طريقه ي ايجاد تصاوير 3بعدي؟!

با سلام
من نرم افزاري مي خواستم كه اين عكس با اون درست شده.
لينك دانلودشو بذاريد در ضمن طريقه ي ديدنش رو هم كمي توضيح بديد ممنون.

در ضمن طريقه كار با نرم افزار رو هم بگه.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

اين موضوع خيلي وقت پيش مطرح شده بود چند تا از بچه ها قرار بود يك برنامه بنويسند كه عكس هاس سه بعدي باهاش بشه ايجاد كرد..

فكر كنم اگر تاپيك نامتونو تغيير بدينزودتر به نتيجه ميرسيد ممكنه همون برنامه نويسها تاپيكتونو ببينند اما چون عنوانش بي ربطه سري به اينجا نزنن

مجيد

ImanYari

Member
يه تاپيك ديگه چندروز پيش درمورد همين بحث بود
يه برنامه هست به اسم Stereo Gram Creator كه از اين تصاوير ميسازه

ImanYari گفت:
يه تاپيك ديگه چندروز پيش درمورد همين بحث بود
يه برنامه هست به اسم Stereo Gram Creator كه از اين تصاوير ميسازه
با سلام
لطفا لينك دانلود شو بذاريد و طريقه كار با اون رو توضيح بديد ممنون.

ImanYari

Member
خودم هم دارم دنبالش ميگردم!!
راستش چندوقت پيش سيستم من ويروس گرفت نصف بانك نرم افزاريم پريد!

desperado

Member
يك اكشن براي نوشته ي سه بعدي

اقا يه اكشن دارم براي نوشته سه بعدي اگه دوست دارين بزارم اينجا؟

AAS

New Member
سلام

thebestcomputer عزيز

والله منم چند سال پيش براي ديدن اين عكشها مشكل داشتم بعضي ها رو كه ميديدم ميتونن اين تصاوير رو ببينن حسوديم ميشد
اولين بار كه تونستم ببينم 2 ساعتي روش وقت گذاشتم بعد سعي كردم بفهمم كه چه جوري اين تصاوير رو ميشه سريع ديد.

و به اين نتيجه رسيدم كه :
در اين تصاوير يك ريتم وجود داره يعني يه سري قطعات در آنها به صورت افقي تكرا ميشه البته با كمي تغيير

مثلا در تصوير اراءه شده توسط شما آن نقاط قرمز و چند نقطه ديگه به صورت افقي تكرار شدند

شما براي ديدن تصوير واقعي، بايد دوتا ازاون نقطه قرمزهارو انتخاب كني
(بعضيها اول بالاي صفحه وسط، يك نقطه ميگذارن بعد با خط كش فاصله مركز نقاط تكرار شونده (در اين تصوير فاصله نقاط قرمز) رو اندازه ميگيرن بعد در سمت چپ يا راسط نقطه اي كه خودشون كشده بودن با همان فاصله بدست آمده يك نقطه ديگه ميگذارند كه بالاي تصوير شما اين دو نقطه ديده ميشه كه آبي رنگه)

حالا شما بايد چشماتون رو طوري لوچ(چپ) كنيد كه اين دو نقطه رو سه تا ببينيد (البته در حالت معمولي با لوچ كردن چشم، 2 نقطه به 4 نقطه تبديل ميشه كه شما بايد طوري اين كار رو كنيد كه 2 تا از اون 4 نقطه روي هم بيوفته و شما 2 نقطه رو 3 تاببينيد)

دراين حالت بدون به هم خوردن زاويه دو مردمك چشم آرام آرام نگاهتان را به مركز شكل حركت دهيد و چند لحظه صبر كنيد، تصوير 3 بعدي ظاهر خواهد شد.

به اميد موفقيت

.

جدیدترین ارسال ها

بالا