طريقه ي ايجاد يك وبلاگ

samane_r

Member
سلام به همه
من مي خواستم يك اطلاعات كلي در مورد وبلاگ و طريقه ي ساخت اون ... ابزار و نرم افزارهاي مورد نياز براي طراحي و ساخت و ... خلاصه يكسري اطلاعات براي كسي كه تازه مي خواد شروع كنه ... بدونم
ممنون مي شم راهنماییم کنید :wink:

a Truth Seeking

Active Member
شما چند راه دارين :
1 - از يك سرويس دهنده وبلاگ استفاده كنين.
2 - از برنامه هايي كه براي ساخت وبلاگ حالا يا بصورت رايگان و يا غيررايگان عرضه مي شه استفاده كنين.
3 - خودتون برنامه اي براي ساخت وبلاگ مورد نظرتون بنويسين.

Hamed_jon

Member
دوست عزيز اگه هيچ آشنايي با اين موارد نداريد بهتر است مورد 1 را انتخاب كنيد براي راحت تر بودن كار هم ميتونيد از سايت www.persianblog.com استفاده كنيد چون به صورت كاملا فارسيه!!!

pboy

Member
سيستم وبلاگي كه پرشين بلاگ استفاده مي كنه رو كسي نداره؟؟؟؟ يعني به جاي اينكه توي سايت پرسين بلاگ بريم ثبت نام كنيم توي سايت خودمون اون وبلاگ رو داشته باشيم

samane_r

Member
من مي خوام بدونم چطوري مي شه توي سايت خودمون بلاگ داشته باشيم تا ديگران استفاده كنن :roll:

a Truth Seeking

Active Member
سمانه جان شما مي خواين يك وبلاگ براي خودتون ايجاد كنيد با يك دامنه شخصي يا مي خواين يك سرويس ارايه وبلاگ براي عموم ايجاد كنين؟

samane_r

Member
از پاسخهاي همه ي شما دوستان ممنونم ... من مي خوام خود سايتمون يك سرويس اراپه ي وبلاگ داشته باشه...

samane_r

Member
از پاسخهاي همه ي شما دوستان ممنونم ... من مي خوام خود سايتمون يك سرويس اراپه ي وبلاگ داشته باشه...تا كاربران ديگه بتونن توي سايتمون وبلاگ ايجاد كنن

a Truth Seeking

Active Member
اين كار به برنامه نويسي - گرافيك - پشتيباني - امنيت سرور و ... زيادي احتياج داره.
در اين مورد دو سه بحث ديگه هم پيش از اين در انجمن ها صورت گرفته بود.

samane_r

Member
خب من مي خوامدر مورد برنامه نويسي اون بدونم كه با چي باشه ...براي پشتيباني اون به چه سيستم عاملي نياز هست ...و چيزهايي از اين قبيل...
مرسي

a Truth Seeking

Active Member
برنامه نويسي اون بايد با يك زبان برنامه نويسي قوي و درضمن با امنيت بالا مثل PHP يا ASP.net نوشته بشه.
پشتيباني اون بايد بوسيله يك يا چند نفر (بسته به وسعت فعاليت) كادر برنامه نويس تشكيل بشه تا در صورت بروز مشكل و يا سوال بشه به اون ها رجوع كرد.
امنيت سرور بايد به اون حدي بالا باشه كه بتونه از تمام اطلاعات ذخيره شده در پايگاه داده كل و يا تك تك پايگاه هاي داده محافظت كنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا