenu.mbd

asl6000

New Member
یه نگاهی به این نمونه بیلدر بندازید:
C:\Program Files\Multimedia Builder498\Samples\496_examples\MenuSample\XPStyleMenu.mbd
باسلام وتشکرمجدداز همه دوستانی که جواب منو دادند
جهت روشن شدن موضوع من عکسی راضمیمه کردم فقط توضیح بدم که زیرمنوها باید درسمت راست یا چپ منوی اصلی باید باز بشه :rose:
menu.JPG

جدیدترین ارسال ها

بالا