Fa طریقه برگرداندن آبجکت های حرکت داده شده

zozze

Active Member
با سلام خدمت تمامی دوستان و کاربران مجید آنلاین
امروز داشتم یه اتوران درست میکردم برای مدرسه توی صفحه نصب کردن 3تا گزینه میاد که با Move To بهشون کد دادم به ترتیب میان و سر جاشون قرار میگیرن،تا اینجا مشکلی وجود نداره اما وقتی به منو برمیگردم و دوباره به صفحه نصب میام دیگه اون متن ها سر جاشون هستن و دوباره حرکت نمیکنن.من میخوام هربار که به منو برمیگردم و دوباره به صفحه نصب میام گزینه ها دوباره به ترتیب چیده بشن لطفا من رو راهنمایی کنید.
:):):):):):):):):):):):)

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب ما چطور باید بفهمیم که شما کدتون رو به چه شکل نوشتین تا مشکلتون رو بشه حل کرد شما باید یک نمونه یا کدهای مربوطتون رو اینجا قرار بدین.
ضمنا سوالات رو باید جداگانه مطرح میکردین.

zozze

Active Member
خوب ما چطور باید بفهمیم که شما کدتون رو به چه شکل نوشتین تا مشکلتون رو بشه حل کرد شما باید یک نمونه یا کدهای مربوطتون رو اینجا قرار بدین.
ضمنا سوالات رو باید جداگانه مطرح میکردین.
این کد هایی که استفاده کردم هست
MoveTo("Text","530,33,50,EASYTO")
MoveTo("Text1","390,33,50,EASYTO")
MoveTo("Text2","190,33,50,EASYTO")

فقط برای برگشتن به سر جاشون بگید باید چکار کنم،واسه اون سوال دوم هم یه تاپیک جدا میسازم چشم
با تشکر

loo30fer

خوب میتونید مختصات فعلی شی هاتون رو توی یک متغیر بریزین تا بعد از تغییر مختصات شی تون بتونید شی تون رو به مختصات قبلیش برگردونید برای مثال میتونید این مختصات رو توی Page Start توی یک متغیر بریزین:
کد:
x=10
y=10
البته برای اینکه نیازی نباشه مختصات رو خودتون به متغیرها بدین و راحتر باشین میتونید بدین شکل هم عمل کنید :
کد:
x=ObjectX(Text)
y=ObjectY(Text)

برای برگردوندن شی تون به مختصات قبلی هم بدین شکل عمل کنید :
کد:
MoveTo("Text","x,y,50,EASYTO")

آخرین ویرایش:

zozze

Active Member
خوب این روشی که شما گفتید کابر باید توی صفحه منتظر باشه تا دوباره آبجکت ها سر جاشون برگردن و بعد به صفحه منو برگردن اما این یه مشکل محسوب میشه.اگر میشه راهنمایی کنید

loo30fer

خوب به جای MoveTo از MoveObject استفاده کنید.
کد:
MoveObject("Text","x,y")

جدیدترین ارسال ها

بالا